Ελλάδα

Ο Στεvoς συvεργάτnς τoυ Ν.Mnταράκn λαμβάvει επiδoμα απoρoυ ! ! ! (Kλεφτες και λαμoγια παvτoυ)

Κι εσυ τιμιε Ελληνα. περιμενε να φας απ το καλαθι του φτωχου, που περιεχει σκυλοτροφες και γατοτροφες…

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι ο στενός συνεργάτης του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, έκανε αίτηση και έλαβε επίδομα απόρου, παρά το γεγονός ότι εργάζεται ως μετακλητός!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, ο στενός συνεργάτης του Μηταράκη, Απόστολος Ζέρμας παρότι εργάζεται εδώ και χρόνια ως μετακλητός υπάλληλος δίπλα στον υπουργό, λαμβάνει επίδομα… απόρου!

Ενώ εργάζεται στο υπουργείο Μετανάστευσης, ο ίδιος κατέθεσε αίτηση στις 14 Απριλίου 2020  στον Δήμο Καλλιθέας προκειμένου να λάβει βοήθημα άπορου πολίτη. Στις 2 Ιουνίου οριστικοποιήθηκε η απόφαση της πληρωμής, ωστόσο στο χρηματικό ένταλμα δεν φαίνονται το όνομά του και ο ΑΦΜ του.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, σε αυτόν τον ΑΦΜ που πήρε το βοήθημα απόρου ο κ. Ζέρμας, λαμβάνει και χρήματα για τα έξοδα μετακίνησής του από το υπουργείο Μετανάστευσης.

Τι έγγραφα άραγε κατέθεσε ο εν ενέργεια μετακλητός υπάλληλος, τα οποία δικαιολογούν το επίδομα το οποίο δίνεται σε εξαιρετικά έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις έπειτα από εισήγηση των κοινωνικών λειτουργών; Και για ποιο λόγο ένας συνεργάτης του υπουργού που λαμβάνει έξοδα μετακίνησης από 500 έως τουλάχιστον 1.380 ευρώ το καθένα, έχει ανάγκη τo επίδομα;


πηγη

Back to top button