Ελλάδα

Ζnτnσα από τον Μπoυρλά να γivoυν τα πειραματoζωα τnς Pfizer xωρiς να γvωρiζω τiς παρεvέργειες…..

Τα ομολογεί όλα ο Νετανιάχου: “Ζήτησα από τον Μπουρλά οι Ισραηλινοί να γίνουν τα πειραματόζωα της Pfizer χωρίς να γνωρίζω τις παρενέργειες των τσιμπημάτων”.. 

«Θα δημιουργήσουμε γονιδιακή βάση δεδομένων για όλους τους Ισραηλινούς την οποία θα εκμεταλλευτούν οι Big Pharma».. Ταυτόχρονα, εκτός από την αποκάλυψη του εγκλήματος, δίνει και τον Μπουρλά στεγνά θα λέγαμε!!! Στην φωτο βέβαια τον βλέπουμε να παίρνει τον ορό και όχι το δηλητήριο…

Σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων προχώρησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφορικά με το εμβόλι@ της Pfizer για τον COV-ID-19.

Όπως είπε στην αρχή της πανδημίας επικοινώνησε με τον διευθυντή της Pfizer Albert Bourla ζητώντας του να στείλει εμβόλι@ στο Ισραήλ σε επαρκείς ποσότητες για το σύνολο του πληθυσμού προκειμένου να «βγει η χώρα του πρώτη από την πανδημία».

Ο λόγος που το έκανε αυτό, όπως είπε, είναι ότι το Ισραήλ έχει μια βάση δεδομένων όπου το 90% του πληθυσμού είναι καταγεγραμμένο ιατρικά με όλο το ιστορικό του.

Έτσι, όπως είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, θα ήταν δυνατή η διασταύρωση στοιχείων του κάθε ατόμου με τι επιπτώσεις θα είχε το εμβ#λιο στην υγεία του.

«Με άλλα λόγια το Ισραήλ έγινε τρόπον τινά το εργαστήριο της Pfizer για τις παρενέργειες των εμβ#λίων, στον κόσμο, όχι ως άτομα αλλά ως στατιστική βάση».

Όπως πρόσθεσε σκοπεύει να δημιουργήσει στο Ισραήλ και μια γενετική βάση δεδομένων όπου όλοι οι Ισραηλινοί θα δίνουν δείγμα του DNA τους, «εν ανάγκη θα τους πληρώσουμε για το δεχθούν» όπως είπε, έτσι ώστε στο μέλλον να είναι δυνατή η εκμετάλλευση αυτής της γονιδιακής βάσης δεδομένων από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να δημιουργηθεί μια άνευ προηγουμένου βιομηχανία βιοτεχνολογίας για το καλό όλης της ανθρωπότητας.

Πρέπει να αναγκάσουμε όλους αυτούς τους εγκληματίες να σταματήσουν επιτέλους να ..καίγονται για το καλό της ανθρωπότητας.. Τόσο καλό δεν μπορούμε πια να το αντέξουμε… Αυτό το καλό μόνο θανάτους και καταστροφές έχει επιφέρει μέχρι τώρα.. Δεν θέλουμε λοιπόν κανένα καλό από αυτούς.. Να εξαφανιστούν από τον πλανήτη θέλουμε.. Να καθαρίσει η Γη από αυτήν την πλέμπα!!!

Βγαίνοντας λοιπόν αυτό το τσιράκι των Παγκοσμιοποιητών και παραδεχόμενος το έγκλημα που έγινε κατά των πολιτών του Ισραήλ, ένα πράγμα μας δείχνει.. Ότι το τέλος τους είναι πολύ κοντά.. Ναι, δεν πρόκειτε για καμία επίδειξη δύναμης, παρά για ένα ντόμινο αποκαλύψεων που έχει ξεκινήσει και θα συνταράξει τον πλανήτη.. Θα συνταράξει την ανθρωπότητα και θα οδηγήσει στην σύλληψη τους!!!! Έρχεται!!!

 

πηγη

Back to top button