Διεθνή

Προρρήσεις από το Ρώσικο διαδικτυακό Γεροντικό: Έρχονται οι Έσχατοι Καιροί…Όσο πιο κοντά στο Tέλος, τόσο πιο εύκολο να σωθείς, γιατί η απόρριψη κάθε τι σατανικού είναι ήδη σωτηρία…Θα σωθεί αυτός που θα ζει διαφορετικά από όλους! ”Να προμηθευτούμε κονσέρβες;» «Να έχετε προσευχής απόθεμα!»

Ιερομόναχος Alexy (Marinin) /1892 – 18/03/1961/, γέρoντας, ασκητής,

Προρρήσεις από το Ρώσικο διαδικτυακό Γεροντικό-Μητερικό ……

Μεγαλόσχημος-Αρχιμανδρίτης Θεοδόσιος (Ορλόφ) 14/11/1906 – 20/06/2003), ο περίφημος πρεσβύτερος της Λαύρας της Ιεράς Κοιμήσεως Ποτσάεφ.

Ο γέροντας εμφανίστηκε σε ένα όνειρο και έδωσε εντολή σε έναν κληρικό από την πόλη Τσερκάσι:

«Έρχονται οι έσχατοι καιροί, χρειάζεται να αγαπάς τον Θεό, να κρατάς γερά την Ορθόδοξη Εκκλησία και κυρίως να καταφεύγεις στην Υπεραγία Θεοτόκο.
Ο Ιερομόναχος Αλέξιος (Μαρίνιν) /1892 – 18.03.1961/, γέροντας, ασκητής, άνθρωπος υψηλής πνευματικής ζωής, ομολογητής της πίστεως, πέρασε συνολικά 18 χρόνια σε σοβιετικά στρατόπεδα και φυλακές.

Προφήτεψε στη δεκαετία του 40-50 ότι «θα έρθει μια στιγμή που θα υπάρχουν εικονίδια που θα μιλούν σε κάθε σπίτι». Ότι ο τελευταίος πόλεμος της Ρωσίας θα είναι με την Κίνα. Στους έσχατους καιρούς θα υπάρξει έλλειψη γλυκού/πόσιμου νερού και τρομερές ξηρασίες.

Aδερφές Matrona /+02.04.1995/ και Agafia (Petrina) /+05.08.1996/, ασκήτριες που ζούσαν στο χωριό Yaltunovo, στην περιοχή Shatsk, στην περιοχή Ryazan:

Είπαν ότι θα σωθεί αυτός που θα ζει διαφορετικά από όλους.

Μεγαλόσχημη Μοναχή Μαρία (Matukasova) /28.03.1908 – 14.01.2000:

Τι εννοούσε; Ίσως διωγμός, εξορία… Θεός ξέρει. Της λένε: «Μάτιουσκα, μήπως πρέπει να προμηθευτούμε κονσέρβες;» – ««Να έχετε προσευχής απόθεμα!» – απάντησε η γερόντισα.

Μεγαλόσχημη γερόντισσα Nila (Novikova) /17.08.1902 – 06.03.1999/

Η μητέρα προέβλεψε ότι θα ερχόταν μια στιγμή που, όπως τις μέρες μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, οι Χριστιανοί θα οδηγούνταν σε φυλακές, σε καταφύγια και θα πνίγονταν στη θάλασσα.

  • Όταν αρχίσει ο διωγμός των πιστών, βιαστείτε να φύγετε με το πρώτο ρεύμα όσων φεύγουν για εξορία, κολλήστε στις ρόδες των τρένων, αλλά μην μείνετε. Όσοι φύγουν πρώτοι θα σωθούν. – Θα τα δεις όλα με τα μάτια σου.
  • Μεγαλόσχημος Αρχιμανδρίτης Χριστόφορος (Nikolsky) / 02/03/1905 – 12/09/1996:
  • «Η Ρωσία είναι η χώρα του Θεού, Ορθόδοξη, η Ρωσία είναι υπό την ειδική προστασία της Μητέρας του Θεού και η Ρωσία δεν γονάτισε ποτέ και ποτέ δεν θα γονατίσει μπροστά σε κανέναν. Γι’ αυτό ακριβώς ο εχθρός πήρε τα όπλα εναντίον της, γιατί η Ορθοδοξία δεν επιτρέπει στον Αντίχριστο να έρθει στον κόσμο. Η Ρωσία είναι λάμπα για τον κόσμο, γι’ αυτό υπομένει τέτοιες συμφορές…
  • Γίνεται μια πραγματική πνευματική μάχη με τον Αντίχριστο, και αυτός που έχει όραση κερδίζει σε αυτήν. Όλοι νομίζουν ότι τυφλοί είναι αυτοί που τα απορρίπτουν όλα αυτά, αλλά συμβαίνει το αντίθετο…
  • Όσο πιο κοντά στο τέλος, τόσο πιο εύκολο είναι να σωθείς, γιατί μια απόρριψη κάθε τι σατανικού είναι ήδη σωτηρία…
  • … Είπε ότι ίσως για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο Κύριος θα μας έστελνε ξανά τον Τσάρο, αλλά πριν από αυτό θα γίνονταν πόλεμοι ..
  • Κάποιος άλλος στάρετς είπε ότι στους καιρούς που έρχονται δεν θα υπάρχει κανείς να σε ακούσει κανένας ν΄απευθυνθείς…..
  • Κι ο τελευταίος μεγάλος Έλληνας, μύστης-γέροντας της Ορθοδοξίας ο Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας: ”Έχουμε ξεκάθαρη αίσθηση ότι θα συμβούν καταστροφικά γεγονότα, και θα συμβαίνουν κυριολεκτικά καθημερινά στο μέλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο καταφεύγουμε σε προσευχητική βοήθεια..”
    • Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για ν΄αντιληφθείς τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο γιατί ζούμε την Αποκάλυψη όλων των Προφητειών. Είναι Τέλος Εποχής. Που όλα δίνονται μισοτιμής και σε τιμές ευκαιρίας…..Ο Ορίζοντας δεν είναι πια σ΄ένα μακρινό επέκεινα ο ορίζοντας πλέον τέμνει εγκάρσια την Εποχή μας. Το Πάσχα έρχεται νωρίς…
    • Το Πάσχα φέτος θα έρθει πιο νωρίς……
    • dimpenews.com
Back to top button