breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δικαστής Giorgianni: άμεση καταγγελία στη Χάγη κατά του εμβολιασμού

 

 

Προειδοποιητική επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Speranza και τον Πρωθυπουργό Mario Draghi να σταματήσει το Νομοθετικό Διάταγμα για τα διαβατήρια εμβολιασμού.

Η προειδοποιητική επιστολή προς τη Speranza και τον Draghi προέρχεται από την Eretico Association υπό την προεδρία του Dr. Angelo Giorgianni, προέδρου της προαναφερθείσας ένωσης και γενικού γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής.

Η επιστολή υπογράφηκε επίσης από 24 γιατρούς μαζί με την Ένωση Χρηστών και Χειριστών Ολοκληρωμένης Ιατρικής (SUOMI).
Αντικείμενο της προειδοποίησης είναι ο εκφοβισμός προς τον Ντράγκι και τον Σπερνάτσα να σταματήσουν τον Νομοθετικό Διάταγμα, που θα εισάγει διαβατήρια εμβολιασμού.

Το διαβατήριο εμβολιασμού, σύμφωνα με το Νομοθετικό Διάταγμα, θα χρειαζόταν από τους Ιταλούς για να μετακινηθούν μεταξύ διαφορετικών περιοχών και θα πρέπει να πιστοποιεί την κατοχή τουλάχιστον μιας από τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 

να έχει εμβολιαστεί, να έχει Covid για λιγότερο από έξι μήνες (και να έχει αποθεραπευτεί) ή να έχει αρνητικό αποτέλεσμα τέστ εντός των προηγούμενων 48 ωρών.

Για αυτούς τους λόγους, ο δικαστής Giorgianni κινείται για να σταματήσει τις προθέσεις των Σπερνάτζα και Ντράγκι λέγοντας ότι σκοπεύει να προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη, εάν δεν σταματήσει ο Νόμος περί διατάξεων για το διαβατήριο εμβολιασμού.

Ο Δρ Giorgianni είχε ήδη εκφραστεί για το θέμα, δηλώνοντας ότι «ο πολιτικός και δημόσιος λόγος για τα εμβόλια χαρακτηρίζεται από βίαιο στιγματισμό όσων αρνούνται την ένεση. Όλα αυτά υποδηλώνουν ένα μελλοντικό σενάριο πιθανής δίωξης ή αποκλεισμού από τη δημόσια ζωή των μη εμβολιασμένων. Η ιστορία διδάσκει ότι τα διαβατήρια ή τα δελτία ταυτότητας που διακρίνουν το «καλό» από το «κακό» και ο δημόσιος εξοστρακισμός του «κακού» μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιες θηριωδίες ».

Ως εκ τούτου, ο δικαστής Giorgianni αγωνίζεται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και για το σεβασμό του Συνταγματικού Χάρτη που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ελεύθερη κυκλοφορία που θα περιοριστεί με την εισαγωγή διαβατηρίου εμβολιασμού.

Στην πραγματικότητα, πρέπει να σημειωθεί ότι η OMV είναι μια Παγκόσμια Ενωση, που ασχολείται με την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και όλα τα δικαιώματα που σχετίζονται με την προστασία και την αξιοπρέπεια αυτής, δικαιώματα που έχουν περιοριστεί και καταπατηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΠΗΓΗ

 

Back to top button