Διεθνή

Κρεμλίνο: ”Ο Πούτιν θα επισκεφθεί το Ντονμπάς.”

Ο Πούτιν θα επισκεφθεί τελικά το Ντονμπάς ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. Η Ρωσία δεν παραιτείται αναδιπλώνεται. Ο Πούτιν μπαίνει στην τ. Ανατολική Ουκρανία.. Δηλωτικό των επόμενων κινήσεων..

Ο Πούτιν θα επισκεφθεί προσωπικά το Ντονμπάς με την πάροδο του χρόνου, λέει το Κρεμλίνο
Ο αρχηγός του κράτους Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί τελικά προσωπικά το Donbass. Αυτό ανακοίνωσε ο γραμματέας Τύπου του προέδρου της χώρας Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα συμβεί, φυσικά, αυτή είναι μια περιοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφους.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Ντονμπάς, αλλά το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό είναι ακόμα άγνωστο. Ο Γραμματέας Τύπου του αρχηγού του κράτους Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι ο Πρόεδρος “σε εύθετο χρόνο” θα επισκεφθεί την περιοχή.

«Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα συμβεί, φυσικά, αυτή είναι μια περιοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε ο κ. Πεσκόφ στους δημοσιογράφους (αναφέρεται από το RIA Novosti). Ο γραμματέας Τύπου της προεδρίας έχει ήδη μιλήσει για τα σχέδια του προέδρου να επισκεφθεί το Ντονμπάς. Στις 9 Νοεμβρίου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τελικά, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένα σχέδια.

«Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έρθει η στιγμή που ο Πούτιν θα έρθει στο Ντονμπάς, φυσικά. Αυτές είναι ρωσικές περιοχές και θα είναι εκεί», είπε τότε ο κ. Πεσκόφ (TASS).

Φέτος, οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ (DNR και LNR), καθώς και οι περιοχές Zaporozhye και Kherson, συμπεριλήφθηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία μετά από δημοψηφίσματα.

dimpenews.com

Back to top button