breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι θάνατοι εμβρύων αυξήθηκαν δραματικά μετά τον μpολιασμό εγκύων

 

Έρευνα σε νοσοκομείο κατέληξε πως οι θάνατοι εμβρύων αυξήθηκαν δραματικά μετά τον εμβολιασμό εγκύων μητέρων για την COVID-19, ωστόσο όταν διασταυρώθηκε με άλλα νοσοκομεία και επαληθεύτηκε… αποσοβήθηκε!

Την αποκάλυψη έκανε Michelle Gershman, μια νοσοκόμα η οποία μίλησε με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο Δρ James Thorp και μέλη της οργάνωσης Children’s Health Defense για την έρευνα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και του εμβρυϊκού θανάτου.

Η παρατήρηση μιας νοσοκόμας

Η Gershman εργάζεται ως νοσοκόμα μαιευτηρίου από τον Νοέμβριο του 2020, περίπου στο απόγειο της πανδημίας COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Όταν άρχισα να δουλεύω εκεί, έβλεπα έναν θάνατο εμβρύου κάθε δύο ή τρεις μήνες. Και μετά, όταν άρχισαν να εμβολιάζονται οι έγκυες, αρχίσαμε να έχουμε περιστατικά εμβρυικών θανάτων μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον! Παρατήρησα αύξηση των νεκρών εμβρύων, αλλά κανείς δεν έλεγε τίποτα γι’αυτά», θυμάται η Gershman. «Περισσότερες γυναίκες και βρέφη άρχισαν να αντιμετωπίζουν επιπλοκές υγείας μετά την κυκλοφορία των εμβολίων».

Αντίθετα, παρατήρησε ότι γυναίκες με κορωνοϊό δεν φαίνεται να επηρεάζονταν αρνητικά, να παρουσιάζουν εμβρυική θνησιμότητα ή άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας για τις περισσότερες έγκυες γυναίκες. Αλλά από την άνοιξη του 2021, όταν τα εμβόλια για τον COVID-19 άρχισαν να γίνονται πιο διαδεδομένα, η Gershman άρχισε να παρατηρεί κάθε είδους επιπλοκές στην υγεία των εγκύων γυναικών, κυρίως στην κυκλοφορία του αίματος.

Και αυτό δεν αφορούσε μόνο γυναίκες που είχαν ή ανέπτυξαν λόγω εγκυμοσύνης υψηλή αρτηριακή πίεση, ακόμη και μετά τον τοκετό, αλλά υγιείς γυναίκες, με βάση το προηγούμενο ιστορικό τους. Ολες παρουσίαζαν θρόμβους αίματος και έκρηξη των αιμοφόρων αγγείων στα μάτια με πολύ υψηλότερους ρυθμούς.

 

Πολλά μωρά που γεννήθηκαν από εμβολιασμένες γυναίκες ήταν ασυνήθιστα κουρασμένα και τα πρόσωπά τους έβγαιναν αποχρωματισμένα ή ακόμα και μελανιασμένα. Πολλά από αυτά τα νεογέννητα χρειάστηκε να περάσουν χρόνο στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών του νοσοκομείου λόγω δυσκολίας στην αναπνοή.

Από 1-2 οι θάνατοι, τουλάχιστον 20 τον μήνα!

Για μήνες, οι διοικητές του νοσοκομείου της Gershman αρνούνταν να επιλύσουν το ζήτημα. Αλλά τον Σεπτέμβριο του 2022, ένας διευθυντής του νοσοκομείου έστειλε email στους υπαλλήλους στο οποίο αναγνώριζε ότι ο αριθμός των εμβρυϊκών θανάτων αυξήθηκε από έναν ή δύο το μήνα σε τουλάχιστον 20 κάθε μήνα.

Η Gershman σημείωσε ότι η ξαφνική άνοδος συνέπεσε με τη διανομή των εμβολίων για τον COVID-19. Δυστυχώς, αντί να ζητήσει κατάλληλες προσεγγίσεις για το πώς να σωθούν οι εγκυμοσύνες και τα νεογέννητα που αντιμετώπιζαν κρίσιμα προβλήματα, ο διευθυντής του νοσοκομείου ζήτησε από το προσωπικό του νοσοκομείου να «εξετάσει τις πολιτικές» του προκειμένου «να μπορέσουν να χειριστούν ένα νεκρό μωρό».

«Πιστεύω πραγματικά ότι πολλοί άνθρωποι αρνούνται να παραδεχτούν ότι το εμβόλιο μπορεί να βλάψει όλες αυτές τις μαμάδες και τα μωρά, αντί να κάνει καλό», είπε η Gershman. Σημείωσε ότι πολλοί άνθρωποι είτε πραγματικά δεν γνωρίζουν, είτε είναι απρόθυμοι να αναγνωρίσουν τη σύνδεση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και της αύξησης των αναφερόμενων επιπλοκών υγείας στα νοσοκομεία. Πιστεύει ότι αυτό συμβαίνει επειδή «τόσοι πολλοί από αυτούς είναι προγραμματισμένοι να πιστεύουν ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι καλά ενώ δεν είναι».

Επικοινωνώντας με άλλα νοσοκομεία η κατάσταση ήταν παρόμοια, παρατηρούνταν υψηλά ποσοστά θνησιμότητας και προβλημάτων σε έγκυες, έμβρυα και νεογέννητα, αλλά κανείς δεν έλεγε τίποτε και απευθύνθηκε στον δρ. Thorp.

Ηθική καταστροφή

Ο δρ. Thorp ανέφερε στο πως θα πρέπει να καταγραφεί συλλογικά το θέμα γιατί δεν αφορά ένα μόνο νοσοκομείο αλλά γεγονός που συνέβη σε παγκόσμιο επίπεδο και υποβαθμίζεται. Περιέγραψε τη μαρτυρία της Gershman για το πώς οι έγκυες γυναίκες «ωθήθηκαν» σε ένα πειραματικό εμβόλιο, ως «την πιο κραυγαλέα ηθική καταστροφή στην ιστορία της ιατρικής. Είναι μια απαράμιλλη καταστροφή», κατέληξε, όπως αναφέρει το NOQreport.

primenews

Back to top button