Ελλάδα

Δεv μασαvε οι Bελγoι διkαστες….Στnv μπoυζoυ η Kαιλn !

Την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για το σκάνδαλο του Κατάρ αποφάσισαν οι δικαστικές Αρχές του Βελγίου…

Η πληροφορία έχει διαρρεύσει σε διάφορες ιστοσελίδες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους δικηγόρους της.

Η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωκοινοβουλίου η οποία υποστήριξε ότι είναι αθώα για τις βαρύτατες κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπη, θα παραμείνει προφυλακισμένη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή ζήτησαν από τους Βέλγους δικαστές την αποφυλάκιση της πελάτισσάς τους με «βραχιολάκι», ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό.

Η εξέλιξη αποτελεί εξευτελισμό της Ελλάδας που έγινε η μοναδική χώρα της οποίας έχουν προφυλακιστεί στη νυν σύνοδο του Ευρωκοιβουλίου δύο ευρωβουλευτές, έστω για τελείως διαφορετικούς λόγους: 

Ο Γιάννης Λαγός για πολιτικούς λόγους στην γνωστή υπόθεση της δίκης του κόμματος της Χρυσής Αυγής και του οποίου την σύλληψη είχε ζητήσει η ίδια η ελληνική κυβέρνηση και τώρα η Καϊλή για διαφθορά!

πηγη

Back to top button