breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σύμβoυλoς τoυ FDA: Να μnv εμβoλιάζovται οι vέοι και υγιεiς….

 

Μετά από μια μακρά περίοδο ακραίας χειραγώγησης, όπου οι κυβερνήσεις προσπάθησαν με εξαναγκασμό και καταπατώντας κάθε ατομική ελευθερία και επιλογή, να υποχρεώσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν ο αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων των ΗΠΑ, τα γυρνάει… 

Ο σύμβουλος του FDA λέει ότι οι νέοι και υγιείς άνθρωποι δεν πρέπει να λαμβάνουν τα πιο πρόσφατα ενισχυτικά για τον Covid 19.

O Πολ Όφιτ, σύμβουλος εμβολίων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αμφισβητεί εάν οι νέοι, υγιείς άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν νέα ενισχυτικά για τον COVID-19, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα εμβόλια πρέπει να χρησιμοποιούνται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

«Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να αποτρέψουμε όλες τις συμπτωματικές λοιμώξεις σε υγιείς, νέους ανθρώπους ενισχύοντάς τους με εμβόλια που περιέχουν mRNA», έγραψε ο Όφιτ, σύμβουλος και καθηγητής της ομάδας εμβολίων της FDA και επικεφαλής στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας, στο New England Journal of Medicine στις 11 Ιανουαρίου.

Στο άρθρο του, ο Δρ. Πολ Όφιτ ανέφερε δύο μελέτες που υποδεικνύουν ότι οι δισθενείς ενισχυτές, οι οποίοι στοχεύουν το αρχικό στέλεχος COVID-19 και δύο υποπαραλλαγές Omicron BA.4 και BA. 5, δεν «προκαλούν ανώτερες ανοσολογικές αποκρίσεις».

«Γιατί απέτυχε η στρατηγική για σημαντική αύξηση των αντισωμάτων εξουδετέρωσης BA.4 και BA.5 με τη χρήση δισθενούς εμβολίου;» ρώτησε.

«Η πιο πιθανή εξήγηση είναι η αποτύπωση. Το ανοσοποιητικό σύστημα των ατόμων που εμβολιάστηκαν με το δισθενές εμβόλιο, όλοι τους είχαν εμβολιαστεί προηγουμένως, ήταν έτοιμοι να ανταποκριθούν στο προγονικό στέλεχος του SARS-CoV-2»

Ο Τζόζεφ Φρέϊμαν που ανέλυσε τις δοκιμές των εμβολίων των Pfizer – Moderna συστήνει να σταματήσει τώρα ο εμβολιασμός

Ο κύριος συγγραφέας της έρευνας που αναλύει εκ νέου τις δοκιμές «εμβόλια» mRNA της Pfizer και της Moderna ζήτησε την άμεση αναστολή των εμβολίων για τον COVID λόγω της σοβαρής βλάβης που προκαλούν στο ανθρώπινο σώμα.

Ο Φρέϊμαν συνέγραψε τη μελέτη με τίτλο «Σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα ειδικού ενδιαφέροντος μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19 σε τυχαιοποιημένες δοκιμές σε ενήλικες» που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2022.

«Αυτά τα αποτελέσματα εγείρουν ανησυχίες ότι τα εμβόλια mRNA σχετίζονται με μεγαλύτερη βλάβη από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί τη στιγμή της εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης.

Τα δεδομένα είναι εκεί έξω αν οι μάζες ενδιαφέρονται να ψάξουν. Δυστυχώς, η άρχουσα τάξη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να λένε ψέματα και να χρησιμοποιούν την προπαγάνδα για να πείσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν ακόμη περισσότερο

«Διαπιστώσαμε ότι το εμβόλιο αυξάνει τις σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες σε ποσοστό ένα στους 800.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, οι συγγραφείς μου και εγώ δεν πιστεύαμε ότι η μελέτη μας δικαιολογούσε την απόσυρση των εμβολίων mRNA από την αγορά. Ωστόσο, από τη δημοσίευσή του, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως και αυτό με έκανε να επαναξιολογήσω τη θέση μου.

«Επιπλέον, έχουμε πολλαπλές μελέτες αυτοψίας που βρίσκουν, ουσιαστικά, πειστικές ενδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους. Πιστεύω ότι, δεδομένων των πληροφοριών, τα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά», ανέφερε ο Φρέϊμαν.

Συνολικά, 224.113.439 άτομα ή το 68% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι. Επιπλέον, 108.806.974 άτομα ή το 33% του πληθυσμού έχουν λάβει αναμνηστική δόση.

Καθώς αυτοί οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται, τόσο θα αυξάνονται οι περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, καρδιακής ανακοπής, δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού και άλλων μόνιμων ή θανατηφόρων επιπλοκών.

Επίσης πολλοί παραδέχονται ότι οι υπερβολικοί θάνατοι το 2022 ήταν από τους χειρότερους των τελευταίων 50 ετών!

Τα δεδομένα

Ο Φρέϊμαν ηγήθηκε μιας μελέτης που ανέλυσε εκ νέου τις αρχικές δοκιμές των Pfizer και Moderna. Αυτός και οι συνάδελφοί του κατέληξαν σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους ότι οι εμβολιασθέντες διέτρεχαν υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών.

Αυτό είναι ένα σημείο δεδομένων. Ένα άλλο είναι ο εντοπισμός σημάτων ασφαλείας ή ανεπιθύμητων συμβάντων, που δυνητικά προκαλούνται από τα εμβόλια αλλά απαιτούν περαιτέρω μελέτη. Ο FDA αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι το εμβόλιο της Pfizer συνδέθηκε με την πήξη του αίματος σε ηλικιωμένα άτομα. Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το οποίο συνιστά τα εμβόλια σχεδόν για όλους τους Αμερικανούς, βρήκε εκατοντάδες άλλα σήματα ασφαλείας στην έρευνά του.

Πολλά σοβαρά προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο έχουν συνδεθεί αιτιολογικά ή έχει αποδειχθεί ότι προκαλούνται από τα εμβόλια. Περιλαμβάνουν μυοκαρδίτιδα ή φλεγμονή της καρδιάς.

Ενώ οι υγειονομικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα υποβαθμίσει τη σοβαρότητα της μυοκαρδίτιδας και μιας σχετικής πάθησης, της περικαρδίτιδας, Γερμανοί ερευνητές που ερεύνησαν τους θανάτους 25 ανθρώπων που πέθαναν ξαφνικά στο σπίτι μετά τον εμβολιασμό, απέκλεισαν κάθε πιθανή αιτία εκτός από τον εμβολιασμό για πέντε από αυτά τα άτομα. Ανέφεραν τα αποτελέσματά τους σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους στα τέλη του 2022.

«Δεδομένων εναλλακτικών αιτιών που είναι απίθανο να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα εντός μιας εβδομάδας από τον εμβολιασμό, αυτό είναι ουσιαστικά πειστική απόδειξη ότι βλέπουμε αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους από τα εμβόλια», είπε ο Φρέϊμαν.

Σημείωσε επίσης ότι η υπερβολική θνησιμότητα ή οι θάνατοι από όλες τις αιτίες έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας – ειδικά από τη στιγμή που έγιναν διαθέσιμα τα εμβόλια. Τα εμβόλια μπορεί να μην προκάλεσαν τους πρόσθετους θανάτους, λέει, αλλά ορισμένοι ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανών καθηγητών Νόρμαν Φέντον και Μάρτιν Νιλ, εξέτασαν τα δεδομένα και βρήκαν την σύνδεση ότι τα εμβόλια συνδέονταν με τουλάχιστον μερικούς από τους υπερβολικούς θανάτους. Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι ορισμένοι από τους θανάτους μπορεί να προέρχονται από τον COVID-19.

Αρχικές σκέψεις

Όταν εισήχθησαν για πρώτη φορά τα εμβόλια, ο Φρέϊμαν υποστήριξε τη χορήγηση τους σε ηλικιωμένους και σε άλλους που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο από τον COVID-19 ή σε άτομα όλων των ηλικιών με σοβαρές υποκείμενες παθήσεις υγείας.

Ο Φρέϊμαν έλεγε επίσης τότε ότι τα εμβόλια πιθανότατα μείωσαν τις νοσηλείες κατά τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2021, υπενθυμίζοντας πώς δεν είδε ούτε ένα εμβολιασμένο άτομο στο νοσοκομείο του μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Όταν ο ίδιος και οι άλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν όμως ότι οι εμβολιασθέντες διέτρεχαν υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων, άλλαξε στάση καθώς οι βλάβες φαινόταν πως υπερτερούσαν των οφελών μεταξύ των υγιών ανθρώπων.

Με τις αποδείξεις των παρενεργειών να είναι εμφανείς και με την μετάλλαξη Όμικρον να είναι λιγότερο επικίνδυνη, προσφεροντας παράλληλα υψηλότερη ανοσία, ο Φρέϊμαν αμφισβητεί πλέον το εάν τα οφέλη υπερτερούν των σοβαρών βλαβών ακόμη και μεταξύ των ηλικιωμένων και ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Βλέπω την πιθανότητα ότι η βλάβη θα μπορούσε να υπερβεί το όφελος στην ομάδα που επωφελήθηκε περισσότερο από το εμβόλιο», είπε.

Πτώση προτύπων

Τα δεδομένα κλινικών δοκιμών για τα εμβόλια ήταν δύσκολο να βρεθούν, ειδικά δοκιμές που δεν διεξάγονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές εμβολίων, και τα πρότυπα για τις δοκιμές έχουν μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ο FDA ενέκρινε τα εμβόλια για τα παιδιά με βάση την ανοσογεφύρωση ή τα δεδομένα δοκιμών που διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια προκάλεσαν παρόμοια απόκριση αντισωμάτων στα παιδιά από αυτή των ενηλίκων. Για τους νέους δισθενείς ενισχυτές, που δημιουργήθηκαν επειδή τα αρχικά εμβόλια παρείχαν πολύ χαμηλότερα επίπεδα προστασίας έναντι της Όμικρον και των υποπαραλλαγών της, δεν παρέχονται καθόλου κλινικά δεδομένα, ούτε καν μετρήσεις αντισωμάτων . Μήνες αργότερα, τα δεδομένα αυτά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στον κόσμο.

Ορισμένες μελέτες έχουν υπολογίσει ότι οι ενισχυτικές δόσεις παρέχουν κατώτερη προστασία έναντι λοιμώξεων και σταθερή προστασία , τουλάχιστον αρχικά, κατά της νοσηλείας. Οι τυχαιοποιημένες, ελεγχόμενες δοκιμές συνήθως θεωρούνται ανώτερες.

Ο Φρέϊμαν συνιστά την απόσυρση των εμβολίων και τους αξιωματούχους των ΗΠΑ να πάνε στους κατασκευαστές εμβολίων και να τους ζητήσουν να αποδείξουν ότι τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών υπό το φως της αλλαγμένης δυναμικής της πανδημίας. Οι δοκιμές θα πρέπει να περιλαμβάνουν ερευνητές που εξετάζουν προσεκτικά κάθε νοσηλεία COVID-19 για να διακρίνουν εάν προκλήθηκαν από COVID-19 ή αν η διάγνωση του COVID-19 ήταν τυχαία. Αυτή η διάκριση είναι ευρέως γνωστή ως νοσηλεία ή θάνατος, με COVID-19 ή από COVID-19.

Άλλες κλήσεις

Ορισμένες χώρες, όπως η Δανία, εν τω μεταξύ, έχουν σταματήσει να προσφέρουν ενισχυτικές δόσεις σε ορισμένα τμήματα του πληθυσμού. Ένας αυξανόμενος αριθμός ειδικών, εν τω μεταξύ, ζητά να σταματήσει η χορήγηση των εμβόλων Moderna και Pfizer, που είναι μακράν οι πιο χορηγούμενες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ομάδα αυτή των ειδικών περιλαμβάνει τον Δρ Aseem Malhotra, έναν Βρετανό γιατρό που  στράφηκε ενάντια στα εμβόλια το 2022 λόγω των αυξανόμενων ενδείξεων παρενεργειών. Οι αναφορές του Malhotra περιελάμβαναν τις δοκιμές Moderna και Pfizer, οι οποίες δεν έδειξαν μείωση της θνησιμότητας ή σοβαρή ασθένεια.

Η Λίντα Βαστίλα, διευθύντρια πολιτικής και έρευνας του Peter Lamy Center for Drug Therapy and Aging στο Πανεπιστήμιο του Maryland, είπε ότι συμφωνεί με τον Φρέϊμαν, επισημαίνοντας την έρευνα καθώς και τα δεδομένα από το Vaccine Adverse Event Reporting System. Αναφορές για χιλιάδες θανάτους μετά τον εμβολιασμό έχουν κατατεθεί στο σύστημα, εκτός από εκατοντάδες χιλιάδες τραυματισμούς.

«Είμαι επιστήμονας δεδομένων και είμαι συγκλονισμένη από την αντιστοιχία όλων αυτών των δεδομένων που συγκεντρώνονται τόσο γρήγορα, όλα δίνοντας μια φρικτή εικόνα των βλαβών από τα εμβόλια που πραγματικά δεν μπορούν να αγνοηθούν», είπε η Wastila στους The Epoch Times μέσω email.

Η Wastila ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των εμβολίων από την αγορά, τουλάχιστον έως ότου μελετηθούν προσεκτικά τα σήματα ασφαλείας που εντοπίζονται από το CDC και την FDA.

«Αν δεν το κάνουν, η FDA και οι υπόλοιπες κυβερνητικές υπηρεσίες που πιέζουν υπέρ αυτών των προϊόντων όχι μόνο θέτουν εκατομμύρια σε κίνδυνο τραυματισμού ή θανάτου, αλλά ενθαρρύνουν επίσης με επιτυχία τη γρήγορη δυσπιστία προς τους θεσμούς που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν», είπε.

Υπάρχουν άλλοι ειδικοί, όπως ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα, Δρ Τζόζεφ Λαντάπο , οι οποίοι συνέστησαν να μην εμβολιάζονται ορισμένοι πληθυσμοί, όπως οι υγιείς νεαροί άνδρες, επειδή διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο για μία ή περισσότερες παρενέργειες και δεν αποκομίζουν κανένα όφελος από μια ασθένεια που ήδη ενέχει ελάχιστο κίνδυνο για αυτούς. Ωστόσο, άλλοι ειδικοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον εμβολιασμό σχεδόν όλων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Ασις Ζα, συντονιστή της αντίδρασης στον Λευκό Οίκο για τον COVID-19.

 

πηγη

Back to top button