breaking newsΔιεθνή

Βόμβα του Mohamed Ben Salman του Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας: oι ΗΠΑ έδωσαν εντολή στη Σαουδική Αραβία να διαδώσει τον Ουαχαμπιτισμό ( Φονταμενταλιστική Τρομοκρατία) σε όλον τον κόσμο προς αναχαίτιση της Σοβιετικής Ένωσης!!

Βόμβα του Mohamed Ben Salman του κληρονόμου διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας. Το παιχνίδι φαίνεται να φθάνε στο τέλος του..

Ο Σαουδάραβας διάδοχος MBS δήλωσε:

«Η Σαουδική Αραβία διέδωσε τον Ουαχαμπισμό σε όλο τον κόσμο κατόπιν αιτήματος των Αμερικανών ενάντια στις εισβολές της Σοβιετικής Ένωσης. »

Πρόσθεσε: «Οι επενδύσεις σε τζαμιά και μαντράσες στο εξωτερικό είχαν τις ρίζες τους στον Ψυχρό Πόλεμο, όταν οι σύμμαχοι ζήτησαν από τη Σαουδική Αραβία να χρησιμοποιήσει τους πόρους της για να αποτρέψει τις εισβολές της Σοβιετικής Ένωσης σε μουσουλμανικές χώρες. »

Ουχαμπιτισμός από τον θεολόγο Ουαχάμπ είναι η σέκτα του σουνιτισμού που ελέγχει τη Σαουδική Αραβία. Είναι το πιο ριζοσπαστικό κι εξτρεμιστικό κομμάτι του φονταμενταλιστικού ισλάμ μήτρα της Διεθνούς τζιχαντιστικής τρομοκρατίας.

Σήμερα η Σαουδική Αραβία ουσιαστικά παραδέχεται ότι ο ιθύνων νους ο εγκέφαλος της τρομοκρατίας κι εντολοδόχος της ήταν οι ΗΠΑ. Και στο τελευταίο τζαμί από το Στρασβούργο ως .. τη Δαμασκό οι ιμάμηδες σπούδασαν θεολογία ουαχαμπιτισμού στη Σ Αραβία πριν εμπλακούν στην τρομοκρατία.

Η Σ Αραβία άγιοι Τόποι του ισλάμ με Μέκκα Μεδίνα διοχέτευσαν εκατομμύρια κοράνια με εξτρεμιστικές ερμηνείες για να ξεσηκώσουν ένοπλα κινήματα και να προκαλέσουν ανατροπές από την Αίγυπτο περίπτωση Μόρσι ως την Ινδονησία και τα τζαμιά της Ευρώπης Γαλλίας Βελγίου κλπ. όπου και οι μεγάλες τρομοκρατικές σε Μπατακλάν ή μετρό Βρυξελλών…

Αύριο ….θα μιλήσει κι ο διάδοχος του Ζελένσκι και θα μας πει ποιός έδωσε την εντολή για την αναβίωση παλινόρθωση του ναζισμού στη χώρα του προς αναχαίτιση και φθορά της Ρωσίας…..

dimpenews.com

Back to top button