Διεθνή

Η κακοκαιρία Ελπιδο-φόρος χτύπησε την Ορθοδοξία!

Η κακοκαιρία Ελπιδο-φόρος χτύπησε την Ορθοδοξία! Σαφή ανάμειξη του Οικουμενικού στην αμερικανορωσική διένεξη στο ουκρανικό. Διχαστική στάση. Το νο2 του Οικουμενικού ο Ελπιδοφόρος Αμερικής πήγε στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ουάσιγκτον να δηλώσει για μια ακόμη φορά την υποτέλεια του σε ΝΑΤΟ ΗΠΑ. Η Εκκλησία έχει μετατραπεί σε αμερικάνικη Νατοική βάση.

Την απόλυτη συμπαράστασή του στον ουκρανικό λαό, εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στη συνάντησή του με την πρέσβη της Ουκρανίας στην Ουάσιγκτον. Δεν πήγε για τον ουκρανικό λαό για τις ΗΠΑ πήγε να δηλώσει την υποτέλεια του.
Την πρέσβη της Ουκρανίας στην Ουάσιγκτον, Οξάνα Μαρκάροβα, επισκέφθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος προκειμένου να της εκφράσει την απόλυτη συμπαράσταση και υποστήριξη του ιδίου και «όλων μας ως Χριστιανών, ως Ελλήνων και ως Αμερικανών» στον ουκρανικό λαό «που υποφέρει από τον ρωσικό ιμπεριαλισμό, όπως αυτός εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα, στρατιωτικό, οικονομικό, ενεργειακό και εκκλησιαστικό». όχι εν ονόματι μας. Ψεύδεται ασύστολα. Ποιός τον εξουσιοδότησε να ομιλεί εν ονόματι του ελληνικού λαού που ούτε καν τον ξέρει.

Ο ελληνικός λαός υποφέρει από το 50 και μετά από τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Με πόλεμο τον κέρδισαν. Είναι η Ελλάδα προτεκτοράτο κι αποικία των ΗΠΑ μια απέραντη αμερικάνικη βάση που δίνει στους φονιάδες των λαών γη και ύδωρ μια για Βελιγράδι μια για Μόσχα την άλλη για Συρία ( από Σούδα έφυγαν τ΄αεροπλανοφόρα που βομβάρδισαν με τόμαχοκ τη Δαμσκό υποστηρίζοντας τους τζιχαντιστές) . Η χώρα έχει γίνει το πέρασμα του Εφιάλτη για τους ομόδοξους.

Η Ελλάδα υφίσταται αμερικάνικο στρατιωτικό και οικονομικό ιμπεριαλισμό. Η Ελλάδα στενάζει και από πολιτισμικό αμερικάνικο ιμπεριαλισμό η αμερικάνικη γλώσσα τείνει να γίνει πρώτη διδάσκεται ως μητρική στα νήπια και αύριο θα γίνει επίσημη γλώσσα της αποικίας όπως η γαλλική σε Μαγκρέμπ και Λίβανο ( στα σχολεία τα μισά μαθήματα γίνονται στη γαλλική). Η πολιτισμική αφομοίωση από ΗΠΑ που ελέγχουν όλα τα μορφωτικά και πολιτισμικά κέντρα της ημεδαπής είναι ισοπεδωτικός. Εξαφάνισαν την τέχνη, την παράδοση την τοπική κουλτούρα απέκοψαν το λαό από τις ρίζες του του διέφθειραν την ταυτότητα απόλυτη πολιτισμική αλλοτρίωσή και τελευταία του κλέψανε και τη θρησκεία. Πάτησαν ως και το απάτητο από αμερικάνικη μπότα Άγιον Όρος.

Τη νεολαία την βλέπεις και τη λυπάσαι. Λολίτες της ελίτ, πρεζάκια που διαβιούν σε αγέλες στην πόλη θυμίζοντας το αμερικάνικο underground, παιδεραστία στα πρότυπα του Έπσταϊν, παιδιά τρανσέξουαλ με σύγχυση φύλου λόγω ομολατρείας, έξαρση κάθε μορφής βίας και εγκληματικότητας συνεπαγόμενο της δυτικής βιομηχανοποιημένης υποκουλτούρας ( σινεμά, διαδίκτυο κλπ) μαθητές του dark web, γενιά Χάρυ Πότερ, μύηση σατανισμού μέσω μουσικών ρευμάτων «Θέλω βλασφημία, θάνατο, βιασμό, επανάσταση». Ο σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι που ενέπνευσε τους Led Zeppelin, τους Beatles και τους Black Sabbath

( ήμουν σατανιστής και δεν το ήξερα ομολογεί στο #meΤoo της ροκ φανατικός θαυμαστής της), συμμορίες, ζώνες no droit.

Ανήκουμε στη Δύση πολιτισμικά αυτός ήταν ο θάνατος της ψυχής του λαού.

Όπως τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, «αποτελεί αδικία προς την ιστορία και την παράδοση της Ορθοδοξίας το Πατριαρχείο Μόσχας, αντί να στηρίζει τους αδελφούς μας της Ουκρανίας, να ακολουθεί πειθήνια τις εντολές, τις υποδείξεις και τη γραμμή του Κρεμλίνου, να διχάζει την Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο και να σκανδαλίζει τον λαό του Θεού από την Ουκρανία έως την Αφρική και ακόμη μέχρι και τη μακρινή Κορέα».

Εσείς διχάσατε ως και σε εμβολιασμένους και μη τους πιστούς σε μασκοφόρους κι άμασκους σε καθαρούς και βέβηλους μολυσμένους. Διαιρείτε κάθε μέρα το σώμα της Εκκλησίας και γίνεστε και τιμητές περί ενότητας; Η Ρωσία δεν εργαλειοποιεί την Ορθοδοξία υπεραμύνεται του ορθόδοξου τόξου ως η μόνη του υπερδύναμη.

Οι ΗΠΑ ως η μεγαλύτερη προτεσταντική δύναμη της υφηλίου και του χριστιανοσιονισμού που εκπροσωπεί τι δουλειά έχει με την Ορθοδοξία. Αυτή εργαλειοποιεί μια ξένη θρησκεία. Και συμπεριφερέται με μισιοναρισμό έναντι των ”ιθαγενών” Ορθοδόξων. Εσείς ξεστρατήσατε και ενταχθήκατε στο αντίπαλο στρατόπεδο σε αυτό της αλλόδοξης -μισαλλόδοξης Δύσης που έφερε θρησκευτικό μακελειό στα Βαλκάνια και τώρα απαγόρευση θρησκευτικών ελευθεριών, σφράγισμα ναών και διωγμούς κατά χριστιανών παγκοσμίως.Αν κάποιος εργαλειοποιεί κατά σύστημα θρησκείες είναι οι ΗΠΑ το εξτρεμιστικό ισλάμ στα Βαλκάνια και στο Καύκασο στη Κεντρική Ασία στη Μέση Ανατολή κ.α Είναι οι ΗΠΑ που εργαλειοποιούν τώρα μέρος της Ορθοδοξίας και στην Ουκρανία όπου κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν καμιά ανάμειξη.

HΠΑ ΕΕ και ΝΑΤΟ όπως και Φανάρι ταυτίστηκαν με τους φασίστες νοσταλγούς του ναζισμού στην Ουκρανία. Και πολιτικά πάλι λάθος πλευρά επέλεξαν.

Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εξήρε τη στάση της αμερικανικής κυβέρνησης και χαιρέτισε την πρόσφατη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος καταδίκασε τις κακόβουλες προσπάθειες του Κρεμλίνου για την εργαλειοποίηση της ορθόδοξης ταυτότητας. Προσκύνημα κανονικό. Το Οικουμενικό πνέει τα λοίσθια.

Η κακοκαιρία Ελπιδο-φόρος χτύπησε την Ορθοδοξία!

Ο Θεός είναι μεγάλος

dimpenews.com

Back to top button