breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Duke αρνείται τη μεταμόσχευση νεφρού σε ετοιμοθάνατο 14χρονο κορίτσι επειδή δεν εμβολιάστηκε.

 

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Duke στην Αμερική, αρνήθηκε να προβεί στη σωτήρια επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού σε μία ετοιμοθάνατη έφηβη, επειδή δεν δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο Covid-19.

Η Γιούλια Χικς, 14 ετών, υιοθετήθηκε το 2021 από τους Chrissy και Lee Hicks, ένα ζευγάρι βετεράνων του στρατού της Βόρειας Καρολίνας, αφού μεταφέρθηκε από την Ουκρανία στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Δεκέμβριο του 2018.

Η Chrissy και ο Lee, ήξεραν ότι υιοθετούσαν ένα παιδί με μια γενετική πάθηση στα νεφρά που θα απαιτούσε τελικά χειρουργική επέμβαση, όταν αποφάσισαν να φέρουν τη Yulia στο σπίτι τον Ιανουάριο του 2021.

«Ταίριαξε αμέσως με τα άλλα 10 παιδιά της Lee και της Chrissy, 2 από τα οποία είναι επίσης υιοθετημένα», σύμφωνα με την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων που δημιουργήθηκε από την Emily Grace. «Η 14χρονη Γιούλια είναι εξωστρεφής και πάντα θετική παρά τις δυσκολίες στη ζωή της, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας της καθημερινής αιμοκάθαρσης, τους τελευταίους 15 μήνες ».

 

Σύμφωνα με την Γκρέις, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ντιούκ αρνήθηκε τη σωτήρια επέμβαση λόγω του μη εμβολιασμού της Γιούλια.

 

«Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Duke αρνήθηκε να κάνει τη μεταμόσχευση νεφρού της Γιούλια, επειδή δεν είναι εμβολιασμένη. Μια φρικτή αδικία από μόνη της, αφού τώρα η οικογένεια Χικς πρέπει να πληρώσει για ταξίδια και έξοδα διαμονής εκτός πολιτείας όχι μόνο για τη Γιούλια και τη μητέρα της αλλά και για τον πιθανό δότη της! Η διαδικασία μεταμόσχευσης δεν είναι εύκολη ούτε γρήγορη. Ανάμεσα στις πολυάριθμες προεγχειρητικές εξετάσεις, την ίδια τη διαδικασία, την ανάρρωση και τα χρόνια τακτικών ραντεβού, το όλο εγχείρημα είναι πλέον αδύνατο οικονομικά για τη μεγάλη οικογένεια Χικς», είπε η Γκρέις.

 

Η Chrissy Hicks δημοσίευσε το εξής στον ιστότοπο της Yulia:

 

 

Ήμασταν αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πήγαιναν όπως έπρεπε. Σήμερα μας είπαν ότι η Γιούλια δεν μπορεί να κάνει μεταμόσχευση στο Duke, ακόμα κι αν της έχουμε έτοιμο δότη, λόγω της άρνησής μας στα εμβόλια HPV και Covid. Ο HPV είναι νέος, μόλις χθες το μάθαμε. Εδώ λοιπόν καθόμαστε και σκεφτόμαστε τα επόμενα βήματά μας.

 

 

 

Το να πιστεύεις ότι μια επιτροπή μπορεί να καθορίσει τη ζωή κάποιου είναι τρομακτικό. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ιατρική τυραννία. Τι απέγινε η ιατρική κοινότητα; Πώς η άρνηση μιας βολής που είναι γνωστό ότι προκαλεί πολλά προβλήματα υγείας ΚΑΙ ΔΕΝ αναστέλλει την εξάπλωση μιας ασθένειας αρνείται μια 14χρονη θεραπεία σωτήρια; Πώς συμβαίνει αυτό στην Αμερική;

Σήμερα είμαστε λυπημένοι. Αύριο είναι μια νέα μέρα, και ο Θεός είναι εκεί με μια απάντηση για εμάς.

Το ιατρικό προσωπικό του Duke University Hospital και η οικογένεια Χικς, είχαν μια τηλεφωνική συνομιλία στα τέλη Νοεμβρίου, κατά την οποία το νοσοκομείο κατέστησε σαφές, ότι η Γιούλια δεν θα εξεταζόταν για χειρουργική επέμβαση μέχρι να κάνει τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τον Εθνικό Φάκελο.

«Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος των 15 λεπτών, και οι δύο γονείς αναρωτήθηκαν αν αυτό που τους έλεγαν ήταν η επίσημη πολιτική του νοσοκομείου, επειδή μεταξύ των μελών στην κλήση συνδιάσκεψης εκείνη την ημέρα, υπήρχε μεγάλη σύγχυση ως προς το γιατί απαιτείται το εμβόλιο από αυτούς ή αν ήταν απαραίτητο, με βάση τις αντικρουόμενες δηλώσεις των ειδικών γιατρών», πρόσθεσε το πρακτορείο.

Η οικογένεια Χικς παρείχε στον Εθνικό Φάκελο μια ηχογράφηση της συνομιλίας.

Ακούστε τη συνομιλία στο παρακάτω βίντεο:

 

primenews.

πηγή thegatewaypundit.com

 

Back to top button