breaking newsΕλλάδα

Πnρε πoδι ο Μπoυταρnς απo τnv αiθoυσα τnς Mικρασιατικnς Kαταστρoφnς στnv ΔEΘ….ΤOΝ ΕΔlΩΞΑΝ ! ! !

Ας περιγράψουμε τι ακριβώς συνέβη χθες Τετάρτη 14.9 γύρω στις 20:30 το βράδυ στην ΔΕΘ και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή….

Μέσα στην έκθεση -που ομολογουμένως αξίζει κάποιος να επισκεφτεί, λειτουργεί αίθουσα προβολής ταινιών για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Σε μία από τις προβολές και ενώ η αίθουσα είχε γεμίσει σχεδόν με τον μέγιστο αριθμό καθήμενων και ήταν σε αναμονή οι θεατές για την έναρξη της ταινίας, εμφανίστηκε κάποια υπεύθυνη και ανακοίνωσε ότι θα παρεβρεθεί και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης!

Όπως ήταν φυσικό, την ανακοίνωση αυτή διαδέχτηκε το μούδιασμα και η απορία, γιατί κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τις προκλητικότατες δηλώσεις του Μπουτάρη όπως ότι “χέστηκε εάν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες”! Ούτε φυσικά τις δηλώσεις του, ότι ο σφαγέας των Ελλήνων Κεμάλ ήταν…μεγάλος ηγέτης!

Όμως όπως προαναφέραμε, υπάρχουν άξιοι Έλληνες και Ελληνίδες όπου όχι μόνο δεν ξεχνούν αλλά δεν θα μείνουν και σιωπηλοί απέναντι σε τέτοιες προκλητικότατες ενέργειες. Γιατί δεν είναι δυνατόν να παρίστασαι σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς ανθρώπους που έλεγες ότι χέστηκες που σφαγιάστηκαν!

Το τι έγινε λοιπόν όταν εμφανίστηκε στην σκοτεινή αίθουσα της προβολής ο Μπουτάρης είναι δύσκολο να περιγραφτεί! Έφτανε μόνο η ήρεμη και καθόλου επιθετική αναφορά ενός απλού πολίτη που είπε “τι δουλειά έχετε εδώ αφού είχατε δηλώσει ότι χεστήκατε για τους Έλληνες που έσφαξε ο Κεμαλ”.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με φωνές! Άλλοι επικροτούσαν τον απλό πολίτη που έκανε την εύλογη ερώτηση στον Μπουτάρη και άλλοι του φώναζαν να κάτσει κάτω.

Μέσα όμως από τις φωνές και την φασαρία με τις έντονες αποδοκιμασίες, ο Μπουτάρης τράπηκε σε άτακτη φυγή.

Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά το σωστό και το δίκαιο είχε επιτευχθεί!

 

πηγη

Back to top button