Ελλάδα

Λοιμωξιολόγος Αθανάσιος Σκουτέλης: Το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια ! ! ! (ΕΛΕΟΣ…Τι αλλο θα μας πουνε;)

Μία ακόμη αδιανόητη δήλωση από έναν «ειδικό», αυτή τη φορά από τον Αθανάσιο Σκουτέλη, ο οποίος υποστήριξε πως «το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια»!

Μετά το σοκ από τον Νίκο Σύψα, ο οποίος σύγκρινε την Μικρασιατική καταστροφή με τον Covid-19 ο Αθανάσιος Σκουτέλης σύγκρινε την γιορτή της Ορθοδοξίας και το Τιμημένο Άγιο Φως με τα εμβόλια….



«Το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια», τόνισε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Λοιμωξιολόγος και Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής – Λοιμωξιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», Αθανάσιος Σκουτέλης, προκαλώντας σοκ σε όλους τους Χριστιανούς που τον παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα ζωντανά.

Από εκεί και πέρα ο Σκουτέλης μίλησε για την άρση των μέτρων υποστηρίζοντας πως «όλα τα στοιχειώδη μέτρα, όπως τα sms, οι αποστάσεις και οι μάσκες πρέπει να συνεχιστούν. Τον ιό πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σκληρά, να τον πατήσουμε κάτω, να τον ισοπεδώσουμε, για να τελειώνουμε με αυτόν».

Επεσήμανε ακόμη ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «νοσήματα που μας ταλαιπωρούσαν, όπως τα απλά κρυολογήματα και η γρίπη έχουν εξαφανιστεί με ένα απλό μέτρο, την τήρηση αποστάσεων και τις μάσκες».

Αναφορικά με την σύγχυση από αναφορές για παρενέργειες εμβολίων για τον κορωνοϊό, ο κ. Σκουτέλης είπε «δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις επιστημονικές ανησυχίες στον κόσμο γιατί θα τον τρελάνουμε. Πιο ηχηρή απόδειξη για την σύγχυση που προκλήθηκε στους πολίτες για τα εμβόλια, είναι η συγκινητική ανταπόκριση των ατόμων 30-39 ετών, που έχουν σπεύσει από χθες που άνοιξε η πλατφόρμα να ορίσουν ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca».

Σε ότι έχει να κάνει με τους διασωληνωμένους ασθενείς, σημείωσε ότι «σχεδόν όλοι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Το ποσοστό των ηλικιωμένων που πρέπει να εμβολιαστούν πρέπει να είναι 100%, όμως ακόμη δεν είναι τόσο υψηλό και θα πρέπει στο τέλος της εβδομάδας που θα ανοίξουν οι πλατφόρμες για όλα τα εμβόλια, καλό θα είναι να κανονίσουν».




πηγη 

Back to top button