breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέος ξαφνικός θάνατος: 21χρονος στην Πάτρα «έσβησε» από ανακοπή

 

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε στην Πάτρα και συγκεκριμένα σε οικία στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, ένας 21χρονος από ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και Αστυνομία, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον άτυχο νεαρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” για να γίνει η νεκροψία και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Τα ερωτήματα για την υπερβολική αύξηση των ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλες τις δυτικές χώρες που εμβολιάστηκαν μαζικά κατά του Covid-19, παραμένουν και γίνονται ακόμα περισσότερα.

Σημειώνεται ότι ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough, αποκάλυψε τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 και προκαλεί σοκ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως όταν οι αποδιδόμενοι θάνατοι στον κορωνοϊό είναι 6,962,438!

Με λίγα λόγια τα εμβόλια τα οποία υποτίθεται θα προστάτευαν τους ανθρώπους από την πανδημία του κορωνοϊού, προκάλεσαν σχεδόν τριπλάσιους θανάτους από αυτούς που (μάλλον) προκάλεσε η ασθένεια! 

«Η πιο σημαντική εργασία πιθανότατα δημοσιεύτηκε από τον Dennis Rancourt, έναν επιδημιολόγο στο Μόντρεαλ.

Και δεν είναι καλά τα πράγματα…

Οι εκτιμήσεις είναι ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν πεθάνει από τα εμβόλια του covid-19!

Έχουμε τα δεδομένα από τις νεκροτομές μας που υποδεικνύουν ότι οι θάνατοι, η συντριπτική πλειοψηφία, μπορούν να συνδεθούν ευθέως με τα εμβόλια!

Και, ξέρετε, όπου και να κοιτάξουμε σ’ ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν αγωγές, κάθε είδους δικαστικές διαδικασίες, καλέσματα να τα αποσύρουν από την αγορά».

pronews

Back to top button