breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πέθανε αιφνιδίως η κορυφαία παλαίστρια Kristen «Miami» Mitchell

 

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της 36χρονης Kristen Mitchell από την Αυστραλία.

Η κορυφαία Αυστραλή παλαίστρια Kristen “Miami” Mitchell πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 36 ετών. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου της αθλήτριας.

Σε ανακοίνωσή του, το Wrestling Radio Australia ανέφερε: «Θα λείψει βαθύτατα σε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της». «Η καλή της καρδιά και η ζωηρή θετική της στάση είναι το πώς θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας».

Η Αυστραλιανή Πάλη είναι θλιμμένη από την απώλεια της Kristen Mitchell ή αλλιώς Miami.

 

Η εντύπωση που άφησε στον χώρο της πάλης, τόσο από τη δουλειά της στο ρινγκ όσο και από το παρασκήνιο για το μέλλον του αθλήματος είναι ανυπολόγιστη και θα λείψει βαθιά σε όλους όσους είχαν ποτέ το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Η ευγενική της καρδιά και η ζωηρή θετική της συμπεριφορά είναι το πώς θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας.

Τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αναπαύσου εν ειρήνη Kirsten και σε ευχαριστούμε που ήσουν εσύ.

Η Μίτσελ άνοιξε το δρόμο για τη γυναικεία πάλη της Νότιας Αυστραλίας και έχει μείνει στην ιστορία ως «αναντικατάστατη φίλη και μέντορας» της αυστραλιανής κοινότητας της πάλης. Η σταρ του WWE Rhea Ripley μοιράστηκε επίσης ένα αφιέρωμα για την Mitchell, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις… αναπαύσου ειρηνικά».

Η Μίτσελ ήταν αγωνίστρια στο Riot City Wrestling της Αδελαΐδας πριν μετακομίσει στη Μελβούρνη, όπου εργάστηκε στο Melbourne City Wrestling, κατά τη διάρκεια του οποίου αγωνίστηκε εναντίον μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της γυναικείας πάλης, όπως η Ripley (Demi Bennett), η KC Cassidy (Cassie Lee), η Shazza McKenzie και η Toni Storm.

Έχει χαρακτηριστεί ως μια «άγρια, τρομερή και ατρόμητη» αγωνίστρια, της οποίας η δουλειά μακριά από τη μεγάλη σκηνή ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στη διαμόρφωση του μέλλοντος της γυναικείας πάλης.

«Στα παρασκήνια, η συμβολή της Kristen ήταν αναντικατάστατη», ανέφερε η Melbourne City Wrestling σε ανακοίνωσή της. Και συνέχισε «Ηγούμενη της Ακαδημίας MCW φορώντας πολλά καπέλα, προπονήτρια, μέντορας, ενθάρρυνε την επόμενη γενιά ταλέντων να μην τα παρατάει ποτέ και να ακολουθεί τα όνειρά της. Η επιχείρησή μας, ολόκληρη η κοινότητα της αυστραλιανής πάλης, έχασε έναν φίλο, έναν μέντορα, έναν αναντικατάστατο άνθρωπο με ένα μεταδοτικό χαμόγελο, που δεν τα παράτησε ποτέ. Είναι μια όμορφη μέρα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου».

 

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

sigmalive

Back to top button