breaking newsκοινωνία

Δικαστική απόφαση απαγόρευε σε δημοσιογράφους να ασκούν κριτική στον Φουρθιώτη ! ! ! Γιατι τον φοβουνται τοσο; Τι ξερει;

 

Το προστατευτικό… κάλυμμα του Μένιου Φουρθιώτη συνεχίζει να υπάρχει και παρότι ο παρουσιαστής και κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται προφυλακισμένος, τα όσα γίνονται γνωστά προκαλούν απορία, αναταραχή, αλλά και ανησυχία, για το τι άλλο (και ποιοι άλλοι) υπάρχει κρυμμένο….

 

Πρόσφατα ήρθε στο φως μια δικαστική απόφαση η οποία επέτρεψε στον Φουρθιώτη να παραμένει στο απυρόβλητο και απαγόρευσε σε δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους και μέσω της δημοσιογραφικής  έρευνας να αποκαλύπτουν γεγονότα και να ασκούν κριτική!

 

Η πρωτοφανής απόφαση δικαστικής προστασίας

Το χρονικό

Η εφημερίδα «Espresso» πρόσφατα αποκάλυψε  το σκάνδαλο με την αστυνομική φύλαξη του μάνατζερ–παρουσιαστή που επιβεβαιώθηκε από τις εξελίξεις και το γεγονός ότι έφτασε να χρειαστεί ανακοίνωση από ολόκληρο Υπουργείο, για να παυθεί η συνοδεία του, η οποία μάλιστα κατήγγειλε και άσχημη συμπεριφορά του Μένιου Φουρθιώτη.

Και τότε ήταν που η… καταιγίδα των μηνύσεων ξεκίνησε, με απαίτηση μάλιστα να συλληφθεί… όποιος αναπνέει εντός της εφημερίδας!

Αλέξης Κούγιας και Νίκος Αγαπηνός (σ.σ. γιατί εξαφανίστηκαν άραγε; ), οι δύο δικηγόροι που «έτρεξαν» όλη αυτή την ιστορία εκ μέρους του Φουρθιώτη, εκτός από τις μηνύσεις, κατέθεσαν και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία απαιτούσαν να μην υπάρχει η παραμικρή αναφορά από την εφημερίδα Espresso στο όνομα του! Κάτι που ο Πρόεδρος των Πρωτοδικών σκανδαλωδώς το αποδέχθηκε!

Μιλάμε για πρωτοφανή περιστατικά στα δικαστικά χρονικά της Ελλάδας…

Back to top button