breaking newsΔιεθνή

Συρία γενιές δεν γνώρισαν ηλεκτρικό λόγω της Κατοχής ΗΠΑ. Και τώρα στο Παρίσι όλοι αγοράζουν φακούς, μπαταρίες, γεννήτριες για τα επερχόμενα black out! Σιγά μην κλάψω σιγά μην τρελαθώ για την …. Ευρώπη…!

Ό,τι πέρασε η Συρία θα το περάσουμε ότι κάναμε θα λάβουμε θα θερίσουμε ότι σπείραμε.. Γενιές μεγαλώνουν χωρίς να ξέρουν τον πολιτισμό του ηλεκτρικού..

Παιδιά που μεγάλωσαν με λυχνάρια και γεννήτριες στην καλύτερη..1 ώρα το πρωί 1 ώρα τη νύχτα έρχεται ο ηλεκτρισμός.. Αυτό είναι όλο. Που στη Συρία σε μια από τις μεγαλύτερες πετρελαιοπαραγωγούς χώρες του πλανήτη.

Γιατί. Γιατί οι σύμμαχοί μας οι Γιάνκηδες κατέχουν το 90% των αποθεμάτων και της παραγωγής σ΄ενέργεια αέριο-πετρέλαιο της χώρας βόρεια του Ευφράτη.Συν το εμπάργκο να μην λάβουν ούτε από κανέναν. Τους ρίξαν στο σκοτάδι οι σκοταδιστές της οικουμένης..

Και τώρα στο Πραίσι εφοδιάζονται με μπαταρίες, φακούς γεννήτριες γιατί έρχονται Black out όχι γιατί το θέλησε ο κακός Πούτιν αλλά γιατί έτσι αποφάσισαν οι ΗΠΑ για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα και προθύμως έσπευσαν να συμμορφωθούν οι αμερικανόδουλες ηγεσίες της ΕΕ.

Ό,τι πέρασε η Συρία θα το περάσουμε ό,τι κάναμε θα λάβουμε θα θερίσουμε ότι σπείραμε. Και σιγά μην κλάψω σιγά μην τρελαθώ…

ΦΩΤΟ Σχολείο ”Μάρτυρας Yahya Nasori”. Περιοχή Masyaf, χωριό Bayadiyah Δείτε πώς πέρασαν οι μαθητές στη σημερινή εξέταση..

dimpenews.com

Back to top button