Διεθνή

Παραιτήθηκε και ο Ντράγκι μετά τον Τζόνσον υπό παραίτηση ο Μακρόν. Δεν την έκανε δεκτή ο Πρόεδρος. Η Ευρώπη δεν θέλει πόλεμο. Φεύγουν πριν το.. ρώσικο χειμώνα ….οι αντιρώσοι εγκάθετοι των ΗΠΑ που πτώχευσαν την Ευρώπη και την ωθούν σε Τρίτο Παγκόσμιο με Ρωσία….

Παραιτήθηκε και ο Ντράγκι μετά τον Τζόνσον υπό παραίτηση ο Μακρόν. Δεν την έκανε δεκτή ο Πρόεδρος. Η Ευρώπη δεν θέλει πόλεμο. Φεύγουν πριν το.. ρώσικο χειμώνα ….οι αντιρώσοι εγκάθετοι των ΗΠΑ που πτώχευσαν την Ευρώπη και την ωθούν σε Τρίτο Παγκόσμιο με Ρωσία..

Η Ευρώπη δεν θέλει πόλεμο. Φεύγουν οι αντιρώσοι εγκάθετοι των ΗΠΑ που πτώχευσαν την Ευρώπη και την ωθούν σε Τρίτο Παγκόσμιο με Ρωσία…..Ένας ένας την κάνουν διακριτικά. Παραιτήθηκε ο Τζόνσον υπό παραίτηση ο Μακρόν παραιτείται και ο Ντράγκι. Η τρόικα του πολέμου που θέλει να σύρει την Ευρώπη σε Τρίτο Παγκόσμιο καταρρέει. Οι μαριονέτες της ΗΠΑ της παγκόσμιας διακυβέρνησης φεύγουν πριν σκάσει πάνω τους ο χειμώνας Κατοχής ανέχειας που προετοίμασαν για Ευρώπη. Μια νέα φιλορωσική τάξη ευρωπαϊκή θα έρθει στα πράγματα αργά η γρήγορα για επιστροφή στην πολιτική κανονικότητα και κοινωνική ευημερία των λαών.

Ο μεγαλοτραπεζίτης Ντράγκον υπερκοβιντιστής πρόεδρος ο πρώτος που πέρασε υποχρεωτικό εμβολιασμό παγκοσμίως πέφτει. Πανηγυρίζει όλη η Ιταλία. Ωστόσο την παραίτηση του Μάριο Ντράγκι αρνήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ο Πρωθυπουργός έλαβε αυτή την απόφαση μετά το μποϊκοτάζ, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στη Γερουσία, του συμμάχου του στο Κίνημα των 5 Αστέρων (M5S, αντισύστημα).

Ο Ντράγκι έχει την πλειοψηφία για να κυβερνήσει ακόμη και χωρίς τα 5 Αστέρια, αλλά ο πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έχει επανειλημμένα επιβεβαιώσει ότι δεν θα υπήρχε κυβέρνηση χωρίς αυτά.

Ο Μάριο Ντράγκι ανακοίνωσε στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι θα παραιτηθεί το βράδυ της Πέμπτης, ανέφερε η κυβέρνηση. «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι σήμερα το απόγευμα θα υποβάλω την παραίτησή μου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» Σέρτζιο Ματαρέλα, δήλωσε ο κ. Ντράγκι, σύμφωνα με δηλώσεις που αναφέρθηκαν σε δελτίο τύπου από τις υπηρεσίες του.

«Η πλειοψηφία της εθνικής ενότητας που στήριξε αυτή την κυβέρνηση από τη δημιουργία της δεν υπάρχει πλέον. Το σύμφωνο εμπιστοσύνης στο οποίο βασίζεται η δράση αυτής της κυβέρνησης έχει εξαφανιστεί», εξήγησε.

Όμως ο Σέρτζιο Ματαρέλα, Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ιταλίας, αρνήθηκε την αποχώρηση του πρωθυπουργού του στην αρχή της βραδιάς. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Προέδρου του Υπουργικού Συμβουλίου και τον κάλεσε να εμφανιστεί στη Βουλή (…) ώστε να γίνει εκτίμηση της κατάστασης» που δημιουργήθηκε από τη μη συμμετοχή κόμματος του συνασπισμού του για ψήφο εμπιστοσύνης στη Γερουσία, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας σε δελτίο τύπου.

dimpenews.com

Back to top button