breaking newsΔιεθνή

Απίστευτη διάσωση οδηγού στο Κεντάκι – Το φορτηγό που οδηγούσε κρεμάστηκε από γέφυρα

Κόβουν την ανάσα τα βίντεο

Σοκ προκαλούν πλάνα που απεικονίζουν ένα μεγάλο φορτηγό να κρέμεται από τη γέφυρα Clark Memorial Bridge μεταξύ της νότιας Ιντιάνα και του Λούισβιλ του Κεντάκι. Βίντεο που κόβουν την ανάσα δείχνουν τις δραματικές προσπάθειες διάσωσης που έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι πρώτοι διασώστες φαίνεται να κατεβαίνουν στην καμπίνα του φορτηγού, όπου η παγιδευμένη οδηγός ανέμενε με αγωνία τη διάσωση. Η οδηγός εθεάθη αργότερα στην αγκαλιά ενός διασώστη να ανασύρεται σε ασφάλεια.

To ατύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν ένα όχημα που κατευθυνόταν προς τα νότια έπεσε πάνω σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, προσκρούοντας στο φορτηγό, το οποίο έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέληξε ανάμεσα στις δοκούς της γέφυρας, να ισορροπεί στην άκρη της με την καμπίνα να κρέμεται πάνω από το νερό.

Της είπα: “Απλώς πάρε μια βαθιά ανάσα και να τι χρειάζεται να κάνεις”, γιατί έπρεπε να με βοηθήσει να κινηθώ με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να μπορέσω να τοποθετήσω σωστά τη ζώνη. Μόλις το κάναμε αυτό, μόλις καταφέραμε να απαλλαγεί από τη ζώνη ασφαλείας και είχε προσδεθεί στο δικό μου σύστημα, τότε ήξερα ότι είμαστε οκ.

«Απλώς έπρεπε να την τραβήξουμε επάνω», είπε ο γενναίος πυροσβέστης, που απέδωσε στην ομαδική δουλειά με τους συναδέλφους του τη διάσωση της οδηγού.

PrimeNews.

Back to top button