breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αυστραλός καρδιολόγος καλεί να σταματήσουν τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19, επικαλούμενος «πληθώρα καρδιακών βλαβών»

 

Η Μέλανι Λεφέρ, μητέρα δύο παιδιών από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έκανε τέσσερα εμβόλια για τον COVID-19. Αλλά στις 19 Νοεμβρίου 2022, αφού την έπιασε πονόλαιμος και είχε ρινική καταρροή, η Λεφέρ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Καληνύχτισε την οικογένειά της — τον σύζυγό της, Μικ Χόγκαν, και τις δύο κόρες τους, την Κλέμι (τεσσάρων ετών) και τη Λότι (9 μηνών).

Δεν θα της ξαναμιλούσαν ποτέ.

Πέθανε στον ύπνο της

Αν και δεν φαινόταν ιδιαίτερα άρρωστη, η 39χρονη εργαζόμενη στον τομέα της υγείας πέθανε στον ύπνο της εκείνο το βράδυ. Παρόλο που είχε τετραπλοεμβολιαστεί, ένα άρθρο της 3ης Δεκεμβρίου για τον θάνατό της τον περιέγραψε ως «τραγωδία κορωνοϊού».

Η δεκαοκτάχρονη Αυστραλή Μόνικα Εσκαντάρ ανυπομονούσε να δώσει τις εξετάσεις για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Αντίθετα, η Εσκαντάρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος. Ο πόνος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MSN.com , ξεκίνησε λίγες ώρες αφότου έκανε το εμβόλιο για τον COVID-19

Οι γιατροί διέγνωσαν την Εσκαντάρ με περικαρδίτιδα που σχετίζεται με τον COVID. Η περικαρδίτιδα είναι μια κατάσταση που περιλαμβάνει φλεγμονή των ιστών που επιβαρύνουν την καρδιά.

Τα συμπτώματα της Εσκαντάρ ήταν τόσο έντονα που δεν μπορούσε να παραστεί στις εξετάσεις της. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο λόγος που έκανε το εμβόλιο για τον COVID-19 ήταν εξαρχής επειδή ήταν υποχρεωτικό να το κάνει για να δώσει τις εξετάσεις.

Τα εμβόλια COVID-19 προκαλούν μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα

Ένας αυξανόμενος όγκος επιστημονικών στοιχείων που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους συνδέει τα καρδιακά προβλήματα με τα εμβόλια mRNA.

Τόσο πολύ που το CDC και άλλες κυβερνητικές αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν πλέον ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούν μυοκαρδίτιδα — καρδιακή φλεγμονή που θεωρείται πιο σοβαρή από την περικαρδίτιδα επειδή προκαλεί φλεγμονή του καρδιακού μυός.

Τον Ιούνιο του 2022, ο Τομ Σιμαμπουκούρο, MD, MPH, MBA ιατρός του FDA, που αποτελούσε μέρος της Μονάδας Συντονισμού Εμβολίων του CDC για τον COVID-19ανέφερε ότι: «Τα τρέχοντα στοιχεία υποστηρίζουν μια αιτιολογική συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού με mRNA COVID-19 και της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας».

Έξι μήνες αργότερα, από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και σήμερα, έχουν αναφερθεί συνολικά 35.718 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας στο κυβερνητικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου. Μέσα σε μόλις 12 μέρες!

Ένας Αυστραλός καρδιολόγος μιλάει

Αφού είδε έως και 70 περιπτώσεις καρδιακών παθήσεων που σχετίζονται με το εμβόλιο, παρόμοιες με αυτές του Εσκαντάρ, ο Αυστραλός Καρδιολόγος Δρ. Ρος Γουόκερ λέει τώρα δημόσια ότι πιστεύει πως πρέπει να απαγορευτεί η χρήση περαιτέρω ενισχυτικών εμβολίων mRNA.

Σύμφωνα με τον Γουόκερ, τα εμβόλια mRNA είναι «πολύ προφλεγμονώδη», όπως είπε στην  Daily Mail Australia. Υποστήριξε ότι η Αυστραλιανή Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα για την Ανοσοποίηση δεν θα έπρεπε ποτέ να επιβάλλει εμβόλια mRNA.

«Έχω δει πολλούς ανθρώπους να έχουν παρενέργειες εμβολίου, οι οποίοι εμφανίζουν συμπτώματα για περίπου τρεις έως έξι μήνες μετά», είπε ο Γουόκερ. «Έχω δει 60-70 ασθενείς στο δικό μου ιατρείο τους τελευταίους 12 μήνες που είχαν παρόμοιες αντιδράσεις».

Αυτές οι αντιδράσεις περιλαμβάνουν δύσπνοια, ταχυπαλμία και πόνο στο στήθος, συνέχισε.

Η Eσκαντάρ είπε ότι παρόλο που τα συμπτώματά της άρχισαν αμέσως μετά το εμβόλιο, οι γιατροί αρχικά αρνήθηκαν τη σύνδεση, λέγοντάς της ότι «συμβαίνει μόνο σε έφηβα αγόρια». 

«Δεν μπορείς να αναπνεύσεις», είπε. «Δεν μπορείς να καθίσεις, δεν μπορείς να ξαπλώσεις. Είναι απαίσιο. Στην πραγματικότητα νιώθεις ότι παθαίνεις καρδιακή προσβολή».

Αλλαγή συστάσεων

Αφού διεξήγαγε μια ενδελεχή ανασκόπηση των επιστημονικών στοιχείων , ο Δρ Τζόζεφ Λαντάπο, ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα, ζήτησε από την πολιτεία του να μην συνιστά πλέον κανένα εμβόλιο κατά του COVID-19 για άνδρες κάτω των 39 ετών λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια τους.

Οι Δρ. Γουόκερ και ο Λαντάπο, δεν είναι οι μόνοι επαγγελματίες υγείας που εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα των εμβολίων κατά του COVID-19, ειδικά για παιδιά και νεαρούς ενήλικες . 

Μεταξύ των γιατρών που ζήτησαν να σταματήσουν οι εκστρατείες εμβολιασμού κατά του COVID-19 είναι ο Ιάπωνας καρδιαγγειακός χειρουργός Δρ. Κένζι Γιαμαμότο. Σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Virology, ο Γιαμαμότο υποστήριξε ότι τα ενισχυτικά εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν είναι ασφαλή.

Ειδικότερα, ο Γιαμαμότο εξέφρασε ανησυχία για μια παρενέργεια του εμβολίου που είναι γνωστή ως ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία (VITT) που προκαλείται από το εμβόλιο. Όχι μόνο αυτό, αλλά από τη χορήγηση του εμβολίου, ο Γιαμαμότο έχει δει αύξηση του κινδύνου μόλυνσης μεταξύ των ασθενών του στο Okamura Memorial Hospital στη Σιζουόκα της Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι πολλοί από τους ασθενείς του έχουν προσβληθεί από σοβαρές λοιμώξεις λόγω «φλεγμονής μετά από εγχείρηση καρδιάς». Ο ίδιος πιστεύει ότι η κατασταλμένη ανοσία των ασθενών του είναι αποτέλεσμα του εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Μια στροφή στις απόψεις τους;

Αρκετοί διάσημοι ιατροί έχουν οι ίδιοι βιώσει σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό.

Ο ερευνητής εμβολίων Δρ. Γκρέγκορι Πόλαντ από το Ρότσεστερ της Μινεσότα παλεύει με τις εμβοές που του εξουθενώνουν τη ζωή.

Ο Βέλγος ανοσολόγος, τον οποίο η The Atlantic περιέγραψε ως «έναν από τους πρωταθλητές της ιατρικής έρευνας στην Ευρώπη», ο Μισέλ Γκόλντμαν, πάλευε με το λέμφωμα. Είχε καταστροφικές παρενέργειες μετά το τρίτο του εμβόλιο Pfizer: έντονες νυχτερινές εφιδρώσεις, εξάντληση και διόγκωση των λεμφαδένων.

Μια εξονυχιστική εξέταση που έγινε μετά το εμβόλιο, αποκάλυψε ότι ο 67χρονος είχε ένα καταιγισμό νέων βλαβών, «σαν κάποιος να άναψε ένα πυροτεχνήματα μέσα στο σώμα [του]».

Ο Γκόλντμαν υποψιαζόταν ότι η ενισχυτική δόση κατά του COVID τον έκανε πιο άρρωστο. Ο αδερφός του, ο οποίος είναι επίσης γιατρός καθώς και επικεφαλής πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο Université Libre de Bruxelles, υποψιάστηκε επίσης το ίδιο.

Η ταχεία εξέλιξη του λεμφώματος αγγειοανοσοβλαστικών κυττάρων μετά την τρίτη δόση του mRNA BNT162b2 δημοσιεύθηκε ως αναφορά περιστατικού παρενέργειας, με αξιολόγηση που εγινε από ομοτίμους καθηγητές πανεπιστημίου στο περιοδικό Frontiers in Medicine τον Νοέμβριο του 2022.

Ενώ ο Πόλαντι και ο Γκόλντμαν στις αρχές ήταν φανατικοί υποστηρικτές των εμβολίων κατά του COVID-19, τώρα οι ίδιοι και πολλοί άλλοι γιατροί που κάποτε υποστήριζαν τον καθολικό εμβολιασμό των ανθρώπων, άλλαξαν γνώμη.

Ο Βρετανός καρδιολόγος Δρ Ασίμ Μαλότρα ενθάρρυνε αρχικά την ευρεία χρήση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Αλλά στη συνέχεια ο πατέρας του πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή λίγες μέρες αφότου έκανε την τρίτη δόση.

Ο θάνατος του πατέρα του ώθησε τον Mαλότρα να αρχίσει να ερευνά το προφίλ ασφάλειας των εμβολίων. Με βάση τα ευρήματά του, δεν πιστεύει πλέον ότι τα θεωρητικά οφέλη του εμβολιασμού κατά του COVID-19 υπερτερούν των πολύ πραγματικών κινδύνων.

Αρκετοί πολιτικοί φωνάζουν επίσης για τον τερματισμό των εμβολίων και των εκστρατειών εμβολιασμού.  Στις 7 Δεκεμβρίου 2022, ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον ηγήθηκε μιας συζήτησης στο Κογκρέσο, με τίτλο Εμβόλια Covid-19: Τι είναι, πώς λειτουργούν και πιθανές αιτίες τραυματισμών. 

Την επόμενη μέρα, η Βουλή ψήφισε ένα νομοσχέδιο για την άμυνα, κόστους 858 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που περιελάμβανε την κατάργηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον στρατό.

Τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά

Ο καρδιολόγος Δρ Ρος Γουόκερ ζήτησε να σταματήσουν μόνο τα εμβόλια mRNA για νεαρούς ενήλικες. Ωστόσο, ένας αυξανόμενος όγκος επιστημονικής βιβλιογραφίας (μερικές από τις οποίες έχουν ανακληθεί για πολιτικούς λόγους), καθώς και κρατικά και πολιτειακά δεδομένα, καθώς και μαρτυρίες από  κλινικούς ιατρούς, δείχνουν ότι κανένα από τα υπάρχοντα εμβόλια για τον COVID-19 δεν είναι τόσο ασφαλή ή αποτελεσματικά όσο διαφημίζονται.

Ταυτόχρονα, μετά την μετάλλαξη Όμικρον και άλλα στελέχη να αντικαθιστούν τις άλλες, πιο λοιμώδεις παραλλαγές του SARS-CoV-2, η μόλυνση από τον COVID-19 φαίνεται να γίνεται πιο ήπια.

Ο Δρ. Μαλότρα είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη «… αυτό το εμβόλιο δεν είναι απολύτως ασφαλές και έχει πρωτοφανείς βλάβες». Κατέληξε σε ένα άρθρο δημοσιεύτηκε στο Journal of Insulin Resistance το οποίο περιγράφει ότι «η παύση και η επανεκτίμηση των παγκόσμιων πολιτικών εμβολιασμού για τον COVID-19 έχει καθυστερήσει πολύ».

primenews

Back to top button