Διεθνή

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι το IRGC χρησιμοποιεί το Διεθνές Αεροδρόμιο Βηρυτού για όπλα στη Χεζμπολά και γι αυτό θα επεκτείνει τη μάχη στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού…Μετά το λιμάνι σειρά έχει το αεροδρόμιο;;;

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι το IRGC χρησιμοποιεί το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βηρυτού για να μεταφέρει προηγμένα όπλα στη Χεζμπολάχ και προειδοποιεί ότι θα επεκτείνει τη μάχη στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού…Μετά το λιμάνι σειρά έχει το αεροδρόμιο;;; Η έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού ήταν η πιο σοβαρή μετά τη Χιροσίμα.

Το ισραηλινό Channel 12 αναφέρει ότι το Ισραήλ παρακολουθεί μια νέα ιρανική προσπάθεια να δημιουργήσει μια διαδρομή λαθρεμπορίου όπλων μέσω πτήσεων μη στρατιωτικών αεροπορικών εταιρειών προς τη Βηρυτό.

Το δίκτυο λέει ότι η Τεχεράνη χρησιμοποιεί την αεροπορική εταιρεία Meraj, η οποία πρόσφατα άρχισε να εκτελεί απευθείας πτήσεις μεταξύ των πρωτευουσών των δύο εθνών.

Η έκθεση χωρίς πηγές λέει ότι η νέα οδός λαθρεμπορίου είναι αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων του Ισραήλ να εμποδίσει τις μεταφορές ιρανικών όπλων μέσω της Δαμασκού.

Λέει ότι το Ισραήλ έχει προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει πλήγματα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βηρυτού για να εμποδίσει τις παραδόσεις όπλων όπως έκανε στη Δαμασκό. Ωστόσο, ο Nir Dvori του Channel 12 σημειώνει ότι σημαντικά χτυπήματα στο εσωτερικό της Χεζμπολάχ θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αντίποινα από την ”τρομοκρατική ομάδα”, η οποία έχει σημαντική δύναμη πυρός στραμμένη στο Ισραήλ, δημιουργώντας ένα δίλημμα για την Ιερουσαλήμ.

To Al-Arabiya στο ίδιο μήκος κύματος αναφέρει ότι το Ιράν επανέλαβε τις παραδόσεις όπλων και των εξαρτημάτων τους στη Λιβανέζικη Χεζμπολάχ μέσω του διεθνούς αεροδρομίου Βηρυτού.
Η παράδοση πραγματοποιείται από την Meraj Airlines, η οποία είναι συνδεδεμένη με το IRGC.

H παγκόσμια καμόρα έχει επιβάλει ένα νέο νόμο «ου λήψει το όνομα Ισραήλ επί ματαίω και ου λήψει το όνομα Ζελένσκι επί ματαίω”!

dimpenews.com

Back to top button