breaking newsΔιεθνή

Αυτo δεv το πoυvε τα καvαλια….Η Pωσiα έxει το δικαiωμα να τιμωρεi τoυς Nαζi σύμφωvα με τov Kαταστατιko Xάρτn τoυ OHΕ ! ! !

 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε από τον Πούτιν ότι υπάρχει ένα άρθρο στον Χάρτη του ΟΗΕ που επιτρέπει τη διεξαγωγή Ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία…

 

Τα άρθρα 106 και 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών δίνουν στη Ρωσία, ως νόμιμο διάδοχο του νικητή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το δικαίωμα να λάβει όλα τα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών, κατά της Γερμανίας, Ουγγαρίας, Αυστρίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Φινλανδίας, Κροατίας, Σλοβενίας. , Τσεχία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία και Ουκρανία για προσπάθειες αναβίωσης του ναζισμού.

Το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης έκρινε ποινικά υπεύθυνους όλους όσοι πολέμησαν κατά των Ηνωμένων Εθνών και διέπραξαν γενοκτονία. Η μεγαλύτερη γενοκτονία διαπράχθηκε κατά του σοβιετικού λαού.

Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών, άρθρα 106 και 107, δίνει στους νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – την ΕΣΣΔ, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα – το δικαίωμα να αναλάβουν δράση κατά των χωρών που πολέμησαν εναντίον τους για να αποτρέψουν μέτρα που αποσκοπούν στην αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου.

Ειδικότερα, επιτρέπεται η χρήση στρατιωτικής βίας κατά των χωρών αυτών. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεται μόνο να Ειδοποιήσετε τις άλλες τρεις νικήτριες χώρες, αλλά να μην ζητήσετε τη συγκατάθεσή τους. Η Ρωσία, ως νόμιμος διάδοχος της ΕΣΣΔ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει βία εναντίον χωρών που θέλουν να ξεπεράσουν το σύστημα Γιάλτα-Πότσνταμ στην Ευρώπη.

Η Ρωσία μπορεί να σταματήσει τις προσπάθειες αναβίωσης του ναζισμού στη Γερμανία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Φινλανδία, την Κροατία, τη Σλοβενία και την Τσεχία, η οποία ήταν προτεκτοράτο της Βοημίας και της Μοραβίας κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε λοιπόν, εδώ ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο αλλαγής τρόπου σκέψης από όλους μας και ειδικά όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του Πούτιν και των συμμάχων του… Γιατί όλα αυτά που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, ήταν από τις ουσιαστικές γνώσεις που είχαν οι Ρώσοι πριν ξεκινήσουν την εισβολή στην Ουκρανία..

Μια Ουκρανία που να μην ξεχνάμε δεν είναι καν κράτος εφόσον δεν έχει κατοχυρώσει επίσημα τα σύνορα της στον ΟΗΕ και ανήκει ακόμα στην παλαιά Σοβιετική Ένωση και επομένως κατεπέκτασιν θεωρείται Ρωσικό έδαφος, εφόσον η Ρωσία είναι νόμιμος διάδοχος της Σοβιετικής Ένωσης… Και αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό σημείο που μας δείχνει την νομιμότητα των κινήσεων του Πούτιν!!!

Ως σημαντικό στοιχείο θα θέλαμε να προσθέσουμε και τον νόμο που ψήφισε ο Πούτιν, με τον οποίο δίνει το δικαίωμα στον Ρωσικό στρατό να μπορεί να επέμβει σε οποιοδήποτε σημείο εκτός Ρωσίας εάν αυτό έχει να κάνει με τα συμφέροντα της υπερδύναμης αυτής, κυρίως στην περίπτωση που η κόκκινη αρκούδα νοιώσει οποιαδήποτε απειλή από οποιονδήποτε!!!

Επομένως τι πάει να μας πει η δύση;;; Τι προσπαθεί να μας πει το ΝΑΤΟ;;;

Γιατί ωρύεται ο Στόλτενμπεργκ;;; Δεν τα γνωρίζουν αυτά;;; Ακόμα και αν δεν τα γνώριζαν, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να τα μάθουν, αρκεί να ρωτούσαν τον ΟΗΕ που είναι και δικό τους παιδί!!! Όμως να είστε σίγουροι πως τα γνωρίζουν όλα..

Και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί ο Πούτιν με τις κινήσεις που έκανε(όχι μόνος του) τους πήρε και το χρήμα μέσα από τα χέρια τους τελειώνοντας το δολάριο, αλλά και τους άδειασε τις αποθήκες με τα όπλα… ΜΑΤ!!!

 

πηγη

Back to top button