Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Η πρώτη χερσαία επίθεση κατά της Γάζας απέτυχε. 3 ελικόπτερα Apache προσπαθούν να εκκενώσουν τους στρατιώτες που έχουν παγιδευτεί στην Αν Λωρίδα της Γάζας..ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ αιχμάλωτοι και νεκροί ΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΑΝ/ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ/ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ

Έκτακτη είδηση: Η πρώτη χερσαία επίθεση της Γάζας απέτυχε. Τρία ελικόπτερα Apache προσπαθούν τώρα να εκκενώσουν τους στρατιώτες που έχουν παγιδευτεί στην ανατολική Λωρίδα της Γάζας, αφού τα τανκς τους καταστράφηκαν και πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν από την αντίσταση κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας διείσδυσης στη Γάζα. Ο στρατός της οντότητας στέλνει ελικόπτερα για να εκκενώσει τραυματισμένα μέλη των επίλεκτων σιωνιστικών δυνάμεων αφού υπέστησαν μεγάλες απώλειες όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στη Γάζα από τα ανατολικά. Ένα ολόκληρο ισραηλινό και αμερικανικό τάγμα βυθίστηκε στην άμμο της Γάζας και διαμελίστηκε σε νεκρούς, τραυματίες και αιχμαλώτους. H.Q.B. τους αιφνιδίασε και σκότωσε το τάγμα που διείσδυσε. Ένας Ισραηλινός στρατηγός είπε: «Δεν ξέρουμε ποιους πολεμάμε και από πού προέρχονται».

Πηγή πεδίου: ”Δεν υπάρχει ισραηλινή χερσαία προέλαση στη Γάζα όσο συνεχίζονται οι βίαιοι βομβαρδισμοί στη λωρίδα.

Η παλαιστινιακή αντίσταση απάντησε στην ισραηλινή επίθεση χρησιμοποιώντας πυραύλους Kornet.

Βίαιες συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα στην ανατολική Γάζα και μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί χερσαία πρόοδος του Ισραήλ.

ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων: ”Η αποψινή επιχείρηση ήταν στην πραγματικότητα μια σίγουρη προσπάθεια των Σιωνιστών να εισέλθουν στη Γάζα από ξηρά, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αντιμετωπίσει μια μεγάλη αποτυχία.

Οι Ισραηλινοί έχουν μάθει να σκοτώνουν καλά τα παιδιά, αλλά τα τελευταία 22 τουλάχιστον χρόνια, δεν έχουν πετύχει καν μια πραγματική στρατιωτική νίκη.”

dimpenews.com

Back to top button