breaking newsΕλλάδα

Αδιανόητο σχόλιο Α.Πορτοσάλτε για τον ντελιβερά που σκοτώθηκε από Αλβανό: «Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων»

Νέο αδιανόητο σχόλιο έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε! Ο δημοσιογράφος αυτή τη φορά δεν επιτέθηκε στους ανεμβολίαστους, αλλά στους ντελιβεράδες, καθώς σχολιάζοντας τον θάνατο του διανομέα στη Θεσσαλονίκη υποστήριξε ότι υπάρχει… πρόβλημα με την συμπεριφορά των διανομέων.

«Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα χρειάστηκε να τον διακόψει ξανά η παρουσιάστρια του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση» δείχνοντας ότι δεν είναι η ώρα για τέτοιου είδους σχόλια.

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά».

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ο 47χρονος διανομέας προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Αλβανός. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

Στη συνέχεια ο 21χρονος προσπάθησε να διαφύγει στα στενά της περιοχής. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ένα κομμάτι της μηχανής προξένησε ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στη Λεωφόρο.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο 47χρονος κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 21χρονος συμμετείχε σε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Παπανδρέου, ενώ δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Αυτόπτης μάρτυρας: «Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη και το παλικάρι στο πεζοδρόμιο»

«Το κατάστημα είναι στα 100 μέτρα από τη διασταύρωση. Άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο και πήγα να δω τι γίνεται. Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη στο δρόμο, το παλικάρι στο πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο κάθετα στην Ανθέων να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός είχε φύγει, ο κόσμος φώναζε, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο. Έμαθα ότι ο οδηγός πήγε να βρει το θείο του να παρουσιαστεί ως οδηγός γιατί δεν είχε ο ίδιος δίπλωμα. Ο κόσμος τον έψαχνε να τον βρει», είπε ο κ. Ντίνος Ανθουλάκης, επιχειρηματίας και αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

pronews

Back to top button