breaking newsΔιεθνήθρησκεια

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ”ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ” Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Atallah Hanna : ο Ζελένσκι είναι ένα Aμερικανικό Mασονικό εργαλείο, εχθρός της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Συνωμοσία κατά Ορθοδοξίας από πολιτικούς μ’ ύποπτη ατζέντα!

Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Atallah-Θεοδόσιος Hanna από την Παλαστίνη : ο Ζελένσκι είναι ένα Aμερικανικό Mασονικό εργαλείο, εχθρός της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Συνωμοσία κατά της Ορθοδοξίας από πολιτικούς με ύποπτη ατζέντα! Σαν Εκκλησία φτάσαμε εδώ λόγω ουκρανικού εκκλησιαστικού. Θα πάμε από κακό στο χειρότερο αν δεν λυθεί. Δεν αναγνωρίζουμε την Αντικανονική Οντότητα που έφτιαξε το Φανάρι! ΜΟΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΝΟΥΦΡΙΟ!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ..

Ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Atallah Hanna : «Η εκκλησιαστική κρίση που υφίσταται η Ορθόδοξη Εκκλησία οφείλεται στην παρέμβαση πολιτικών με ύποπτες ατζέντες».
Ιερουσαλήμ – Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Atallah Hanna του Ελληνορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Σεβαστιαίας, δήλωσε όταν δέχθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Πολωνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, της οποίας ηγείται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Saba, ότι σας συγχαίρουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων , καθώς δεχόμαστε τα Χριστούγεννα στις 7 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Ανατολικό Ορθόδοξο ημερολόγιο που ακολουθείται στην Εκκλησία μας.
Ο Σεβασμιώτατος είπε ότι τα ημερολόγια είναι πολλά, αλλά το μήνυμα της γιορτής είναι το ίδιο, όπως ο κύριος της γιορτής είναι ένας και μοναδικός, και είναι αυτός που γιορτάζουμε και γιορτάζουμε τη γέννησή του, παρακαλώντας τον Παντοδύναμο Θεό να φωτίσει όλο το κόσμο με τα χριστουγεννιάτικα φώτα που έλαμψαν από τη σπηλιά της Βηθλεέμ για να διαλύσουν το σκοτάδι σε αυτόν τον κόσμο.
Να θυμάστε πάντα στις προσευχές σας τη χώρα της Γέννησης, της Ανάστασης, της Σάρκωσης και της Λύτρωσης, την Παλαιστίνη, την ιερή γη που αιμορραγεί και της οποίας ο λαός διανύει το μονοπάτι του συνεχούς πόνου, ελπίζοντας σε μια Ανάσταση γεμάτη ελευθερία, αξιοπρέπεια και απελευθέρωση από την κατοχή και καταπίεση.
Υπερασπιστείτε την πληγωμένη Παλαιστίνη, η οποία είναι η υπόθεση όλων μας και είναι η υπόθεση κάθε ελεύθερου ανθρώπου που πιστεύει στις αξίες της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Όσο για την Ορθόδοξη πραγματικότητα μας, είναι κακό να συνωμοτούμε εναντίον της Εκκλησίας μας παντού, ακόμη και σε αυτούς τους Αγίους Τόπους, όπου τα κληροδοτήματα και η ακίνητη περιουσία μας λεηλατούνται στο φως της ημέρας και γίνονται συνωμοσίες ενάντια στην αρχαία χριστιανική παρουσία σε αυτό το ιερό μέρος του κόσμου.

Η κατάσταση της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας χρειάζεται πολλή μεταρρύθμιση και αλλαγή προς το καλύτερο, και εμπιστευόμαστε τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Saba, Προϊστάμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολωνία, καθώς και άλλους επικεφαλής ανεξάρτητων Ορθοδόξων Εκκλησιών στον κόσμο, ότι θα παίξουν τον αναμενόμενο ρόλο τους στη μεταρρύθμιση της κατάστασης του κατακερματισμού, των διχασμών, της αποξένωσης και όλων όσων έχουν βρει την Αγία μας Εκκλησία.

Αυτά οφείλονται στην παρέμβαση πολιτικών στα εκκλησιαστικά και λόγω των πιέσεων που ασκούνται σε ορισμένες Εκκλησίες, οι οποίες είναι ύποπτες πιέσεις που εμπίπτουν στο πλαίσιο της συνωμοσίας κατά της εκκλησίας μας με σκοπό την αποδυνάμωσή της και την υπονόμευση της παρουσίας και του μηνύματός της.
Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΕΚΝΟΜΗ εκκλησιαστική κατάσταση που έχει εδραιωθεί στην Ουκρανία είναι ο κύριος λόγος για την άφιξή μας σε αυτό που φτάσαμε σήμερα, και αν δεν λυθεί αυτό το εκκλησιαστικό δίλημμα, θα προχωράμε από το κακό στο χειρότερο.
Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την παράνομη και αντικανονική οντότητα που ιδρύθηκε στην Ουκρανία κάτω από πολιτικές πιέσεις που όλοι γνωρίζουμε, και αναγνωρίζουμε μόνο τη νόμιμη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, της οποίας ηγείται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ονούφριος . Τι συμβαίνει στην Ουκρανία από καταστροφή σε καταστροφή.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ..

Ο Ζελένσκι είναι ένα κατ’ εξοχήν ύποπτο αμερικανικό μασονικό εργαλείο και είναι εχθρικός προς την Ορθόδοξη Εκκλησία. Όχι, δεν υπηρετεί τη χώρα του και την πατρίδα του, την Ουκρανία, αλλά μάλλον εξυπηρετεί δυτικές ατζέντες και αμερικανικά συμφέροντα στη χώρα του, και τον θεωρούμε υπεύθυνο για τον τρέχοντα διωγμό της νόμιμης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Πού βρίσκεται ο χριστιανικός κόσμος ως προς τη δίωξη στην οποία εκτίθεται η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ουκρανία, καθώς δεν έχουμε ακούσει μέχρι αυτή την ώρα ξεκάθαρες θέσεις, παρά τις εκκλήσεις και τα μηνύματα αγωνίας που εξαπέλυσαν οι επίσκοποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας εκεί.

Προσευχόμαστε στον Θεό για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, για τον οποίο πληρώνουν τον λογαριασμό αθώοι πολίτες που δεν ενδιαφέρονται για πολιτικές συγκρούσεις για την εύρεση λύσεων στην υπάρχουσα κρίση προκειμένου να αποκατασταθεί η αδελφικότητα και η ενότητα και να επουλωθεί αυτή η πληγή από την οποία όλοι υποφέρουν.

Ένας ακόμη Δεσπότης που τιμάει το ράσο του……

dimpenews.com

Back to top button