Διεθνή

Κι άλλη Επίθεση με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) 25/12/22 και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23. Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;; Κυνήγι κεφαλών με τιμές μέσω TV! BINTEO ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Σ’ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ 25/12/22. ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ COVID ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!!!

Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός η χθεσινή επίθεση με μαχαίρι και σφαγή ιερέα εντός ναού χθες 3/1/23 στη Βίνιτσα στη Δ Ουκρανία. Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς! ή Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;;Κυνήγι κεφαλών με τιμές μέσω TV! Επίθεση 25/12/22 με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23.

Στις 25 Δεκεμβρίου, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν ιερέα στην εκκλησία στο Chornomorsk (πρώην Illichivsk), στην περιοχή της Οδησσού.

«Τα Χριστούγεννα στην εκκλησία, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον ιερέα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και προσπάθησε να τον σφάξει, συνελήφθη»..

Ή Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς ή τα άτομα αυτά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αντί αμοιβής. Συμβόλαια θανάτου στην Εκκλησία;; !

Στην α΄περίπτωση ο επιτιθέμενος έβγαλε μαχαίρι με μακριά λάμα κι επιτέθηκε στον ιερέα αλλά ακινητοποιήθηκε κι εξουδετερώθηκε εγκαίρως από τους παρευρισκόμενους. Γι αυτό στη β΄περίπτωση εντός μιας εβδομάδας επέλεξαν να επιτεθούν σε ιερέα εκτός ακολουθίας αλλά εντός ναού ώστε να είναι σίγουροι για τη σφαγή. Οι 2 επιθέσεις σχετίζονται άμεσα.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΙΕΡΕΩΝ;

Επισκοπή Chernivtsi-Bukovina της UOC:

”Τώρα Βίνιτσα και 10 μέρες πριν, επίθεση με μαχαίρι σε ιερέα στο Chornomorsk…
Οι αρχές κάθε μέρα υποδαυλίζουν μίσος κατά της Εκκλησίας, των ιερέων, των πιστών…
Πόσο πληρώνουν για να κόψουν κόψουν τον λαιμό ενός ιερέα;
Τιμές για ορισμένες υπηρεσίες, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στην τηλεόραση, σύνδεσμος για το βίντεο:

  • Για να φτύσω έναν ιερέα – 20 hryvnia
  • Να καρφώσω την Αγία Γραφή σε ένα SUV – 50 hryvnia
  • Για να χτυπήσω έναν ιερέα – 100 εθνικά νομίσματα”
  • Αν δίνουν αυτά τα ποσά ως κράχτη κάτω από το τραπέζι τα κεφάλια ιερέων έχουν άλλη τιμή.

dimpenews.com

Back to top button