Ελλάδα

Καταργoυvται οι περιoρισμoi στις Ξεvες Xωρες κι εδω ακoμη πρoσπαθoυv να τσεπωσoυν, oτι μπoρoυv τα λιγoυρια….

Χώρες βόρειες, με υπερβολικό κρύο και κατά συνέπεια πιο επιρρεπείς σε ιώσεις, τελειώσανε την πανδημία μόνες τους, αφού ο ΠΟΥ εξυπηρετώντας πλέον ολοφάνερα συμφέροντα, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Αγγλία, Σουηδία, Τσεχία, Δανία, Νορβηγία κατάργησαν τα πάντα, μάσκες, πάσα, περιορισμούς και προχωράνε μπροστά. Ακόμη και στις ΗΠΑ το είπαν.

Εμείς εδώ, αν και έχουμε πιο ήπιους χειμώνες, φαίνεται να έχουμε άλλον Κόβιντ, που δεν φεύγει και πεθαίνουμε ακόμη όλοι, για τρίτη συνεχή χρονιά. Αυτή η επιτροπή ηλιθίων, που επιθυμεί να συνεχίζει να παίρνει αμοιβή για συνεδριάσεις, όπως και οι πολιτικοί που επιθυμούν να μην χαλάσουν τα έσοδα των φαρμακοποιών από τα τεστ και των κολλητών επιχειρηματιών από τις πωλήσεις μασκών και λοιπών καταναλωτικών κόβιντ αγαθών, δεν θα το λήξουν ποτέ.

Στην Γαλλία ξεκίνησε και εκεί κονβόι ελευθερίας, το οποίο θα συγκεντρωθεί την Παρασκευή στο Παρίσι. Οι αρχές απαγόρευσαν την συγκέντρωση, γιατί φοβούνται την δυναμική του κινήματος.

Στην Οττάβα έχουν παγώσει τα πάντα και οι διαδηλωτές δεν φεύγουν αν δεν αποσύρει το Τρυντώ τους περιορισμούς.

Το πάσο – να μην ξεχνάμε ότι ήταν ιδέα του δικού μας, για την οποία είναι και πολύ περήφανος -, το κωλόχαρτο δηλαδή που έκλεισε την ζωή μας σε ένα QR code και την παραχώρησε στον κάθε ψυχοπαθή, σε πολλές χώρες έχει πεταχτεί πλέον στον κάλαθο των αχρήστων.

Εδώ κάνουν τον Κινέζο. Να δω για πόσο ακόμη θα μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε γίδια.

Ότι το έχουν παρακάνει ούτε και τους περνά από το μυαλό.

Θα τους βοηθήσουμε να το αντιληφθούν πάντως.

Παρεμπιπτόντως στον δρόμο οι περισσότεροι δεν φοράνε μάσκα, την τρίτη δόση ένα σωρό κόσμος δεν την κάνει, με τα κωλόχαρτα που λήγουν κανείς δεν πάει να εμβολιαστεί. Τα μαγαζιά βαράνε μύγες λόγω των περιορισμών. Δεν πειράζει. Ας μιλήσουν και αυτοί.

Το λήγει μόνος του ο κόσμος το θέμα τελικά. 

Ας τολμήσουν να βγάλουν ελέγχους και πρόστιμα και ε ρε γλέντια.



πηγη 

Back to top button