breaking newsΕλλάδα

Ταυτότητες: «Φαιδροί όσοι τις σχετίζουν με τον Αντίχριστο, είναι απλά κρατικά έγγραφα» ..!! λέει ο Αγιορείτης !!ιερομόναχος Φίλιππος

 

Ο Ιερομόναχος Φίλιππος από το Κελλί των Θωμάδων της Σκήτης της Μικράς Αγίας Άννης στ Άγιο Όρος, μίλησε στο ekklisiaOnLine για τις νέες ταυτότητες, ξεκαθαρίζοντας πως αποτελούν κρατικά έγγραφα και δεν έχουν καμία σχέση «με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντίχριστου».

«Απευθύνομαι σε ευλαβείς Χριστιανούς. Θα ασχοληθώ με τις ταυτότητες Είνα κρατικά έγγραφα, δεν έχουν καμία σχέση με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντιχρίστου» είπε αρχικά ο Αγιορείτης μοναχός.

«Πολλές φορές μερικοί ερμήνευσαν την Αποκάλυψη, ωστόσο μέχρι σήμερα και μετά από 2.500 χρόνια, οι Άγιοι Πατέρες δεν το έχουν κάνει. Είναι μια φαιδρά υπόθεση και καλό είναι να μην ερμηνεύουμε εμείς σε κάθε περίπτωση, ακόμα και για πολιτικούς λόγους την Αποκάλυψη που δεν αποτελεί βιβλίο της Εκκλησίας μας» συμπλήρωσε, στην τοποθέτησή του για τον σάλο που έχει προκληθεί με τις νέες ταυτότητες.

protothema.

Back to top button