breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Dr R.M: «Oσο μπολιάζεστε τόσο περισσότερο θα αρρωσταίνετε – Έχει αποδειχθεί πλέον αυτό»

 

Ο γνωστός ιολόγος που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA, Dr Malone αποκάλυψε ότι «πλέον είναι σαφές ότι όσο περισσότερα εμβόλια απ’ αυτά τα γενετικά εμβόλια, λαμβάνεις, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος μόλυνσης, νόσησης και θανάτου συγκριτικά μ’ εκείνους που παραμένουν ”ανεμβολίαστοι”»!

«Μας έλεγαν και ουσιαστικά προωθούσαν οι κυβερνήσεις μας ότι αυτά τα εμβόλια θα μας προστάτευαν από την μόλυνση, την αναπαραγωγή, την διασπορά του ιού!

Όταν αυτοί οι πυλώνες κατέρρευσαν και τα δεδομένα έγιναν ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά με κανέναν τρόπο, σύμφωνα με τον οποίο ένα παραδοσιακό εμβόλιο θα θεωρούταν ότι είναι αποτελεσματικό, εμποδίζοντας την μόλυνση και την διασπορά, το εναλλακτικό σχέδιο της κυβέρνησης ήταν πάντοτε ”Λοιπόν, σας προστατεύουν από την σοβαρή νόσηση και τον θάνατο.”

Τώρα κι αυτοί οι πυλώνες καταρρίπτονται!

Τα δεδομένα από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Σκωτία και το Ισραήλ, μέχρι που σταμάτησαν να κοινοποιούν τα δεδομένα, καταδεικνύουν ότι όσο περισσότερα εμβόλια απ’ αυτά τα γενετικά εμβόλια, λαμβάνεις, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος μόλυνσης, νόσησης και θανάτου συγκριτικά μ’ εκείνους που παραμένουν ”ανεμβολίαστοι”».

O R.Malone πριν από ένα έτος

O διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας Dr Robert Malone που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA αποκαλύπτει πως η 4η δόση των εμβολίων θα αλλοιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Παρόλα αυτά οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να συνεχίσουν να πραγματοποιούν δόσεις ενός εμβολίου που με βάση τα αποτελέσματα δεν φάνηκε να προσφέρει καμία ωφέλεια.

Ο Robert Malone έχει ταχθεί κατά του μαζικού εμβολιασμού και έχει αναδείξει πολλές από τις μαύρες πτυχές της υπόθεσης εμβολίων κατά του Covid 19 ενώ εξαιτίας του σκεπτικισμού που εκφράζει για τα γονιδιακά σκευάσματα των Big Pharma έχει τεθεί στο «στόχαστρο» των υποστηρικτών των μαζικών εμβολιασμών.

Στις ΗΠΑ και διεθνώς έχει ξεκινήσει η 5η δόση εμβολιασμού αλλά οι αντιδράσεις πυκνώνουν καθώς εγείρονται ζητήματα ανοσολογικής αποτύπωσης.

Η ανοσολογική αποτύπωση αναφέρεται σε ένα φαινόμενο κατά το οποίο η αρχική έκθεση σε ένα στέλεχος ιού μπορεί να εμποδίσει το σώμα να παράγει αρκετά εξουδετερωτικά αντισώματα έναντι ενός νέου στελέχους.

Ερευνητές του Imperial College του Λονδίνου και της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσαν ότι τα άτομα που έλαβαν τρεις δόσεις εμβολίου COVID-19 και είχαν μολυνθεί από το στέλεχος Wuhan του αρχικού Covid 19 είχαν χαμηλότερο επίπεδο προστασίας έναντι μεταγενέστερων στελεχών σε σύγκριση με άτομα που δεν είχαν μολυνθεί .

Άλλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων ερευνητών του Ιατρικού Κέντρου Beth Israel Deaconess, βρήκαν τα εμβόλια πολύ λιγότερο αποτελεσματικά έναντι των υποπαραλλαγών Omicron.

Οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν να μολυνθούν

Ορισμένες μελέτες έχουν βρει αρνητική αποτελεσματικότητα μεταξύ των εμβολιασμένων ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι όσοι εμβολιάζονται έχουν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν.

Σε ορισμένες περιοχές, οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα όσων έχουν μολυνθεί ή βρίσκονται σε νοσοκομεία ή πεθαίνουν με COVID-19.

Στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, για παράδειγμα, το 70% των θανάτων που καταγράφηκαν μεταξύ 23 Ιουνίου και 29 Ιουνίου ήταν μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω και του 77% όσων είναι 18 ετών και άνω. Αλλά οι αναμνηστικές δόσεις δεν έτυχαν τόσο μεγάλης αποδοχής.

Μόνο το 70% των ηλικιωμένων και μόλις το 51% των 18 ετών και άνω, έχουν λάβει αναμνηστικές δόσεις.

Την δεύτερη αναμνηστική δόση την έχουν λάβει μόλις το 28% του πληθυσμού 50 ετών και άνω.

Και συνεχίζει ο Robert Malone «Τα άτομα που μολύνονται χρόνια και νοσηλεύονται και πεθαίνουν είναι κυρίως τα εμβολιασμένα. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Malone.

«Τώρα έχουν ένα πρόβλημα γιατί το προκάλεσαν λόγω του ανοσοποιητικού αποτυπώματος. Αυτό συμβαίνει όλο και περισσότερο όταν μια ασθένεια καθοδηγείται από τα εμβόλια».

Ο Fauci, ένας σημαντικός υποστηρικτής του εμβολίου, «έχει ουσιαστικά δημιουργήσει μια κατάσταση μέσω της επιμονής στον υπερεμβολιασμό όπου στην πραγματικότητα οδηγεί την ασθένεια», ανέφερε ο Robert Malone.

pronews.

Back to top button