Διεθνή

Άνοιξε η ”Κιβωτός” της Πανδώρας……ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ-ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΚΕΣ κακοποιήσεις, βασανιστήρια (ασιτία, απομόνωση) σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμοί ανηλίκων παιδονόμοι υπαμειβόμενη παιδική εργασία καταναγκαστικά έργα παιδιών.. αυτά υποστηρίζουν οι καταγγελίες… Άνοιξε η Κιβωτός της Πανδώρας το meToo των παρεκκλησιαστικών δικτύων των Οργανώσεων και του κάθε ψευδομεσσία είναι προφανώς μακρύ..Η Κιβωτός ήταν μια όλες οι άλλες είναι.. τραγικές απομιμήσεις…Συνολικά, στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Ανηλίκων βρίσκονται τρεις υποθέσεις ασέλγειας και τέσσερις καταγγελίες ξυλοδαρμού. «Μας κλείδωναν για μήνες, δεν μας τάιζαν, μας έβαζαν τιμωρία στον τοίχο με το ένα πόδι ψηλά» λέει κοπέλα που πέρασε έξι χρόνια στην «Κιβωτό» στη Χίο.( θυμίζει Ντιτρού στο Βέλγιο) Στα 7 της, όταν πρωτοπήγε στη δομή, εκείνη και άλλα παιδιά έπρεπε να μαζεύουν κουκουνάρια στα χωράφια. «Δεν τους νοιάζει η ηλικία, δουλεύαμε μες στον ήλιο», δηλώνει σήμερα στην «Κ». «Μας έδιναν 2 ευρώ τη μέρα και για να φάμε παίρναμε άδεια». μεροκάματα Μπαγκλαντές και παιδική εργασία ειλωτισμός.

Η Σοφία καταγγέλει απομόνωση και άλλα φιλόχριστα μέτρα τιμωρίας. Καλά αναμορφωτήριο ήταν ή φιλανθρωπικό ίδρυμα; Οι παιδαγωγοί ήταν ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί.. θαυμάσια…27χρονος δηλώνει στην «Κ» πως παιδαγωγός του είχε ρίξει γροθιά επειδή αντιμίλησε. ‘Οταν ήταν τιμωρία στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, ένας όπως λέει υψηλά ιστάμενος εργαζόμενος, πήγε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν σε απομόνωση και τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Αντίστοιχη καταγγελία 19χρονου και για τον κρατικοδίαιτο τηλεπερσόνα συστημικό αχυράνθρωπο καναλιών φουσκωτό επιχορηγήσεων προγραμμάτων κλπ ΜΚΟ. Μη Κερδοσκοπικός οργανισμός που όμως αποσκοπούσε; Τον δίνουν τώρα αυτοί που τον έφτιαξαν..

«Την προηγούμενη χρονιά από το περιστατικό, βρισκόμασταν στην κατασκήνωση στη Ραφήνα και ο βοηθός του ομαδάρχη είχε κατηγορήσει τον ίδιο άνθρωπο» για ασέλγεια καταγγέλει ο 27χρονος. 19χρονος ισχυρίζεται πως στα 15 του χρόνια, δύο εργαζόμενοι της δομής ασέλγησαν εις βάρος του..

Καλά με τι εχέγγυα εμπιστεύθηκαν παιδιά στον τύπο και διαχείριση τέτοιων ποσών.. αυτοί δεν δίνουν τ΄αγγέλου τους νερό.. κάτι υπάρχει εδώ. διαπλοκή σε πολλά επίπεδα…. Κολωνός κι αυτό …συμπτώσεις…...

Η Κιβωτός ήταν μια όλες οι άλλες είναι.. τραγικές απομιμήσεις…H Eκκλησία δεν είναι σε θέση να κάνει την αυτοκάθαρσή της, το σάπιο θα πέσει με πάταγο!!!!! Αναμενόμενα… όλα αυτά ….και πολλά περισσότερα προφανώς..

η «Κιβωτός του Κόσμου» αναδείχθηκε σε κορυφαία ΜΚΟ στην Ελλάδα για το 2016. Το 2018 βραβεύθηκε με το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη Α΄Ανδρικού Ρόλου.… κ.α Αυτό θα πει αξιολόγηση!!

Πάντως με βάση το προφίλ του εξ αρχής ο τύπος δεν διακατέχεται από στοιχειώδη πνευματικότητα αλλά εκπέμπει έναν μοδάτο θρησκευτικό γιαπισμό, αριβισμό του συρμού... Εξόφθαλμα και όμως τον λάνσαραν σαν Αη Βασίλη coca-cola.. από πλαστικό…έπαρση αλαζονεία στο έπακρον άκου ΚΙΒΩΤΟΣ. Δομές….πάει κι αυτό …

Ψευδομεσσίες ψευδοσωτήρες …αχ καημένε Σωτηράκι

dimpenews.com

Back to top button