breaking newsΆποψηΕλλάδα

Άvθρακες ο θησαυρoς στov λoγαριασμo τoυ Πατρoς Avτωvioυ…δεv εxει απαγγελθεi καμiα κατnγορiα ! ! !

 

(Ειναι καθήκον μας να ακούμε και την άλλη πλευρά..Απο εκεί και πέρα οφείλουμε να δεχθούμε την όποια και εάν είναι η αλήθεια, και ευχόμαστε να υπάρξει άπλετο φώς σε αυτή την υπόθεση…)

 

”Τον πακτωλό χρημάτων που ευελπιστούσαν κάποιοι να βρεθεί στον προσωπικό λογαριασμό του πατ. Αντωνίου Παπανικολάου, τελικά τον βρήκαν αλλά… στα ταμεία της Κιβωτού…”

Όλα αυτά μετά τους ελέγχους  της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας σε Κολωνό και Ραφήνα και μετά την δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών τους σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους λογαριασμούς της «Κιβωτού του Κόσμου» υπάρχουν κατατεθειμένα 12 εκατ. ευρώ. Στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της συζύγου του υπάρχουν αντίστοιχα κατατεθειμένα περίπου 250.000 ευρώ.

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας Ανήλικων για τις καταγγελίες που αφορούν πράξεις στελεχών της Κιβωτού σε βάρος παιδιών, χωρίς να έχει επαγγελθεί ακόμα καμιά κατηγορία.

 

πηγη

Back to top button