breaking newsΕλλάδα

Oργn Tσελέvτn για την εξαφάvισn των εικόvωv από τα voσoκoμεiα: «Να βάλoυμε κι ένα xαλάκι για πρoσευxn εδώ είναι Eλλάδα και όxι Mωαμεθαvιστάv»!!!

 

 Μπράβο του μια χαρα τα είπε !!!

 

Οργισμένη ήταν η ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook ο Άκης Τσελέντης με αφορμή την «εξαφάνιση» των χριστιανικών εικόνων από τα νοσοκομεία. Όπως ανέφερε, αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκε ένα γεγονός που παρατήρησε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η μητέρα του.

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας» έγραψε και σημείωσε πως ρώτησε γιατί έχει συμβεί αυτό, για να πάρει την απάντηση ότι υπάρχει «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλλονται οι αλλόθρησκοι, όπως λέει ο ίδιος.

«Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν», έγραψε χαρακτηριστικά ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, και πρόσθεσε: «Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη έχει ως εξής:

Αἰδώς Ἀργεῖοι

«Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;» Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς. Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται. Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί.

Πηγή

Back to top button