Διεθνή

Μπορντέλο της Βιέννης προσφέρει 30′ με ”κυρία” επιλογής σου ως αντάλλαγμα για εμβόλιο κατά covid19!!! Ρόμπες και .. όχι άσπρες!

COVID-19: Oίκος ανοχής της Βιέννης προσφέρει στους πελάτες 30 λεπτά με την «κυρία της επιλογής τους» σε αντάλλαγμα για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.. (σσ δεν έχει πάτο το βαρέλι.. Το ερώτημα είναι ποιά είναι η τσατσά και ποιοι οι νταβατζήδες...)

Ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη παρέχει εμβόλια κατά του COVID-19 και δίνει σε όσους αποδέχονται την προσφορά κουπόνια για μια δωρεάν επίσκεψη.

Η Fun Palast ελπίζει να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς και τον αριθμό των πελατών που έχουν πέσει λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με τη Mail Online.

Σε αντάλλαγμα για μια δόση εμβολίου, οι επισκέπτες λαμβάνουν μια δωρεάν συνεδρία 30 λεπτών σε ένα “σάουνα κλαμπ” με την “κυρία της επιλογής τους”.

Τα επίπεδα εμβολιασμού στην Αυστρία είναι από τα χειρότερα στη Δυτική Ευρώπη, γεγονός που οδήγησε την κυβέρνηση να εισαγάγει αυστηρότερους περιορισμούς.

Περίπου το 64% του αυστριακού πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του COVID-19 [οι γυναίκες και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί απαγορεύεται πλέον να επισκέπτονται καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια.) ( σσ τα καλά τα δικά μας)

Ο κανόνας «2G», ο οποίος απαιτεί απόδειξη πλήρους εμβολιασμού ή ανάρρωσης από τον κορονοϊό, θα ισχύει επίσης για περιηγήσεις σε ξενοδοχεία και κινηματογράφους ή εκδηλώσεις άνω των 25 ατόμων.

Θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος τεσσάρων εβδομάδων κατά τη διάρκεια της οποίας ένας πρώτος εμβολιασμός και δοκιμή PCR ( σσ ανεβαίνει η ταρίφα) θα επιτρέψουν την είσοδο σε μέρη όπου θα απαγορευτεί η είσοδος των μη εμβολιασμένων.

Οι νέοι κανόνες, που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, ήρθαν καθώς οι νέες καθημερινές μολύνσεις έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.( σσ γιατί άραγε αφού σχεδόν το 70% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο;)
Η χώρα ανέφερε 9.943 κρούσματα σε ένα 24ωρο το Σάββατο, ξεπερνώντας την προηγούμενη χειρότερη ημέρα της 13ης Νοεμβρίου 2020, όταν είχαν καταγραφεί 9.586.

Ο οίκος ανοχής ενθαρρύνει άνδρες και γυναίκες να πάνε για εμβολιασμό αυτόν τον μήνα.(σσ να δεις πως το λένε το μπορντέλο ξεχνάω το όνομα του)

«Λόγω της πανδημίας έχουμε δει μια πτώση 50% [σε πελάτες], με αυτήν την πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι ο αριθμός των πελατών θα αυξηθεί ξανά», ανέφερε η Mail Online, επικαλούμενη το Fun Palast.

Ένας άνδρας ονόματι Γκέρχαρντ που επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής είπε: «Θα το είχα πάρει ούτως ή άλλως, αλλά ο κανόνας 2G έχει σίγουρα επιταχύνει λίγο τα πράγματα.

«Και από τότε που κάποιος που γνώριζα οργάνωσε αυτή τη δράση, σκέφτηκα «πάμε».

«Πιστεύω ότι αυτό είναι απολύτως σωστό γιατί μπορούμε να έχουμε καλύτερο ποσοστό εμβολιασμού με αυτόν τον τρόπο και είναι απαραίτητο να τερματιστεί η πανδημία κάποια στιγμή. “

Ο Peter Laskaris, διευθυντής του Fun Palast, δήλωσε στο Reuters: «Βασικά κοίταζα τα στατιστικά στοιχεία και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70/75% για να επιτύχουμε συλλογική ασυλία, αλλά αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μόνο στο 63%.

«Και μετά παρατήρησα στις στατιστικές ότι πολλοί άνδρες, πολλοί άνδρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορείς να εμβολιαστείς.

«Και αφού όντως φτάνουμε σε αυτήν την ομάδα-στόχο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού [κλινική] εδώ. “

Μια από τις γυναίκες που εργάζονται στο Fun Palast, η οποία ονομαζόταν Μίνα, είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να έχουμε έναν δρόμο εμβολιασμού στο Fun Palast, επειδή το όνομα του παλατιού διασκέδασης υποδηλώνει να διασκεδάσουμε εδώ και να επιστρέψουμε στο κανονικότητα λίγο παραπάνω.

«Και επίσης πιστεύω ότι είναι μια υπέροχη ιδέα που προσφέρεται σε γυναίκες, παιδιά και φυσικά άνδρες. “

Ο καγκελάριος Alexander Schallenberg φέρεται να είπε ότι τα τελευταία μέτρα της Αυστρίας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα παραμείνουν πιθανότατα σε ισχύ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.news-24 11/11/21

Τα δωράκια για εμβολιασμό πάνε κι έρχονται…..Αυτά κάνουν και μετά γιατί δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά….Πάλι ρόμπες έγιναν.. και όχι άσπρες..

dimpenews.com

Back to top button