Ελλάδα

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παράλυτη έμεινε 42χρονη νοσηλεύτρια μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου ! ! !

Επικίνδυνη εξέλιξη…

Τι εχουν να μας πουν οι φωστηρες γι αυτο;


Μια νοσηλεύτρια που έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre.

H νοσηλεύτρια έχει υποβληθεί σε αξονική, η οποία ήταν καθαρή και τώρα εξετάζεται νευρολογικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της. Είναι 40χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών. 

Την είδηση επιβεβαίωση και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο OPEN.  

«Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Εχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί και έχει τρομοκρατηθεί». 

Τι είναι το σύνδρομο Guillain-Barré

Είναι ένα σπάνιο νευρολογικό νόσημα στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων, με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει παράλυση και μούδιασμα – συνήθως στα χέρια και τα πόδια.

πηγη 

Back to top button