Διεθνή

Όλα κρίθηκαν έξω από το Κίεβο. Οι Ρώσοι θέλησαν να μπουν ”ειρηνικά”. Το Κίεβο υπάκουσε στη Δύση δεν συνθηκολόγησε. Τώρα όλα θα παιχτούν στη Ζαπορίζια…στην αυτοκαταστροφή. Η Ρωσία δεν διεκδικεί τη νίκη συντηρεί απλά ένα μέτωπο. Δεν πολεμά, επιχειρεί.

Είναι φανερό η Ρωσία δεν χτυπάει τον αγώνα. Δεν διεκδικεί τη νίκη.. Όλα κρίθηκαν έξω από το Κίεβο. Το Κίεβο δεν συνθηκολόγησε..Δεν παραδόθηκε. Οι Ρώσοι πήγαν να μπουν ειρηνικά…έχουν άλλωστε τον μισό πληθυσμό δικό τους. Το σενάριο δεν ήταν παράλογο.Οι Δυτικοί δεν άφησαν το Κίεβο να συνθηκολογήσει για τους δικούς τους λόγους. Στη συνέχεια αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις έγινε μια μορφή πολέμου την είπαν ειδική επιχείρηση. Η Ρωσία δεν ανοίγει τα χαρτιά της. Είναι επιφυλακτική, εγκρατής. Συντηρεί ένα μέτωπο για να το συντηρεί. Δεν είναι πρόσω ολοταχώς, επίθεση. Περιμένει περιμένει το ολέθριο σφάλμα του αντιπάλου.. Την αυτοκαταστροφή. Ζαπορίζια;;;

H μόνη αληθινά μεγάλη μάχη δόθηκε στη Μαριούπολη όπου το ΝΑΤΟικό στρατόπεδο ηττήθηκε κατά κράτος.

Τους έκανε στην αρχή της επιχείρησης μια προσφορά δεν τη δέχθηκαν .. τώρα άλλαξε ο άνεμος ανεπιστρεπτί. Ένας σκακιστής χαρακτηρίζεατι για την υπομονή του. Κι ο Πούτιν είναι σκακιστής. Είανι επίσης και πράκτορας του Ψυχρού Πολέμου..ξέρει τον Ψυχρό Πόλεμο καλύτερα από κάθε άλλον εμπλεκόμενο.Πόλεμος νεύρων. Περιμένει, είναι σ΄αναμονή. Θα κερδίσει την παρτίδα βασιζόμενος στα λάθη του αντιπάλου..

dimpenews.com

Back to top button