Διεθνή

Ρωσία στον ΟΗΕ για βιολογικά εργαστήρια: ”οι αρχές της Ουκρανίας μετέτρεψαν τη χώρα σε πειραματικό πεδίο. Προειδοποιούμε για την εξάπλωση επιδημιών από αυτά τα εργαστήρια.” Η Ρωσία μεταφέρει στο έδαφός της το ευαίσθητο περιεχόμενο των εργαστηρίων!Εθνικιστές ανατίναξαν Ινστιτούτο στο Χάρκοβο για να κρύψουν εργασίες σε πυρηνικά έως και 50 άτομα κάτω από τα ερείπια!

Ο Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ ο Nebenzia σε μια σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη βιολογική δραστηριότητα των ΗΠΑ στην Ουκρανία: “Οι αρχές του Κιέβου, μέσω βιολογικών εργαστηρίων, έχουν μετατρέψει τη χώρα σε χώρο δοκιμών για τους πολίτες τους”.
«Καλούμε τις ευρωπαϊκές χώρες να αντιμετωπίσουν την κατασκευή και μεταφορά βιολογικών υλικών από την Ουάσιγκτον και προειδοποιούμε για την εξάπλωση επιδημιών που προκύπτουν από αυτά τα εργαστήρια».

“Θα εμφανίσουμε έγγραφα σχετικά με την αμερικανική έρευνα σε βιολογικά εργαστήρια στον ιστότοπο του Υπουργείου Άμυνας.”
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει δείξει την ευπάθεια των ανθρώπων όταν αντιμετωπίζουν βιολογικές απειλές.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαθέτει έγγραφα για τη διεξαγωγή επικίνδυνων βιολογικών πειραμάτων σε δεκάδες εργαστήρια στην Ουκρανία.
Η Ουάσιγκτον εκμεταλλεύτηκε τη γεωγραφική θέση της Ουκρανίας για να μεταδώσει επιδημίες και ιούς στη Ρωσία μέσω αποδημητικών πτηνών και άλλων μέσων.
Είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες που χρηματοδοτούν πειράματα σε βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, είπε.

Οι ρωσικές δυνάμεις βιολογικού πολέμου μεταφέρουν το περιεχόμενο των αμερικανικών εργαστηρίων βιολογικής έρευνας εντός της Ουκρανίας στη Ρωσία.
Βρέθηκαν δεκάδες μυστικά έγγραφα που αποκαλύπτουν την εμπλοκή μεγάλου αριθμού χωρών του ΝΑΤΟ, μαζί με την Αμερική, σε έρευνες που σχετίζονται με βιολογικά όπλα και την κατασκευή θανατηφόρων ιών.

Η Ρωσία απέκτησε έναν θησαυρό πληροφοριών που η Κίνα θα πληρώσει ακριβά για να αποκτήσει, προκειμένου να απαλλαγεί από την κατηγορία ότι είναι η πηγή του Corona («κινεζικός ιός»).
Οι ρωσικές σελίδες μιλούν για το γεγονός ότι η πανδημία Corona ήταν μια αμερικανική προσπάθεια να χτυπήσει την κινεζική οικονομία και απέτυχε.

εΕθνικιστές ανατίναξαν το κτίριο του Φυσικο-Τεχνολογικού Ινστιτούτου στο Χάρκοβο για να κρύψουν την εργασία σε πυρηνικά θέματα, έως και 50 άτομα μπορεί να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια – Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

dimpenews.com

Back to top button