Διεθνή

+18 ”Αγαπητέ Bibi”! Ο Bibi αποκεφαλίζει  bébés… ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ με βόμβες….Αποκεφαλίζουν ακρωτηριάζουν παιδιά μέσα στα σπίτια τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ISIS ΒΙΝΤΕΟ

Δήμιοι αποκεφαλιστές…..Αποκεφαλίζουν ακρωτηριάζουν παιδιά μέσα στα σπίτια τους με βόμβες… Τρομοκρατία όπως ISIS.. Πολλά παιδιά αποκεφαλίστηκαν από τις βόμβες του Νετανιάχου.

Ο Bibi αποκεφαλίζει  bébés… o Μπίμπι αποκεφαλίζει μπέμπηδες.. ”’αγαπητέ Bibi”

η Σιωνιστική σαρία σκοτώνει με τζιχαντιστικό τρόπο..Δεν αποκεφαλίζει με μαχαίρι ουαχαμπίτικο αλλά με το δρεπάνι του θεριστή θανάτου από βόμβες.. Παίρνουν κεφάλια, κεφάλια παιδιών.. Τα κόβουν στρογγυλά σαν μήλα από τη μηλιά….. Υπάρχει μεγαλύτερη τρομοκρατία από τον πόλεμο;Υπάρχει μεγαλύτερη τρομοκρατία από το να σκοτώνεις 3000 αθώα παιδιά σε 2 βδομάδες. Να σκοτώνεις παιδιά όπου τα βρεις στην αυλή στην κούνια στη θερμοκοιτίδα στην αγκαλιά της μάνας στην κοιλιά της μάνας στο σχολείο στο νοσοκομείο στην εκκλησία στο σπίτι στο τζαμί στο δρόμο στην αυλή. Τα πιδιά παίζουν κυνηγητό με τις βόμβες παίζουν κρυφτό με τις βόμβες..

”Είμαστε στη μεριά του πολιτισμού” είπε ο δήμιος Μπίμπι..όχι αυτό είναι η απόλυτη βαρβαρότητα, αποκτήνωση και θηριωδία. Να μας λείπει. Ψάχνει για συνεργούς στο ειδεχθές μαζικό έγκλημα στη γενοκτονία. Η Ελλάδα λέει όχι αν τώρα οι κυβερνήτες της έχουν ιδιοτελή συμφέροντα να σε υποστηρίξουν αυτό είναι προσωπική τους επιλογή..

dimpenews.com

Back to top button