breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μελέτη: DNA πράσινου πιθήκου μολυσμένο με HIV βρέθηκε σε εμβόλια

 

Το DNA πράσινου πιθήκου μολυσμένο με HIV ανιχνεύθηκε τόσο στα εμβόλια Pfizer όσο και στα εμβόλια mRNA COVID-19 της Moderna, σύμφωνα με μια νεα ανησυχητική μελέτη.

Στο βίντεο 1 παρακάτω, ο Δρ. Steven E. Greer παίρνει συνεντεύξεις από τον μικροβιολόγο Kevin McKernan – πρώην ερευνητή και επικεφαλής της ομάδας για το έργο 2 του ανθρώπινου γονιδιώματος του MIT – και τον Dr. Sucharit Bhakdi σχετικά με τη μόλυνση DNA που έχει βρει η ομάδα του McKernan στα εμβόλια για τον κορωνοϊό της Pfizer και της Moderna.

Όπως αποδεικνύεται, η πρωτεΐνη ακίδας και το mRNA δεν είναι οι μόνοι κίνδυνοι αυτών των ενέσεων. Η ομάδα του McKernan ανακάλυψε επίσης προαγωγείς του ιού του πιθήκου 40 (SV40) που, για δεκαετίες, ήταν ύποπτοι ότι προκαλούν καρκίνο στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των μεσοθηλιωμάτων, των λεμφωμάτων και των καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών. 3 Τα ευρήματα 4,5,6,7 δημοσιεύτηκαν στις προεκτυπώσεις OSF στις αρχές Απριλίου 2023. Όπως εξηγείται στην περίληψη: 8

«Χρησιμοποιήθηκαν αρκετές μέθοδοι για την αξιολόγηση της σύνθεσης νουκλεϊκού οξέος τεσσάρων ληγμένων φιαλιδίων των δισθενών εμβολίων mRNA Moderna και Pfizer. Αξιολογήθηκαν δύο φιαλίδια από κάθε προμηθευτή… Πολλαπλές αναλύσεις υποστηρίζουν μόλυνση από DNA που υπερβαίνει τις απαιτήσεις 330ng/mg του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και τις απαιτήσεις 10ng/δόση του [Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] του FDA…»

Όπως σημειώθηκε από τον Greer, 9  αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις και οι φαρμακευτικές εταιρείες «έχουν παραπλανήσει τον κόσμο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι ήταν γνωστό στο παρελθόν». Εάν αυτά τα ευρήματα είναι σωστά, θα σήμαινε επίσης ότι «τα λεγόμενα «εμβόλια» στην πραγματικότητα αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και προκαλούν μόνιμη παραγωγή της θανατηφόρας πρωτεΐνης ακίδας» και αυτή η εσωτερική παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας, με τη σειρά της, «θα προκαλούσε το ανοσοποιητικό σύστημα για να επιτεθεί στα δικά του κύτταρα», λέει ο Greer.

Στη συνέντευξη, ο McKernan εξηγεί πώς οι μολυσματικοί παράγοντες του DNA που βρίσκονται στα εμβόλια του COVID-19 μπορούν να οδηγήσουν στη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και ο Bhakdi εξετάζει πώς και γιατί οι ενέσεις αυτές μπορούν να προκαλέσουν αυτοάνοσες ασθένειες.

Ιστορικό: Τι είναι το SV40;

Το 2002, το Lancet δημοσίευσε 10  στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας μολυσμένα με SV40 με το λέμφωμα Non-Hodgkin. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, το εμβόλιο μπορεί να ευθύνεται για έως και τις μισές από τις 55.000 περιπτώσεις λεμφώματος Non Hodgkin που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο.

Πώς εισήλθε αυτός ο ιός πιθήκου στον ανθρώπινο πληθυσμό; Σύμφωνα με τον αείμνηστο Δρ Maurice Hilleman, κορυφαίο κατασκευαστή εμβολίων, η Merck απελευθέρωσε κατά λάθος τον ιό μέσω του εμβολίου της κατά της πολιομυελίτιδας. 11  Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς το SV40 εξαλείφθηκε από το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας. Ο χρόνος διαφέρει επίσης από χώρα σε χώρα. Για παράδειγμα, εμβόλια πολιομυελίτιδας μολυσμένα με SV40 χορηγήθηκαν στην Ιταλία μόλις το 1999. 12

Όπως αναφέρεται σε μια βιβλιοκριτική του Lancet για το “The Virus and the Vaccine: The True Story of a Cancer-Causing Money Virus, Contaminated Polio Vaccine and the Millions of Americans Exposur”13

«Μέχρι το 1960, οι επιστήμονες και οι κατασκευαστές εμβολίων γνώριζαν ότι τα νεφρά των πιθήκων ήταν οι πηγές των ιών του πιθήκου. Μια τέτοια μόλυνση συχνά κατέστρεφε τους πολιτισμούς, και αυτό επιβεβαίωσε μια ερευνήτριας του NIH ονόματι Bernice Eddy, η οποία εργάστηκε για την ασφάλεια των εμβολίων… Η ανακάλυψή της όμως… απείλησε ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα δημόσιας υγείας των ΗΠΑ…

«Η Eddy προσπάθησε να ενημερώσει τους συναδέλφους της, αλλά την φίμωσαν και της αφαιρέθηκαν τα ρυθμιστικά καθήκοντα εμβολίου ενώ της έκλεισαν και το εργαστήριό της… [Δύο] ερευνητές της Merck, ο Ben Sweet και ο Maurice Hilleman, εντόπισαν σύντομα τον ιό rhesus που αργότερα ονομάστηκε SV40 — ο καρκινογόνος παράγοντας που είχε εντοπιστεί από την Eddy.

«Το 1963, οι αρχές των ΗΠΑ αποφάσισαν να στραφούν στους αφρικανικούς πράσινους πιθήκους, που δεν είναι φυσικοί ξενιστές του SV40, για την παραγωγή εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας. Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, μετά από περιορισμένες επιδημιολογικές μελέτες, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι παρόλο που το SV40 προκαλούσε καρκίνο στα χάμστερ, δεν φαινόταν να το προκαλεί το ίδιο κακό στους ανθρώπους.

«Στη δεκαετία του 1990: ο Michele Carbone, του NIH [Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας], εργαζόταν για το πώς το SV40 προκαλεί καρκίνους στα ζώα. Ένας από αυτούς ήταν το μεσοθηλίωμα, ένας σπάνιος καρκίνος του υπεζωκότα που πιστεύεται ότι στους ανθρώπους προκαλείται κυρίως από τον αμίαντο. Η «ορθόδοξη επιστήμη» υποστήριζε ότι το SV40 δεν προκαλούσε ανθρώπινους καρκίνους.

«Ενθαρρυμένος από ένα έγγραφο του NEJM [New England Journal of Medicine] του 1992 που βρήκε «αποτυπώματα» DNA του SV40 σε όγκους εγκεφάλου παιδιών, ο Carbone εξέτασε βιοψίες όγκων ανθρώπινου μεσοθηλιώματος στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου: το 60% περιείχε DNA SV40. Στα περισσότερα περιστατικά, ο ιός των πιθήκων ήταν ενεργός και παρήγαγε πρωτεΐνες.

«Δημοσιοποίησε τα αποτελέσματά του στο Oncogene τον Μάιο του 1994, αλλά το NIH αρνήθηκε να τα δημοσιοποιήσει… Ο Carbone αργότερα μετακόμισε στο Πανεπιστήμιο Loyola. Εκεί ανακάλυψε πώς το SV40 απενεργοποιεί τα ογκοκατασταλτικά γονίδια στο ανθρώπινο μεσοθηλίωμα και δημοσίευσε τα αποτελέσματά του στο Nature Medicine τον Ιούλιο του 1997. Μελέτες στην Ιταλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ έδειξαν επίσης συσχετίσεις μεταξύ του SV40 και των ανθρώπινων καρκίνων.

Εμβόλια mRNA, μολυσμένα με δίκλωνο DNA

Εν ολίγοις, η ομάδα του McKernan ανακάλυψε υψηλά επίπεδα πλασμιδίων δίκλωνου DNA, συμπεριλαμβανομένων προαγωγέων SV40 (αλληλουχία DNA που είναι απαραίτητη για την έκφραση γονιδίου) που είναι γνωστό ότι πυροδοτούν την ανάπτυξη καρκίνου όταν αντιμετωπίζουν ένα ογκογονίδιο (ένα γονίδιο που έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο). .

Το επίπεδο μόλυνσης ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για τη μέτρησή της, αλλά ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται, το επίπεδο μόλυνσης του DNA είναι σημαντικά υψηλότερο από τα ρυθμιστικά όρια τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, λέει ο McKernan. Το υψηλότερο επίπεδο μόλυνσης DNA που βρέθηκε ήταν 30%, το οποίο είναι μάλλον κάτι το εκπληκτικό.

Όπως εξήγησε ο McKernan, όταν χρησιμοποιείτε ένα τυπικό τεστ PCR, θα θεωρηθείτε θετικοί εάν το τεστ ανιχνεύσει τον ιό SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας ένα όριο κύκλου (CT) περίπου 40. Σε σύγκριση, η μόλυνση του DNA ανιχνεύεται σε CT κάτω από 20.

Αυτό σημαίνει ότι η μόλυνση είναι ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από την ποσότητα του ιού που θα έπρεπε να έχετε για να είστε θετικοί στον COVID-19. “Έτσι, υπάρχει μια τεράστια διαφορά εδώ όσον αφορά την ποσότητα του υλικού που υπάρχει εκεί”, λέει ο McKernan.

Στο άρθρο του στο Substack, 14  , επισημαίνει επίσης ότι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το δίκλωνο DNA και το ιικό RNA είναι ψευδής ισοδυναμία επειδή το ιικό RNA είναι ικανό για αντιγραφή, κάνουν λάθος.

“Η πλειονότητα του sgRNA που ανιχνεύετε σε ένα ρινικό στυλεό στη μύτη σας ΔΕΝ είναι ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ όπως φαίνεται στους Jaafar et al.15 Είναι απλώς ένα θραύσμα RNA που θα πρέπει να έχει μικρότερη διάρκεια ζωής στα κύτταρά σας από θραύσματα που μολύνουν dsDNA”, γράφει. .

Σε αυτό το άρθρο του Substack, ο McKernan έχει επίσης αντιγράψει μια μελέτη του 2009 που συζητούσε πώς το DNA στα εμβόλια μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και τόνισε τα πιο σχετικά μέρη του σώματος μας που μπορούμε να τον πάθουμε. Είναι μια χρήσιμη πηγή αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Λείπει κατά πολύ ο ποιοτικός έλεγχος

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο κατέληξαν οι υποκινητές SV40 στα εμβόλια mRNA, φαίνεται να σχετίζεται με τον κακό ποιοτικό έλεγχο κατά τη διαδικασία παραγωγής, αν και δεν είναι σαφές αν κατά την εξέλιξη μπορεί να εισήλθε και κρυφά. Οι ελλείψεις στον ποιοτικό έλεγχο μπορεί επίσης να ευθύνονται για το υψηλό ποσοστό αναφυλακτικών αντιδράσεων που έχουμε δει. Ο McKernan λέει στον Greer:

«Αφορά και τη Moderna όσο και την Pfizer. Εξετάσαμε τα δισθενή εμβόλια τόσο για τη Moderna όσο και για την Pfizer και μόνο τα μονοσθενή εμβόλια για την Pfizer επειδή δεν είχαμε πρόσβαση σε μονοσθενή εμβόλια για τη Moderna. Και στις τρεις περιπτώσεις, τα εμβόλια περιέχουν μόλυνση με δίκλωνο DNA.

«Αν ακολουθήσετε την αλληλουχία αυτού του DNA, θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζει με αυτό που φαίνεται να είναι ένας φορέας έκφρασης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του RNA… Κάθε φορά που βλέπουμε μόλυνση του DNA, όπως από πλασμίδια, να καταλήγει σε οποιοδήποτε ενέσιμο, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνθρωποι είναι εάν υπάρχει ενδοτοξίνη E. coli επειδή αυτό δημιουργεί αναφυλαξία για τον εγχυόμενο.

«Και, φυσικά… υπάρχει πολλή αναφυλαξία, όχι μόνο από αυτά που γίνονται γνωστά στα Μέσα Ενημέρωσης αλλά στη βάση δεδομένων VAERS. Μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους να εμβολίάζονται με αυτό και να πέφτουν ξεροί. Αυτό θα μπορούσε να είναι το υπόβαθρο από αυτή τη διαδικασία E. coli για την κατασκευή του DNA…»

Οι ρυθμιστικοί φορείς γνώριζαν ότι υπήρχε πρόβλημα μόλυνσης

Σε άρθρο του Substack στις 20 Μαΐου, ο 16  McKernan επισημαίνει ότι η ίδια η Pfizer υπέβαλε στοιχεία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) που έδειχναν ότι οι παρτίδες των δειγμάτων περιείχαν τεράστιες διαφορές στα επίπεδα μόλυνσης δίκλωνου DNA.

« Η ανησυχία που έχουν παρατηρήσει στο παρελθόν οι άνθρωποι, ακόμη και στον FDA, κάθε φορά που έκαναν έγχυση δίκλωνου DNA, είναι ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα. 

— Κέβιν ΜακΚέρναν

Το αυθαίρετο όριο για το dsDNA που βρήκε ο EMA ήταν 330 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόγραμμο (ng/mg). Τα δεδομένα που υποβλήθηκαν στον EMA από την Pfizer δείχνουν ότι οι παρτίδες του δείγματος είχαν από 1 ng/mg έως 815 ng/mg DNA. Ο McKernan προσθέτει: 17

«Αυτό το όριο πιθανότατα δεν έλαβε υπόψη την ισχύ αυτής της μόλυνσης από dsDNA εάν ήταν συσκευασμένο σε ένα LNP [λιπιδικό νανοσωματίδιο]. Το συσκευασμένο dsDNA είναι πιο ισχυρό ως γονιδιακή θεραπεία. Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτό το DNA είναι συσκευασμένο και έτοιμο για επιμόλυνση.18 Θα πρέπει να εφαρμόζονται ακόμη χαμηλότερα όρια εάν το DNA είναι συσκευασμένο σε LNP ​​έτοιμα για διαμόλυνση…

«Ακόμη και όταν η Pfizer είναι σε θέση να διαλέξει τα δεδομένα που παρείχε στον EMA για 10 παρτίδες, διαπιστώνει διακύμανση από 1 έως 815 ng/mg. Εάν επεκτείνατε αυτή τη μελέτη σε 100 ή 1000 παρτίδες, πιθανότατα θα δείτε μια άλλη διακύμανση τάξεων ή δύο μεγεθών».

Το δίκλωνο DNA μπορεί να ενσωματωθεί στο γονιδίωμά σας

Η παρουσία δίκλωνου DNA προκαλεί επίσης μια άλλη σημαντική ανησυχία, και αυτή είναι η πιθανότητα γονιδιωματικής ενσωμάτωσης.

«Τουλάχιστον από την πλευρά της Pfizer, έχει αυτό που είναι γνωστό ως προωθητής SV40. Αυτό είναι ένα κομμάτι ογκογόνου ιού. Δεν είναι ολόκληρος ο ιός. Ωστόσο, έστω και ένα μικρό κομμάτι είναι γνωστό ότι οδηγεί σε πολύ επιθετική γονιδιακή έκφραση.

«Και η ανησυχία που έχουν παρατηρήσει στο παρελθόν οι άνθρωποι, ακόμη και στο FDA, κάθε φορά που έκαναν έγχυση δίκλωνου DNA, είναι ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα», λέει ο McKernan.

Ενώ η εργασία του McKernan δεν παρουσιάζει στοιχεία ολοκλήρωσης του γονιδιώματος, επισημαίνει ότι είναι δυνατό, ειδικά με την παρουσία προαγωγέων SV40: 19

«Υπήρξε μια υγιής συζήτηση σχετικά με την ικανότητα του SARs-CoV-2 να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα… Αυτή η εργασία έχει εμπνεύσει ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα των εμβολίων mRNA να ενσωματωθούν επίσης στο γονιδίωμα. Ένα τέτοιο συμβάν θα απαιτούσε αντίστροφη μεταγραφή του mRNA σε DNA που καθοδηγείται από τη LINE-1 όπως περιγράφεται από τους Alden et al.

«Η μόλυνση από dsDNA [δίκλωνο DNA] της αλληλουχίας που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδας δεν θα απαιτούσε τη LINE-1 για την αντίστροφη μεταγραφή και η παρουσία ενός σήματος πυρηνικού εντοπισμού SV40 στον φορέα εμβολίου της Pfizer θα αύξανε περαιτέρω τις πιθανότητες ενσωμάτωσης».

Πολλαπλοί κίνδυνοι

Τούτου λεχθέντος, ακόμη και αν δεν συμβεί γενετική τροποποίηση, το γεγονός ότι λαμβάνετε ξένο DNA στα κύτταρά σας ενέχει κίνδυνο από μόνο του, λέει ο McKernan. Για παράδειγμα, μπορεί να προκύψει μερική έκφραση ή μπορεί να παρεμβαίνει σε άλλες μεταφράσεις μεταγραφής που βρίσκονται ήδη στο κύτταρο.

Ο Bhakdi επισημαίνει επίσης ότι οι προαγωγείς SV40 δεν χρειάζεται να υπάρχουν στον πυρήνα του κυττάρου για να εμφανιστούν προβλήματα. Η κυτταροπλασματική επιμόλυνση μπορεί, από μόνη της, να επιτρέψει γενετικό χειρισμό, επειδή ο πυρήνας αποσυναρμολογεί και ανταλλάσσει κυτταρικά συστατικά με το κυτταρόπλασμα κατά τη διάρκεια της κυτταρικής διαίρεσης.

Εκτός από το ότι το DNA επιπλέει και προκαλεί πιθανά προβλήματα, το RNA στο εμβόλιο του COVID-19 τροποποιείται επίσης για να αντιστέκεται στη διάσπαση. «Λοιπόν, έχουμε ΔΥΟ εκδοχές της πρωτεΐνης ακίδας που επιπλέουν και μπορούν να επιμείνουν περισσότερο από το αναμενόμενο», λέει ο McKernan και η πρωτεΐνη ακίδας, φυσικά, είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού που μπορεί να προκαλέσει το σώμα σας να επιτεθεί στον εαυτό του.

Τόσο ο McKernan όσο και ο Bhakdi είναι ανένδοτοι ότι ΟΛΑ τα «εμβόλια» mRNA πρέπει να σταματήσουν αμέσως, είτε για ανθρώπινη χρήση είτε για ζώα, λόγω του μεγέθους των κινδύνων που εμπεριέχονται.

«Ανησυχητικά προβλήματα»

Στο παραπάνω βίντεο, ο 20  Yusuke Murakami, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο, εκφράζει ανησυχία για την εύρεση υποκινητών SV40 στα εμβόλια του COVID-19. Η συνέντευξη είναι στα ιαπωνικά αλλά έχει αγγλικούς υπότιτλους. Παρακάτω είναι η μετάφραση του στα ελληνικά:

«Το εμβόλιο της Pfizer έχει ένα εντυπωσιακό πρόβλημα», λέει ο Μουρακάμι. «Αυτή η εικόνα είναι μια διευρυμένη άποψη της αλληλουχίας εμβολίων της Pfizer. Όπως μπορείτε να δείτε, η αλληλουχία εμβολίων Pfizer περιέχει μέρος της αλληλουχίας SV40 εδώ. Αυτή η αλληλουχία είναι γνωστή ως προαγωγέας.

«Σε γενικές γραμμές, ο υποκινητής προκαλεί αυξημένη έκφραση του γονιδίου. Το πρόβλημα είναι ότι η αλληλουχία υπάρχει σε έναν πολύ γνωστό καρκινογόνο ιό. Το ερώτημα είναι γιατί μια τέτοια αλληλουχία που προέρχεται από έναν ιό καρκίνου υπάρχει στο εμβόλιο της Pfizer.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη για μια τέτοια αλληλουχία καρκινογόνου ιού στο εμβόλιο. Αυτή η αλληλουχία είναι εντελώς περιττή για την παραγωγή του εμβολίου mRNA. Είναι πρόβλημα ότι μια τέτοια αλληλουχία περιέχεται σταθερά στο εμβόλιο.

«Kai δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα. Εάν μια αλληλουχία όπως αυτή υπάρχει στο DNA, το DNA μεταναστεύει εύκολα στον πυρήνα. Άρα σημαίνει ότι το DNA μπορεί εύκολα να εισέλθει στο γονιδίωμα. Αυτό και αν είναι ανησυχητικό πρόβλημα.

«Είναι απαραίτητο να αφαιρέσουμε τη σειρά. Ωστόσο, η Pfizer παρήγαγε το εμβόλιο χωρίς να αφαιρέσει την αλληλουχία. Αυτό είναι εξωφρενικά κακόβουλο. Αυτό το είδος αλληλουχίας προαγωγέα είναι εντελώς περιττό για την παραγωγή του εμβολίου mRNA. Στην πραγματικότητα, το SV40 είναι ένας προαγωγέας των ιών του καρκίνου».

Πηγές:

primenews.

Back to top button