breaking newsΔιεθνή

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ετοιμάζει από τώρα την κόρη του για να τον διαδεχτεί

 

Η νεαρή κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν θεωρείται η προφανής διάδοχος του πατέρα της, εκτιμά η υπηρεσία κατασκοπείας της Νότιας Κορέας, καθώς ο Βορειοκορεάτης ηγέτης φαίνεται να την προετοιμάζει να γίνει το τέταρτο μέλος της δυναστείας που θα ηγηθεί της χώρας.

Οι εικασίες για την Κιμ Τζου Άε, που πρέπει να είναι περίπου 10 ετών, άρχισαννα διατυπώνονται από τότε που έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, τον Νοέμβριο του 2022, όταν παρακολούθησε μια δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς μαζί με τον πατέρα της.

Η μικρή Τζου Άε από τότε συνοδεύει τον πατέρα της σε σημαντικές δημόσιες εκδηλώσεις.

kim_jong
kim_jong_un_daugher_xr
kim_jong_in__3_

Τα πλήρως ελεγχόμενα κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Βόρεια Κορέα την αποκαλούν «το πιο αγαπημένο» ή «σεβαστό παιδί» του ηγέτη ενώ δημοσιεύουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν την αυξανόμενη πολιτική της θέση και την εγγύτητά της με τον πατέρα της.

Η υπηρεσία πληροφοριών της Νότιας Κορέας έκανε την εκτίμησή της για τον μελλοντικό της ρόλο της μικρής βασισμένη σε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των δημόσιων δραστηριοτήτων της, αναφέρει ο Guardian.

Είναι ενδεικτικό ότι ανώτερος στρατηγός… γονάτισε και της ψιθύρισε κάτι όταν χειροκρότησε ενώ παρακολουθούσε μια στρατιωτική παρέλαση τον Σεπτέμβριο. Ακόμη, φωτογραφήθηκε να στέκεται μπροστά από τον πατέρα της κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο αρχηγείο της πολεμικής αεροπορίας τον Νοέμβριο· πατέρας και κόρη φορούσαν γυαλιά ηλίου και μακριά δερμάτινα μπουφάν.

Και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα κατάμεστο στάδιο της Πιονγκγιάνγκ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν τη φίλησε στο μάγουλο και εκείνη έκανε το ίδιο στον πατέρα της.

Το για την ώρα αναπάντητο ερώτημα είναι γιατί ο Κιμ προχωρά σε αυτές τις κινήσεις από την ώρα που είναι μόλις 40 ετών και δεν έχει γνωστά σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Κιμ έχει ένα γιο μεγαλύτερο από τον Τζου-Άε και ένα παιδί μικρότερο από αυτή, είναι όμως άγνωστο αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Ένας από τους ελάχιστους ξένους που είχαν δει την Κιμ Τζου-Άε μωρό ήταν πάντως ο πρώην σταρ του NBA Ντένις Ρόντμαν όταν είχε επισκεφτεί τη Βόρεια Κορέα το 2013.

PrimeNews.

Back to top button