breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

8 θάνατοι 89 κρούσματα οι 87 πλήρως εμβολιασμένοι σε Γηροκομείο στο Connecticut! Οι 22 είναι υγειονομικοί πλήρως εμβολιασμένοι!!!!!Καταρρέει το αφήγημα περί καλών κακών υγειονομικών!

8 θάνατοι 89 κρούσματα οι 87 πλήρως εμβολιασμένοι σε Γηροκομείο στο Connecticut! Οι 22 είναι υγειονομικοί πλήρως εμβολιασμένοι !!Καταρρέει το αφήγημα περί καλών κακών υγειονομικών!

8 νεκροί, δεκάδες μολύνθηκαν με COVID-19 λόγω επιδημίας στο γηροκομείο του Connecticut.

Το Geer Village στο North Canaan έχει 70 τροφίμους στο εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμά του και τις τελευταίες έξι εβδομάδες περίπου είχε 67 κρούσματα Covid-19 σε τροφίμους και 22 σε προσωπικό.
Οκτώ άνθρωποι είναι νεκροί και περίπου 100 άλλοι έχουν μολυνθεί με COVID-19 μετά από έξαρση ιού σε οίκο ευγηρίας στο Κονέκτικατ.

Το ξέσπασμα στο Geer Village Senior Community, σ’ ένα οίκο ευγηρίας και ένα κέντρο αποκατάστασης στο Canaan, ξεκίνησε γύρω στις αρχές Οκτωβρίου όταν το γηροκομείο ανέφερε τρία θετικά κρούσματα COVID-19.

Τώρα, οκτώ τρόφιμοι έχουν πεθάνει και 67 τρόφιμοι και 22 μέλη του προσωπικού κόλλησαν τον COVID-19 κάποια στιγμή τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Αξιωματούχοι του γηροκομείου δήλωσαν ότι 48 διαμένοντες και 21 μέλη του προσωπικού έχουν αναρρώσει από τον ιό.

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Πολιτείας είπε ότι παρακολουθεί και παρέχει επιτόπια διαβούλευση σε αυτήν την εγκατάσταση.
Το κέντρο νοσηλείας και απεξάρτησης στεγάζει μόνο 70 κατοίκους και και τα οκτώ άτομα που πέθαναν έχουν σοβαρά υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Από τις 89 συνολικά κρούσματα τα 87 εκδηλώθηκαν σε άτομα που εμβολιάστηκαν πλήρως, ανέφερε το γηροκομείο.

«Ενώ πρέπει να συνεχίσουμε με τα πρωτόκολλα πρόληψης του Covid-19, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κρατήσουμε ασφαλείς τους τροφίμους και το προσωπικό», δήλωσαν αξιωματούχοι.nbcconnecticut 14.11.21

dimpenews.com

Back to top button