Διεθνή

Ινδία: Πλήθος Σιχ με σπαθιά στα χέρια έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έκαναν τη θρησκευτική πομπή τους παρά την απαγόρευση λόγω Covid19!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πλήθος sikhs/ Σιχ που ήταν οπλισμένοι με τα γνωστά σπαθιά του επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στο Nanded στην Ινδία μετά από την απαγόρευση των αρχών μιας δημόσιας θρησκευτικής πομπής τους λόγω επιδημίας covid-19. Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί.Οι Σιχ συνδέονται με τον Σιχισμό, μια μονοθεϊστική θρησκεία που ξεκίνησε τον 15ο αιώνα, στην περιοχή Παντζάμπ στο βόρειο τμήμα της ινδικής υποηπείρου.

To πρακτορείο ΑΝΙ μεταδίδει: Μαχαράστρα/ 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν νεαροί Σιχ έσπασαν τις πύλες του Gurudwara στο Nanded και φέρεται να τους επιτέθηκαν. Ο SP λέει, «Η άδεια για τη Χόλα Μοχάλα δεν δόθηκε λόγω του COVID19. Η επιτροπή Gurudwara ενημερώθηκε και είπαν ότι θα το έκαναν μέσα στο Gurudwara “. Έγιναν 17 συλλήψεις.

Ο Θεός δεν είναι διαπραγματεύσιμος ………Διαφορετικά αρχίζει το παζάρεμα που καταλήγει σε πούλημα …. στην τιμήν του τετιμημένου ον ετιμήσαντο!

Σεβασμός στις θρησκευτικές ελευθερίες, στην ελευθερία της λατρείας….

dimpenews.com

Back to top button