breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βασάvισαν τov πατέρα μoυ σε voσoκoμεio και τώρα πρoσπαθoύν vα τov βγάλoυν τρελo λεει….

Εισαγγελεας ακουει; 

«Βασάνισαν τον πατέρα μου και τώρα προσπαθούν να τον βγάλουν “τρελό”. Προσπαθούν να μας τρελάνουν όλους» είπε στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης περιγράφοντας όλα όσα βίωσε ο 98χρονος πατέρας του κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο κ. Ασλανίδης ο πατέρας του είναι πολύ ήσυχος. Απλά ζήτησε από τις νοσοκόμες να φορέσει την πιτζάμα του γιατί τον είχαν γυμνό από τη μέση και κάτω και κρύωνε. Δεν του έδωσαν σημασία και αυτός σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να την πάρει από την τσάντα του και να τη φορέσει. Μόλις επέστρεψε στο κρεβάτι του, εμφανίστηκαν δυο νοσοκόμες οι οποίες τοποθέτησαν κάγκελα στο κρεβάτι του και τον έδεσαν χωρίς να του εξηγήσουν το γιατί. Μάλιστα όταν αντέδρασε η μία τον χτύπησε στο χέρι προκαλώντας του μώλωπες που είναι ακόμα εμφανείς.

“Ο πατέρας μου κάλεσε σε βοήθεια τους άλλους ηλικιωμένους ασθενείς αλλά κανείς δεν τον βοήθησε προφανώς γιατί φοβήθηκαν ότι θα έχουν την ίδια μεταχείριση.

Και βγάζουν τώρα από το νοσοκομείο ανακοίνωση στην οποία η διοίκηση αναφέρει ότι οι μώλωπες είναι από τη λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων και στη βίαιη από τον ίδιο τον ασθενή αφαίρεση των περιφερικών φλεβοκαθετήρων και όχι σε βιαιοπραγία. Το θέμα είναι ότι είχε από την αριστερή πλευρά τις ενδοφλέβιες και φαίνεται και το σημάδι και από την δεξιά πλευρά είναι που τον χτύπησε η νοσοκόμα. Επίσης ο πατέρας μου κάνει αντιπηκτική αγωγή εδώ και 20 χρόνια και ποτέ δεν είχε μώλωπες.

Ακόμη, το Νοσοκομείο όπως και η κ. Γκάγκα ανέφεραν ότι ο πατέρας μου προσπαθούσε να αφαιρέσει τον καθετήρα για αυτό τον έδεσαν.  Μα ο πατέρας μου ήταν εξοικειωμένος με τον καθετήρα 20 χρόνια τώρα, γιατί ξέρει ότι αυτό τον σωζει, δεν θα τον έβγαζε. Δεν είναι τρελός…δεν θα μας τρελάνουν. Προσπαθούν να βγάλουν τρελό τον πατέρα μου”.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ακόμη πως μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη έρθει στα χέρια του, πάρα πολλές καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά.

“Ξαφνικά όλοι αυτοί τρελάθηκαν; Και ειλικρινά τη στάση του υπουργείου δεν την καταλαβαίνω… μιλάμε για το ΕΣΥ. Δεν θα έπρεπε με τόσες καταγγελίες να γίνει έρευνα ώστε να μην επαναληφθεί αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά; Βασανίζουν, δένουν ανθρώπους λίγο πριν το τέλος της ζωής τους”.

 

Πηγη

Back to top button