Διεθνή

Το Ισραήλ βομβάρδισε θέση του στρατού Λιβάνου. 1 νεκρός και 3 τραυματίες..

”Στις 12/05/2023, στρατιωτική θέση του Λιβανέζικου στρατού στην περιοχή Nabi Aweida – Al-Adaysah βομβαρδίστηκε από τον ισραηλινό στρατό, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός στρατιώτη και τον τραυματισμό άλλων 3, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για νοσηλεία” αναφέρει δελτίο τύπου του στρατού του Λιβάνου. Δεν βομβαρδίζει μόνο θέσεις της Χεζμπολλά αλλά και του στρατού πλέον το Ισραήλ η μάχη περνάει σε νέα φάση εμπλοκής. Αντίποινα υπόσχεται ο Λίβανος .

Μια ξεκάθαρη επίθεση του Ισραήλ στη θέση του Λιβανέζικου Στρατού στο νότιο Λίβανο. Είναι ένα σχέδιο για να εκκενώσει ο στρατός Λιβάνου τα σταθερά του σημεία στα σύνορα αναφέρει πολεμικός ανταποκριτής της χώρας των κέδρων.

Ο διοικητής του στρατού Λιβάνου, Joseph Aoun, εξέδωσε μια αποφασιστική διαταγή για το πυροβολικό του στρατού να βομβαρδίσει μια ισραηλινή θέση, ως απάντηση στο Ισραήλ που σκότωσε έναν Λιβανέζο στρατιώτη και τραυμάτισε 3.

Ο Λιβανέζος στρατιώτης που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά σήμερα ο Abdul Karim Al-Miqdad.

Υπουργός Άμυνας: Κατάφωρη παραβίαση της απόφασης 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας, η οποία απαιτεί πρακτική καταδίκη από τη διεθνή κοινότητα, η οποία καλεί μέρα νύχτα να εφαρμοστεί αυτό το ψήφισμα ειδικά στο Ισραήλ, το οποίο αρνείται να το εφαρμόσει από το 2006.

Στο μέτωπο της Γάζας ο ισραηλινός στρατός επιχειρεί στο Νότο της Γάζας εισέβαλε από το Νότο στην πόλη Khan Yunis και όπως ανακοινώνει: Εμπλεκόμαστε σε συγκρούσεις «στην καρδιά της περιοχής Khan Yunis» στη Λωρίδα της Γάζας.. Σφοδροί βομβαρδισμοί αδιακρίτως συμβάλουν στο εφιαλτικό σκηνικό.

dimpenews.com

Back to top button