breaking newsΆποψηΕλλάδα

Pε τnλεπαπαγαλoι δεv εiστε διkαστες, oυτε μπoρεiτε να καταπατατε το “Tεκμnριο τnς Aθωoτnτoς” τoυ Πατρoς Avτωvioυ….

 

 

Άποψη

Για δειτε κι αυτα….

 Αυτα γιατι δεν τα παιρνετε υπ οψιν σας ρε τηλεπαπαγαλοι;

 

Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: “Ο πατήρ Αντώνος αποτελεί εγγύηση καθαρότητας & χριστιανικού έργου – Γίνεται προσπάθεια συκοφάντησης”

“Η κακή είδηση αμέσως θρέφει τις συνειδησεις των ανθρώπων του όχλου. Θυμάμαι το γέροντά μου ο οποίος έλεγε ”όταν κάνεις το καλό, το αρραβωνιάζεσαι. Όταν όμως συκοφαντηθείς γι΄αυτό το καλό, τότε το παντρεύεσαι”, τόνισε μιλώντας στον Focus FM και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

“Ακούω εδώ κι εκεί για το λεγόμενο ευρωπαϊκό πολιτισμό και διερωτώμαι ποιος είναι αυτός; Τι προϋποτίθεται για έναν πολιτισμό για να χαρακτηριστεί ανθρώπινος, πολιτισμός προόδου, αγάπης. Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός δεν τα διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα”, σημείωσε.

Για την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου”, είπε τα εξής: “Για τον κάθε κατηγορούμενο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελεσίδικη απόφαση. Εδώ πού είναι; Είναι τραγικό αυτό το οποίο άκουσα από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος έλεγε το εξής: “Μας ειδοποίησαν ότι άρχισαν τα κανάλια να παίζουν ένα τέτοιο θέμα. Καθόταν ήρεμα και καλά στο σπίτι του, στην Κιβωτό και του είπαν ότι ξαφνικά τα κανάλια άρχισαν να μιλούν για εκείνον. Χωρίς καμία ειδοποίηση βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδηφάγα μέσα. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας; Ερχεται ο οποιοσδήποτε, σπιλώνει έναν άνθρωπο και από κει και πέρα αυτό το πράγμα γεμίζει και φουσκώνει ολόκληρο τον κόσμο”.

Αναφορικά με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου δήλωσε ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντί της.

“Διάβασα την ανακοίνωση, γίνεται μια κατασυκοφάντηση ενός σοβαρού και ευαίσθητου έργου και μια προσπάθεια σπίλωσης ενός τιμου προσώπου. Ο πατήρ Αντώνιος, να το συνειδητοποιήσουν και να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους και η πρεσβυτέρα του, αποτελούν εγγύηση καθαρότητας, γνησιότητας και χριστιανικού έργου. Είμαστε μαζί τους. Όλη αυτή η σύμπραξη, δεν ξέρω ποιών ανθρώπων, αποσκοπεί σε κάτι”, κατέληξε.

πηγη

 

Η επιστολή από παιδιά της Κιβωτός του Κόσμου που έχουν ενηλικιωθεί και τα οποία στηρίζουν απόλυτα τον πατέρα Αντώνιο:
«Εμείς, τα παιδιά της Κιβωτού, ως ενήλικοι πλέον που έχουμε ζήσει μέσα στην οικογένεια της Κιβωτού και έχουμε γαλουχηθεί από τον Πατέρα Αντώνιο, καταδικάζουμε απερίφραστα όσα επαίσχυντα ψεύδη έχουν αναρτηθεί στα ΜΜΕ, ως παιδιά που έχουμε μεγαλώσει μες στην Κιβωτό θιγόμαστε βαθύτατα και επιφυλασσόμαστε των νόμιμων δικαιωμάτων μας απέναντι σε κάθε συκοφαντία.
Ο πατήρ Αντώνιος για εμάς αποτέλεσε και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ζωής και αγάπης και από την πρώτη στιγμή της ελεύσεώς μας στην Κιβωτό, σήκωσε μαζί με εμάς κάθε μας βάρος και προβληματισμό, μας έμαθε πόσο μεγάλη αξία έχουμε και ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάθε μας στόχο ζώντας με αξιοπρέπεια.
Έτσι ο καθένας μας πλέον, σε αντίθεση με τους καταγγέλλοντες , αναγνωρίζοντας όλες τις θυσίες της Κιβωτού του Κόσμου και του Πατρός Αντωνίου, πορευόμαστε με θάρρος και ειλικρίνεια, αντιμετωπίζοντας την ζωή κατάματα, περνώντας μέσα από τα κύματα.
Όλα αυτά τα πολλά ή τα λίγα που έχει ο καθένας καταφέρει τα οφείλουμε στην Κιβωτό του Κόσμου.
Πάντα νιώθαμε ασφαλείς μες στην Κιβωτό και ποτέ δεν νιώσαμε ότι απειλούμαστε από κάποιον.
Οι χώροι που ζούσαμε ήταν πάντα πανέμορφοι και μάθαμε ποτέ να μην φοβόμαστε την εργασία και τις ευθύνες. Ποτέ δεν νιώσαμε δέσμιοι και πάντα συζητάγαμε με την Κιβωτό οτιδήποτε μας απασχολούσε. Πάντα μας έλεγαν την αλήθεια.
Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το εμπόδιο η Κιβωτός του Κόσμου και ο Πατήρ Αντώνιος θα το ξεπεράσουν και η αλήθεια θα λάμψει.
π. Αντώνιε είμαστε τα παιδιά σου και ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μαζί σου!!! »

 

Back to top button