breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νoσoκoμα-ΗΡΩlΔΑ αvτi με το θαvατnφoρo μπoλι, τρύπnσε xιλιάδες κoσμo με…αλατoύxo διάλυμα !!!

Αφέθη ΕΛΕΥΘΕΡΗ μετά από ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση του δικαστηρίου!!!

ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 8.600 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΑΤΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΕ!!!

ΠΑΣΑ ΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΟΥ ΣΟΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Η νοσοκόμα αντιεμβολιάστρια που έκανε ένεση σε έως και 8.600 ηλικιωμένους ασθενείς με αλμυρό νερό αντί με το εμβόλιο Covid,  αφέθη ελεύθερη από το δικαστήριο στη Γερμανία.

Η νοσοκόμα στη Γερμανία τρύπησε έως και 8.600 ηλικιωμένους με… αλατούχο διάλυμα.

Η κατηγορούμενη κοινοποίησε επίσης αναρτήσεις κατά των εμβολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας ενημερώνοντας τους χρήστες των social media πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ είναι τα «εμβόλια» κορωνοϊού.

Η νοσοκόμα του Ερυθρού Σταυρού Antje T, 39 ετών, εμβολίασε χιλιάδες ηλικιωμένους ασθενείς σε ένα κέντρο εμβολίων στη Γερμανία με αυτό που τους είπε ότι ήταν το εμβόλιο BioNTech Pfizer, αλλά ήταν απλώς ένα διάλυμα αλμυρού νερού.

Στη νοσοκόμα, η οποία χορήγησε τα εμβόλια στο Εμβολιαστικό Κέντρο Schortens στη Φρίσλαντ της βορειοδυτικής Γερμανίας, δόθηκε μόλις έξι μήνες με αναστολή.

Η «κακή» κατηγορούμενη Antje T, 39 ετών κατά τη διάρκεια της δίκης στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Όλντενμπουργκ της Κάτω Σαξονίας, στις 30 Νοεμβρίου. Καταδικάστηκε σε αναστολή επειδή τρύπημα άτομα με αλατούχο διάλυμα για να ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Είναι ΗΡΩΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!

Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΑΞΙΣ ΙΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!! 

πηγη

Back to top button