Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής του Αμπάς. Νεκρός οσωματοφύλακας του. Κατηγορήθηκε από Χαμάς ότι κάνει μυστική διπλωματία στη Γενεύη για να επωφεληθεί από την μεταΧαμάς εποχή! Του είχε επιδοθεί τελεσίγραφο να κηρύξει εντός 24ωρου η Παλαιστινιακή Αρχή πόλεμο κατά Ισραήλ! ΒΙΝΤΕΟ

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής του Αμπάς. Νεκρός οσωματοφύλακας του. Κατηγορήθηκε από Χαμάς ότι κάνει μυστική διπλωματία στη Γενεύη για να επωφεληθεί από την μεταΧαμάς εποχή! Η oργάνωσε που ανέλαβε την ευθύνη εξέδωσε χθες τελεσίγραφο στον Πρόεδρο Αμπάς ζητώντας να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις από την Παλαιστινιακή Αρχή κατά του Ισραήλ εντός 24 ωρών.

Απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής Mahmoud Abbas από αταυτοποίητους ενόπλους. Σοκτώθηκε ένας σωματοφύλακας του. Την ευθύνη με προκήρυξη ανέλαβε η οργάνωση « τα παιδιά/ οι γιοι του Abou Jandal ».

H επίθεση συμπίπτει με δήλωση Νετανιάχου ότι θα ελέγξει όλη την Λωρίδα της Γάζας. Νωρίτερα σήμερα διακινούνταν αναρτήσεις στο διαδίκτυο όπου οι ένοπλες πτέρυγες της Χαμάς στοχοποιούσαν τον Αμπάς και του περνούσαν σκληρό μήνυμα. Του προσάπτουν ότι κάνει μυστική διπλωματία και ότι είχε στη Γενεύη μυστικές συναντήσεις με ξένο παράγοντα για την επόμενη μέρα για την μεταΧαμάς εποχή. Ουσιαστικά τον κατηγορούν για εσχή προδοσία στο παλαιστινιακό και σκόπιμη αδράνει όλη αυτή την περίοδο για να κάνει σπέκουλα πολιτική προς προσωπική επωφέλεια από την εξαφάνιση της Χαμάς και ας διακυβεύεται η Γάζα και μαζί όλο το Παλαιστινιακό.

Πληροφορίες και βίντεο κυκλοφορούν για υποτιθέμενη επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά της αυτοκινητοπομπής του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός σωματοφύλακα. Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες.

Μια ομάδα που ακούει στο όνομα «Γιοί του διοικητή Αμπού Τζαντάλ» λέγεται ότι ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. Η ίδια ομάδα εξέδωσε χθες τελεσίγραφο στον Πρόεδρο Αμπάς ζητώντας να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις από την Παλαιστινιακή Αρχή κατά του Ισραήλ εντός 24 ωρών. Η ομάδα δήλωσε ότι αποτελείται από μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

dimpenews.com

Back to top button