breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Και σατανισμός πίσω από την υπόθεση Καϊλή;

 

Ας δούμε την υπόθεση της NXIVM. Αυτή η οργάνωση, αυτοπροσδιορίζονταν, ως εταιρεία πολυεπίπδου μάρκετινγκ και αυτοβελτίωσης των ανθρώπων. Τα μέλη της, όπως η ηθοποιός Allison Mack, γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Smallville και ο ιδρυτής της, Keith Allen Raniere, συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παιδοφιλίας, της απάτης, του εμπορίου λευκής σαρκός και της κακοποίησης γυναικών.

Είχαν καταφέρει, όπως ο Έπστιν, να συνδέσουν διάσημες προσωπικότητες στο δίκτυό τους, από την κόρη του Μεξικανού Προέδρου της Δημοκρατίας, μέχρι και τον επιχειρηματία Sir Richard Charles Nicholas Branson, της γνωστής εταιρείας.

Ουσιαστικά, είχαν φτιάξει μία παραθρησκευτική οργάνωση, μία μυστική κοινωνία, όπως ακριβώς έκανε ο Έπστιν, όπου διά της φοβερής πλύσης εγκεφάλου και υπνωτισμού, χρησιμοποιούσαν τα θύματά τους για να ικανοποιήσουν τις διαστροφές τους και να συγκεντρώσουν αμύθητα ποσά!

Τρία από τα μέλη της οργάνωσης, ήταν ταυτόχρονα και μέλη του ιδρύματος Κλίντον! Ο Richard Branson, όπως έκανε και ο Μπιλ Γκέιτς, αρνήθηκε ότι συμμετείχε στην οργάνωση αυτή. Τι κι αν τα μέλη της οργάνωσης, είχαν επισκεφθεί πολλές φορές το ιδιωτικό νησί του; Μαντέψτε τώρα, που βρίσκεται το ιδιωτικό νησί του Μπράνσον.

Στο βόρειο τμήμα του νησιωτικού συμπλέγματος, που βρίσκεται ακριβώς και το νησί του Έπστιν! Το ένα, βρίσκεται στο βόρειο άκρο του και το άλλο, στο νότιο! Η αρχική ιδέα, ενός νησιού, απομονωμένου από το κόσμο, που θα λειτουργεί ως καταφύγιο πλουσίων και τόπος των εσωτερικών «αναζητήσεων», ξεκίνησε από τον Branson και τα μέλη της NXIVM, πριν το κοπιάρει και το γιγαντώσει ο Έπστιν.

Ο ιδρυτής της NXIVM, Keith Raniere, είναι ένας πάρα πολύ ευφυής άνθρωπος, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες. Τον συνέρπαζαν, η σαιεντολογία και ο εγκεφαλικός νευρολογικός προγραμματισμός των ανθρώπων. Ο ίδιος, είναι και επαγγελματικά, εξαιρετικός προγραμματιστής υπολογιστών. Πάλι εδώ, θα δούμε την παρουσία του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος φαίνεται, ότι είχε επαφές και συνεργασία με τον Raniere, η οποία κατέληξε στα αστικά δικαστήρια στο τέλος!

Βλέπουμε λοιπόν, από την έρευνά μας μέχρι τώρα, ότι έχουμε συγκοινωνούντα δοχεία επί συγκοινωνούντων δοχείων, από πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές και ανθρώπους του Τύπου. Παιδόφιλους, σατανιστές και απατεώνες, που απολάμβαναν όχι μόνο νομικής ασυλίας, αλλά πολιτικής και κοινωνικής επιβράβευσης από το παγκόσμιο σύστημα. Άνθρωποι, που δεν μπορούσε να τους ακουμπήσει κανείς, δεν μπορούσε να μιλήσει κανείς για τη δράση τους, μέχρι που ήρθε στην Προεδρία ο Ντόναλντ Τραμπ και άνοιξε το καπάκι του παγκόσμιου βόθρου.”

Τί δουλειά είχε η Εύα Καιλή με τον Richard Branson και πώς κατέληξε να κάνει μαζί του διακοπές στην Καραϊβική, δίπλα από το νησί του Έπστιν; Ο Branson, έχει κακουργηματικά σκοτεινό, ηθικά, ποινικό μητρώο και ήταν μπλεγμένος σε πολύ δυσώδεις ιστορίες με τον Έπστιν.

Kaili Branson

Επίσης, μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ της zougla.gr, ότι “Οι βαρώνοι των κρυπτονομισμάτων έχασαν την μαριονέτα τους”, όπως λέει, για την Καϊλή ο τίτλος του ρεπορτάζ.

Η εμπλοκή της Καϊλή στο «Qatargate» έχει προκαλέσει σοβαρούς κλυδωνισμούς στην βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων, η οποία βάλλεται λόγω της πτώσης της αξίας τους, των σκανδάλων και των προσπαθειών για τη ρύθμιση τους.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ευρωπαϊκή σελίδα του Politico, τρεις κεντροδεξιοί ευρωβουλευτές έχουν οριστεί ως «πιθανοί κληρονόμοι του κρυπτο-στέμματος» που φορούσε μέχρι πριν από λίγες μέρες η Εύα Καϊλή.

Κανείς τους, ωστόσο, δεν έχει υποστηρίξει τόσο δυναμικά αυτή την βιομηχανία όσο η ίδια, κάτι που αποτελούσε εξαίρεση για την κεντροαριστερά και την αριστερή πτέρυγα του ευρωκοινοβουλίου  «Ήταν μια ένθερμη υποστηρικτής, αλλά ήδη μάλλον απομονωμένη στην αριστερή πλευρά του πολιτικού φάσματος», είπε ο Ολλανδός σοσιαλιστής Paul Tang. «Αν υπάρχει ένα δίδαγμα που πρέπει να αντληθεί είναι ότι ο επόμενος υποστηρικτής πρέπει να είναι καθαρός».

Οι εταιρείες που αναπτύσσουν την τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από αυτά που έχουν γίνει γνωστά ως μη ανταλλάξιμα παραστατικά (NFTs), παρατηρούν με προσοχή τις εξελίξεις γύρω από το «Qatargate» καθώς η Εύα Καϊλή συνέτασσε πριν την σύλληψη της έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον εκκολαπτόμενο τομέα.

Η υπεράσπιση της βιομηχανίας από την ευρωβουλευτή, λέει το Politico, τράβηξε την προσοχή όταν νομοθέτες από τους Πράσινους και τις Σοσιαλιστικές πολιτικές ομάδες προσπάθησαν να καταπολεμήσουν το τεράστιο αποτύπωμα άνθρακα των κρυπτονομισμάτων και να περιορίσουν τα υψηλά πρότυπα ιδιωτικότητας της βιομηχανίας.

Οι  λομπίστες που μίλησαν στο Politico επαίνεσαν την Ελληνίδα ευρωβουλευτή για το έργο της στα NFT, αν και αναγνώρισαν ότι το σκάνδαλο θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Οι ενώσεις του κλάδου Blockchain for Europe και η European Crypto Initiative αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Η χρονική στιγμή της σύλληψης της Εύας Καϊλή είναι ακόμα ένα χτύπημα για το παγκόσμιο λόμπι των κρυπτονομισμάτων, μετά την σύλληψη στις ΗΠΑ του πρώην διευθύνοντα συμβούλου  του γιγαντιαίου ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης FTX, Sam Bankman-Fried, ο οποίος είχε εξαιρετικές θέσεις με τους νομοθέτες του Κογκρέσου. Ο Bankman–Fried συνελήφθη όταν αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιούσε μετρητά πελατών για να χρηματοδοτήσει επικίνδυνα στοιχήματα.

Σύμφωνα με το Politico, οι νέοι «αγαπημένοι» των βιομηχανιών κρυπτονομισμάτων είναι ο  Γερμανός Stefan Berger, ο Τσέχος Ondrej Kovarik και η Πορτογαλίδα Lídia Pereira. Οι δύο πρώτοι ήταν μέλη της ομάδας που συνεργάστηκε με την Καϊλή για την σύνταξη της έκθεσης της.

Η Pereira ήταν μέλος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ανέπτυξε μέτρα για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό κρυπτονομισμάτων ώστε να αποτρέψει το ξέπλυμα χρήματος από την κατάχρηση των υψηλών προτύπων για το απόρρητο της συγκεκριμένης αγοράς. Ωστόσο, έχει επανειλημμένα μιλήσει  κατά της εισαγωγής κανόνων που θα μπορούσαν να καταλήξουν να πνίξουν μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία με γραφειοκρατικά καθήκοντα.

Θα δούμε πολλά και θα μάθουμε πολλά στο προσεχές μέλλον για την Καϊλή, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη. Το εγχώριο πολιτικό προσωπικό, έχει μπει στη μαύρη λίστα δυνάμεων πέρα από τη φαντασία του.

 

primenews.

Back to top button