breaking newsΚύπροςΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θρήνος για την 39χρονη Φιορούλα που πέθανε ξαφνικά

Σε απέραντη θλίψη και πόνο βύθισε ολόκληρο το νησί η είδηση του θανάτου της 39χρονης Φιορούλας Ματθαίου Βλαδιμήρου από τη Νατά της Πάφου.

Η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών η οποία εγκυμονούσε το τέταρτο της παιδί, άφησε την τελευταία πνοή χθες το βράδυ. Τραγική  λεπτομέρεια στην ανείπωτη τραγωδία το γεγονός πως την εντόπισαν αναίσθητη στο σπίτι τους τα τρία της παιδιά, τα οποία ενημέρωσαν τον πατέρα τους.

Στο σημείο  εκλήθη άμεσα ασθενοφόρο το οποίο τη μετεφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ωστόσο, ήταν δυστυχώς αργά. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών να την επαναφέρουν, η άτυχη γυναίκα δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τόσο από τις ιατρικές όσο και από τις εξεταστικές εξετάσεις, αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με τον θάνατο της 39χρονη να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Σε βαρύ πένθος βύθισε ολόκληρη την κοινότητα της Νατάς Πάφου η είδηση θανάτου της 39χρονης Φιορούλας, όπου με μια σύντομη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αποχαιρετά τη μητέρα τριών παιδιών με πολλή αγάπη.

«Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένη μας Φιορούλα Ματθαίου Βλαδιμήρου! Έφυγες πολύ νωρίς. Η είδηση του θανάτου σου μας συγκλόνισε! Θα σε θυμόμαστε όλοι πάντα με πολλή αγάπη! Αιωνία σου η μνήμη».

 

primenews.

Back to top button