breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης εξηγεί γιατί τα μPόλια είναι θανατηφόρα

Τα στοιχεία αποφαίνονται πως: τα μπόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα, οδηγώντας τα κύτταρα του ανοσοποιητικού σας να επιτεθούν στην καρδιά σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή

Ιατροί παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία δημοσίευσαν στοιχεία που δείχνουν για το πώς πέθαναν οι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλια.

Όπως διερευνά η ομάδα έξι επιστημόνων στη μελέτη της, οι εν λόγω εμβολιασμένοι ασθενείς με mRNA υπέστησαν καρδιακή βλάβη επειδή οι καρδιές τους δέχτηκαν «επίθεση» από τα δικά τους κύτταρα του ανοσοποιητικού. Αυτή η αυτοάνοση επίθεση στα δικά τους καρδιακά κύτταρα οδηγεί στη συνέχεια σε ταχυκαρδίες.

Η μελέτη: «Νεκροψίες στον ιστοπαθολογικό χαρακτηρισμό της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2» που δημοσιεύτηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2022, στο περιοδικό Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Η ερευνητική ομάδα έκανε νεκροτομή σε 25 θύματα διαφορετικών ηλικιών που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό.

Εξέτασαν τον καρδιακό τους ιστό στο μικροσκόπιο για να ανακαλύψουν γιατί αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από καρδιακή διαταραχή όταν δεν είχαν εμφανή υποκείμενη καρδιακή νόσο.
όπως αναφέρουν οι συγγραφείς της μελέτης:

«Τα ευρήματά μας εντοπίζουν την θανατηφόρο μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με τον εμβολιασμό». Σε ένα βίντεο που αναλύει τα αποτελέσματα, ο Δρ. John Campbell, στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε: «Αυτό έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους. Αυτή είναι η σωστή επιστήμη και μια οριστική παθολογική διάγνωση από μια ομάδα κορυφαίων Γερμανών παθολόγων».

Το βίντεο του Campbell έχει προβληθεί 918.000 φορές. Έχει 2,58 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του.

Πέθανε από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή

Η κοιλιακή ταχυκαρδία είναι όταν η καρδιά αρχίζει να χτυπά τόσο γρήγορα που δεν έχει χρόνο να ξαναγεμίσει με αίμα μεταξύ των παλμών, επομένως δεν αντλεί επαρκώς αίμα. Το πρόβλημα προέρχεται από τις κοιλίες: τους θαλάμους που σπρώχνουν το αίμα από την καρδιά προς το υπόλοιπο σώμα.

Η μαρμαρυγή είναι όταν, αντί να χτυπά κανονικά η καρδιά, αρχίζει να τρέμει. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προέρχεται από τις κοιλίες ή τους κόλπους.

Αν και περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την A-Fib (κολπική μαρμαρυγή), η κοιλιακή μαρμαρυγή είναι πολύ πιο επικίνδυνη και συνήθως θανατηφόρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι νεκροί των οποίων οι καρδιές υποβλήθηκαν σε νεκροψία σε αυτή τη μελέτη βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι, είχαν πεθάνει από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA .

Ορατά κατεστραμμένες καρδιές

Τα μακροφάγα είναι μεγάλα κύτταρα που αποτελούν μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί σωστά, το σώμα μας χρησιμοποιεί μακροφάγα για να επιτεθεί σε μολυσματικούς παράγοντες και άλλα ξένα σώματα. Τα μακροφάγα αποτελούν βασικό μέρος του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθώντας στη φυσιολογική ανάπτυξη των ιστών καθώς και στην επισκευή του κατεστραμμένου ιστού, σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Northwestern.

Αλλά στην περίπτωση των ανθρώπων που πέθαναν ξαφνικά μέσα σε ένα μήνα από τον εμβολιασμό, τα μακροφάγα του ίδιου του σώματος διαπέρασαν τον καρδιακό τους μυ, προκαλώντας κηλίδες που διατάραξαν τον καρδιακό ρυθμό. Αυτή η εισβολή μακροφάγων φάνηκε να έχει κυριολεκτικά βραχυκυκλώσει την αγωγιμότητα των ηλεκτρικών ερεθισμάτων από την καρδιά, προκαλώντας το ακανόνιστο χτύπημα της καρδιάς.

Οι ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί οδήγησαν σε έναν βρόχο αρνητικής ανάδρασης, κάνοντας την καρδιά να τρέχει όλο και πιο γρήγορα καθώς προσπαθεί να διορθωθεί.

Όταν συμβεί αυτό, η καρδιά ουσιαστικά δεν αντλεί αίμα και το θύμα πεθαίνει μέσα σε δευτερόλεπτα ή λεπτά, εκτός εάν υπάρχει απινιδωτής κοντά – για να κάνει ηλεκτροπληξία στην καρδιά για να τη βοηθήσει να επανέλθει σε ρυθμό – και κάποιος ξέρει να τον χρησιμοποιήσει αμέσως .

Η μελέτη από ομοτίμους Γερμανούς ερευνητές περιελάμβανε εικόνες μικροσκοπίου που έδειχναν τη βλάβη στα καρδιακά κύτταρα των θυμάτων, την παρουσία λεμφοκυττάρων (ένα άλλο είδος μικρότερου ανοσοποιητικού κυττάρου) στον καρδιακό μυ και διεισδυτικά μακροφάγα στον καρδιακό μυ. Τόσο τα μακροφάγα όσο και τα λεμφοκύτταρα που ονομάζονται Τ-βοηθητικά κύτταρα βρέθηκαν στον καρδιακό ιστό. Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συγκεντρώθηκαν σε σημεία, καθένα από τα οποία ονομάζεται εστία.

Τέτοιες κηλίδες κατεστραμμένου καρδιακού ιστού μπορούν να παράγουν ασυνήθιστα σήματα που διαταράσσουν τον ομαλό ρυθμό της καρδιάς.

Υπάρχουν χιλιάδες καρδιακά κύτταρα στην καρδιά. Αυτά τα κύτταρα δεν είναι παθητικά, όπως τα κύτταρα στους δικέφαλους μυς σας που χρειάζονται ξεχωριστά νεύρα για να κινηθούν. Αντίθετα, τα καρδιακά κύτταρα παράγουν τις δικές τους ηλεκτρικές ώσεις.

Τα κύτταρα του καρδιακού μυός λειτουργούν σαν νεύρα επίσης, μεταφέροντας σήματα προς και από γειτονικά μυϊκά κύτταρα. Αυτό συγχρονίζει τις συσπάσεις τους, καθώς και διαιωνίζει την τακτική συνέχεια του καρδιακού παλμού.

Μυοκαρδίτιδα: Μια αναγνωρισμένη ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολίου

Ο ΠΟΥ και το CDC αναγνωρίζουν την μυοκαρδίτιδα ως παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό με mRNA.
Και οι δύο ρυθμιστικοί φορείς το θεωρούν «αναγνωρισμένη αλλά σπάνια επιπλοκή». Οι περισσότεροι γιατροί επίσης απορρίπτουν τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ως «ήπιες».

Ο Campbell συνέστησε στους κλινικούς γιατρούς να έχουν «υψηλό δείκτη υποψίας» ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με mRNA μπορεί να υποστούν αυτή την αυτοάνοση μυοκαρδίτιδα.

Οι κλινικοί γιατροί που προσποιούνται ότι αυτός ο τραυματισμός από το εμβόλιο είναι «σπάνιος και ήπιος», έχει οδηγήσει σε αμέτρητες τραγωδίες .

Καταλήγοντας, τα στοιχεία αποφαίνονται πως: τα εμβόλια mRNA προκαλούν μυοκαρδίτιδα, οδηγώντας τα κύτταρα του ανοσοποιητικού σας να επιτεθούν στην καρδιά σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή.

Το σώμα σας επιτίθεται στα δικά σας καρδιακά κύτταρα

Για να είμαστε σαφείς,  δεν είναι το εμβόλιο mRNA που βλάπτει άμεσα την καρδιά – είναι κατι χειρότερο. Το mRNA εγχέεται στα μυϊκά σας κύτταρα, μετατρέποντας το κύτταρο σε εργοστάσιο που παράγει πρωτεΐνες ακίδας COVID-19. 

Ως αποτέλεσμα της ανοσοποίησης με mRNA, το σώμα σας δημιουργεί μια ανοσολογική απόκριση έναντι των πρωτεϊνών ακίδων COVID-19.

Δεδομένου ότι τα δικά σας μυϊκά κύτταρα χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή των πρωτεϊνών ακίδας COVID-19 και μπορεί να τις έχουν στην επιφάνεια του κυττάρου, τα πρόσφατα οπλισμένα ανοσοποιητικά κύτταρα που στοχεύουν την πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να αρχίσουν να επιτίθενται στα δικά σας υγιή μυϊκά κύτταρα. 

Αυτή η νέα γερμανική μελέτη δείχνει φωτογραφικά στοιχεία ότι αυτό συμβαίνει και έχει σκοτώσει ανθρώπους.

Συσχέτιση ή αιτιότητα;

Μια αρχική έρευνα που δημοσιεύτηκε νωρίτερα φέτος στο Journal of the American Medical Association διαπίστωσε ότι υπήρχαν πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε μη αναμενόμενους πληθυσμούς, ειδικά σε αγόρια και νεαρούς άνδρες , μετά από εμβολιασμό με mRNA .

Ο Sir Austin Bradford Hill ήταν ένας Άγγλος ιατρικός στατιστικολόγος που καθιέρωσε ένα σύνολο επιδημιολογικών κατευθυντήριων γραμμών το 1965, που τώρα ονομάζονται κριτήρια Bradford Hill , που βοηθούν στην απόδειξη της αιτίας και του αποτελέσματος.

 Εάν εφαρμόσουμε τα κριτήρια του Bradford Hill σε αυτή τη νέα έρευνα, δείχνει ότι η θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα αυτών των ασθενών προκλήθηκε πράγματι από εμβόλια mRNA. Η γερμανική έρευνα έδειξε τα κριτήρια δύναμης του Bradford Hill (όσο περισσότερα δύο πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα, τόσο πιο πιθανό είναι το ένα να προκαλέσει το άλλο, ακόμη και για σπάνια γεγονότα), συνέπεια (το εύρημα αιφνίδιου θανάτου από μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο mRNA έχει συμβεί σταθερά σε διαφορετικά μέρη και πληθυσμούς) ειδικότητα (για το Bradford Hill, αυτό συμβαίνει όταν μια μεμονωμένη αιτία παράγει ένα μόνο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή η αιτία είναι το εμβόλιο mRNA και το αποτέλεσμα είναι η μυοκαρδίτιδα) και πολλά άλλα.

Πράγματι, οι Γερμανοί ερευνητές εξάλειψαν την πιθανότητα η θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα να προκλήθηκε από κάτι άλλο. Η μελέτη τους έδειξε επίσης «συνοχή», ένα άλλο κριτήριο του Bradford Hill, το οποίο είναι όταν το ίδιο αποτέλεσμα εντοπίζεται τόσο σε επιδημιολογικές μελέτες όσο και σε εργαστηριακά δείγματα. 

Ένα άλλο κριτήριο του Bradford Hill είναι η αναλογία: Είναι αυτή η σχέση αιτίου-αποτελέσματος παρόμοια με άλλα ιατρικά ζητήματα που έχουμε ήδη κατανοήσει; Σε αυτήν την περίπτωση, το κριτήριο της αναλογίας ικανοποιείται επειδή έχουμε ήδη καταλάβει ότι οι αυτοάνοσες αντιδράσεις στην καρδιά κάποιου μπορεί να προκαλέσουν Γιγαντοκυτταρική Μυοκαρδίτιδα , μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που προκαλεί κοιλιακή ταχυκαρδία και αιφνίδιο θάνατο σε πάνω από τα δύο τρίτα των διαγνωσθέντων Με αυτό. 

Για να διαπιστωθεί η αιτία και το αποτέλεσμα, ο Bradford Hill ρωτά επίσης εάν η σχέση είναι αληθοφανής: υπάρχει μηχανισμός με τον οποίο το ένα πράγμα μπορεί να προκαλέσει το άλλο; Η αληθοφάνεια αποδείχθηκε επίσης από αυτές τις αυτοψίες : οι Γερμανοί ερευνητές έδειξαν ξεκάθαρα τον μηχανισμό. Όπως είπε ο Campbell στην κριτική του βίντεο: «Δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κάτω από το μικροσκόπιο».

Για να καθοριστεί η αιτία και το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τα κριτήρια του Bradford Hill, πρέπει να ικανοποιηθούν μόνο μία ή δύο από τις εννέα απόψεις. Αυτή η μελέτη έδειξε ότι για τα εμβόλια mRNA και την καρδιακή βλάβη, επτά από τα εννέα κριτήρια του Bradford Hill πληρούνταν – ένα επιδημιολογικό τσουνάμι.

Τα στοιχεία είναι: τα εμβόλια mRNA προκαλούν μυοκαρδίτιδα, οδηγώντας τα κύτταρα του ανοσοποιητικού σας να επιτεθούν στην καρδιά σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή.

primenews

Back to top button