breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέο ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ» με τον Μπουρλά να μην απαντάει – ΕΣΠΡΩΞΕ την γυναίκα δημοσιογράφο η ασφάλειά του

 

Το Project Veritas δημοσίευσε ένα βίντεο την Πέμπτη που δείχνει δημοσιογράφους, τους οποίους οι συστημικοί ελεγκτές ειδήσεων δεν αποκαλούν δημοσιογράφους αλλά ακτιβιστές ενώ έχουν λάβει επίπληξη από την ίδια την ΕΣΗΕΑ, να προσπαθούν να ρωτήσουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, εάν ανησυχεί μήπως κληθεί να καταθέσει στο Κογκρέσο, μεταξύ άλλων.

Καθώς ο Μπούρλα συνοδευόταν στους διαδρόμους από την ασφάλεια της Pfizer, μια γυναίκα δημοσιογράφος ρώτησε αν είχε κάποιο σχόλιο για τις παρατηρήσεις που έκανε ο Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης, Στρατηγικής Επιχείρησης και Επιστημονικού Σχεδιασμού του mRNA της Pfizer , Τζόρντον Γουόκερ, όταν αποκάλυψε τρομερά πράγματα σε σχέση με τα εμβόλια και τον COVID. .

Ο Μπουρλά δεν απάντησε ποτέ σε καμία από τις ερωτήσεις και ένα από τα μέλη της ασφάλειάς του επιτέθηκε επανειλημμένα σε μια γυναίκα ρεπόρτερ, επειδή άπλωσε το χέρι με το μικρόφωνό της.

Αφού αγνόησε τους δημοσιογράφους, ο Μπουρλά πήγε σε μια συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών και το προσωπικό του ξενοδοχείου!

Η εκδήλωση φέρεται να φιλοξενήθηκε από τον Κυβερνητικό Οργανισμό των (διεθνιστών) Ρεπουμπλικανών Κυβερνήτη, κάτι που μπορεί να ενόχλησε πολλούς δεξιούς της παράταξης που αντιτίθενται στα εμβόλια mRNA της Pfizer και των υπολοίπων.

Δείτε το βίντεο:

 

el.gr

scr

Back to top button